Şimdi Ara

Yerli otomobil siparişi verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
26.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SHADOW

"konu sahibine teşekkürler kaptım 20 tane" ciler gelir şimdi
    konu sahibine teşekkürler, faydalandım indirimden.
  • Ne saçmasınız ya

Ben gönderdim parayı faxla bi 10k eksik vermişim HESOYAM yaptım 25k verdim fazladan, dediklerine göre yarın kapıma lazer gözleri olan dinazor getirip bırakacakmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bYUğur kullanıcısına yanıt
    18650 ise olur hocam

• Arkadaşlar sizi dolandırmışlar bizim sanayide yeni bi dükkan kiralandı bugün hayırlı olsuna gittim adamlar Togg satıyormuş meğersem. Abi o parayla satmalar filan hep tezgah kanma onlara eskisini getir yenisini götür kampanyası var dediler bende arabayı götürdüm işte bakim bekliyoruz 2022'yi.

Edit: Dükkanı boşaltmışlar bugün ben de aradım sordum abi beğendik dükkanı 2022'de gelip bayii açacaz dediler içim rahatladı neyseki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 29 Aralık 2019; 3:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de siparis verdim bi adamla bulustum togg da calisiyor 20 bin peşinat verdim bide istasyonda dolum yapmana gerek yok dedi ince uclu sarj aleti verdi arabayi 10 dk da fullersin dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 29 Aralık 2019; 3:8:38 >
  • Aldım ben iki gün önce siparişini vermiştim garajda şimdi bekle diyorlar 2 yıl sonra kualnırsın dediler :)

• Ben de aldım. Sizi keklemişler bana araçla beraber 10 kavanoz bal da yollayacaklarmış
  • Olum hepiniz geri zekalısınız. Maketten ev alanlardan farkınız yok. Ben sağlamcıyım. Cumhurbaşkanımızın kullandığı Suv a müşteri oldum. Adamlar teşhir ürünü indirimi de yaptı sağolsunlar. Firma Togg satıcı değil. Yatırım için paraya ihtiyaçları olduğundan belki. 97 bin lirayı dün elden verdim. pazartesi inşallah aracım elimde. Accayip sükse yapıcam 3 yıl. Sağolsunlar plakayı bile çıkartmış aracı olan dostum benim için 34 KRZ 123.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 29 Aralık 2019; 7:28:4 >

• sissil S kullanıcısına yanıt
  • Bu konu 2022 efsane olur ozaman gene ugrarız

Umarım yanılırım da arabalar yolarda olur
  • Siz saf mısınız olm havaleler eft ler havada uçuşuyor 1 kişi işlemi doğru yapmış. Ayakkabı kutusunda halkbank genel müdürüne elden teslim harici ödeme kabul etmiyorlar.

Dolandırılmışsınız resmen

• Hızlı kargo, sorunsuz teslimat. Teşekkürler toggkapisesi.net.

• Arkadaşlar kargo ücretsiz kodu var mi ? Bi saydada 14 bin pesinat 60 ay taksitli buldum. Ama 10 TL kargo var. Kodu yazacak varsa pm de atabilir.
    Pls.

• Aliexpressten siparişimi verdim bende italya gönderiliymiş.
  • TOGG2023 kupon kodunu girdim. Araba 300k indirimle geliyor. Teslimatlar ücretsiz. Kodlar tükenmeden sömürün beyler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı teslim aldık, tanıtımdakinden biraz farklı ama yeni yazılım gelince değişecekmiş

Yerli otomobil siparişi verdim
  • Ben ikinci ele düşmesini bekliyorum teslim olunca haber verin :)

• 😁 şu 30 bini nerden verdiler acep.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.