Bildirim
Yerli otomobil siparişi verdim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş seni dolandırmışlar.
ön satışlar telefon ile yapılıyormuş. Beni aradılar, bankadan çekip buluşma yerine 10bin bıraktım.
cb den sonra ilk sen dediler. -
Cok safsiniz gercekten ciddi ciddi adamlara para vermek icin bu havada bulusma yerine mi gittiniz?
Ben adresi soyledim onlar gelip parayi evden aldilar. Bakalim 2022 de teslim dediler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şakalar komiklikler havada uçuşuyor. Çok güldük gerçekten. Sizin yüzünüzden insanlar doğru bilgiye ulaşamıyor.
Toggkapısesi.com üzerinden satın aldım aracı. 30 bin lira peşinat %0.49 faiz ile. Güvenilirdir. 2022'de teslim.
EGM ye bildirdim cb ve projeleriyle dalga geçme suçundan içeri alınacaksınız. Dikkat edin silivri soğuktur şimdi
Edit: ironiden anlamayan insanlar iki adım ötede dursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 30 Aralık 2019; 15:50:34 > -
konu dolandırıcılara karşı farkındalık amacıyla açılmıştır -
İroni yapıyorum hocam bende -
doğan kabak dh'ye gelip konu açmış
kışın ortasında üşütmeyelim. yaz gelsin de... -
quote:
Orijinalden alıntı: MHEC
Şakalar komiklikler havada uçuşuyor. Çok güldük gerçekten. Sizin yüzünüzden insanlar doğru bilgiye ulaşamıyor.
Toggkapısesi.com üzerinden satın aldım aracı. 30 bin lira peşinat %0.49 faiz ile. Güvenilirdir. 2022'de teslim. -
Ah be dostlar ne yaptınız siz. 2022'ye kadar benim param FARM BANK'ta 3 e katlanacak 3 tane yerli oto alacağım. -
Bataryasını ben üretecem. Eve havya makinesi aldım. -
Adam bir tek oltayla 10 tane troll avladı. -
Ne vatan haini adamlarsiniz.
Parayi zarfla istenilen mekana niraktim.
Devletkmiz zarfi acinca ne denli vatansever milliyetci oldugumu gorecek.
Arac teslimat adresi kismina padisahimiz sagolsun.araca degik hokumetimize ihtiyacimiz var.
Diye not dustum..
Ziraat bankasında telefondan izliyordum yerli otoyu. Arkamdan biri seslendi alıcak misin diye evet dedim. Adam dedi benim tanıdık var 90 bine 2022 de teslim tamam dedim parayı gönderdim hesabına. Çok büyük kardayım Allah razı olsun.
Selam ve dua ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiydi bu forumda halen bir konu altında da olsa zeki insanları görmek güzel...
Beyler siz saf mısınız ?
Araba 2022 de satışa çıkıyor sizi dolandırmışlar.
Ben togg2022onsiparis.net'den 125 bin tl nakit ödeyip ön sipariş verdim kafam rahat -
Hepiniz kazık yemişsiniz. Kampanya var, ilk 1000 kişiye bedeva, hem de adrese teslim olacakmış. Sadece tapu dairesine gittim, ev adresim yazılı bir kağıda imza attırdılar, 5 kuruş ödemedim. Eve teslim edecekler 2022'de. -
olum salak mısınız lan? 11n.com'dan express kargo ile sipariş verdim bile ben. 120 bin tl peşinat ödedim. Şuan anlık kargomu takip ediyorum. Yarına elimde olacak. Çok heyecanlıyım. Hemde lansman aracı aldım. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN bizzat oturduğu araba olduğu için normal satış fiyatına göre 100 bin tl fazla para verdim ama değdi
konu dolandırıcılara karşı farkındalık amacıyla açılmıştır
|
Hepiniz kazık yemişsiniz. Kampanya var, ilk 1000 kişiye bedeva, hem de adrese teslim olacakmış. Sadece tapu dairesine gittim, ev adresim yazılı bir kağıda imza attırdılar, 5 kuruş ödemedim. Eve teslim edecekler 2022'de.
|
kışın ortasında üşütmeyelim. yaz gelsin de...
|
İroni yapıyorum hocam bende
|
Ziraat bankasında telefondan izliyordum yerli otoyu. Arkamdan biri seslendi alıcak misin diye evet dedim. Adam dedi benim tanıdık var 90 bine 2022 de teslim tamam dedim parayı gönderdim hesabına. Çok büyük kardayım Allah razı olsun.
Selam ve dua ile |
Şu yapılan saçma yorumlara bak. Okudukça halimize, milletimize acıyorum cidden.
Ben ön sipariş için çiftliktogg diye bir siteden sipariş verdim. Sitedenin içindeki oyunda otomobilin parçalarını topluyoruz ve tamamladigimizda araba kapıma teslim dediler. Şu an 15bin lira harcadım. Bir kaç parçayı daha birlestirdigimde prototip modelini bana vereceklermiş. |
Olum hepiniz geri zekalısınız. Maketten ev alanlardan farkınız yok. Ben sağlamcıyım. Cumhurbaşkanımızın kullandığı Suv a müşteri oldum. Adamlar teşhir ürünü indirimi de yaptı sağolsunlar. Firma Togg satıcı değil. Yatırım için paraya ihtiyaçları olduğundan belki. 97 bin lirayı dün elden verdim. pazartesi inşallah aracım elimde. Accayip sükse yapıcam 3 yıl. Sağolsunlar plakayı bile çıkartmış aracı olan dostum benim için 34 KRZ 123.
|
Ben togg'a gittim suriyeliyim dedim arabayı bana bedavaya hediye edeceklermiş vergisini ötv'sini Türk halkı sizin yerinize öder dediler çok duygulandım
|
Benzer içerikler
- webasto aküyü bitirir mi
- borusan maaşları 2024
- arabada stop uyarısı ne demek
- arabayla sahile sıfır yerler
- güncelim dopingi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X