Şimdi Ara

Yerli otomobil siparişi verdim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
26.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hâyırlı uğurlu olsun çok havalı şekilde dolandırılmışsınız... tebrikler...
  • sado243424 S kullanıcısına yanıt
    ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, benide aradılar, hattaki beyfendi üzerine basa basa söyledi 2022 modeller güncelleme almayacakmış, zaten Dh sitesindeki bir çok kerize araçlar ön siparişle satıldı dedi. Bana güncelleme alacak olan 2023 modelini önerdiler ama önden 100 bin istediler, bende fırsatı kaçırmamak için kabul etim ve hanımın 3-4 yıldır biriktirdiği altınları satarak hemin peşinatı yatırdım. 1 sene geç olsun ama garanti olsun dedik bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 de göklerde inşallah :)

• Beni de aradılar fabrika kurulacak dediler 1 koy 100 alırsın dediler. Yüzbin TL yolladım. Zenginim beyler 2 seneye.
  • Beyler gaziantep sahinbeyden bir beyefendi ile konuştum 250000 tl dedi 190000 kmde alınır mi?

• Hah sizinki de birşey mi ben bal kampanyası yapan bir kanaldan aldım. 5 kavanoz bal alana bir yerli araba hediye.

• Kıskançlıktan çatır çatır çatlayanlara ilk şarj bedavaymış:)Hadi yine iyisiniz

• Bende pilli olandan siparis verdim 12 tane kalem pil ile çalışıyormuş

• Ben ferrari aldim maket uzerinden sattilar 2023 de gelcekmis
    Yerli otomobil siparişi verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı fiyata TOGG'dan %35 hisse aldım, parayı dedikleri ağacın oraya bıraktım. Yılbaşı tatilinden sonra notere gidiyoruz. Siz kazıklanmışsınız. Hisseler gelince size 1 tane ben hediye ederim.

• Bastım parayı prototipi satın aldım. Keriz.com dan ben sizin gibi 3 sene bekleyemem...

• ornitolog kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun. Kullandıkça izlenimlerini yazarsan seviniriz forumca. Yol sesi alıyor mu, bagaj yeterli mi, vs..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız 2019 un son sazan.avi konularından
  • Herkes bir şeyler söylemiş yalan yanlış. Arkadaşlar sizi dolandırmaya çalışmışlar belliki.
    Ben gittim test ettim, arabaya spolier ve air süspansiyon eklenmesini istedim bana öyle gelecek 2022de.
    Ekstra ücretlerini peşin verdim. Geri kalanı için günlük 30 tl veriyorum.

• Ben alacaktım indirim yapmadı togg satıcıyım ondan dedi

• Bende sipariş verdim allah 'ın izin ile 2023 de gönderelim sıra var dediler 3 yıl bekleyin size daha gelişmiş versiyonu olan üst model verelim bize 100 bin gönderin dediler gönderdim hatfa içinde sözleşme vs yapacağız allah in izniyle ayda 2.150bin tl taksitle 48 ay yaptık geriye kalanı

• ahahahahahahahah.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.