Şimdi Ara

Yerli otomobil siparişi verdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
7
Favori
26.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz baya az para vermişsiniz ben paranın tamamını teslim ettim kapıya kadar geldiler

Bu arada 148 000 TL araba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kmlkszhacker kullanıcısına yanıt
    Bana 150.000 e satar mısın?
  • Erzurum lu E kullanıcısına yanıt
    Hocam 160 000 anlaşalım
    Çürüğü kırığı yok istediğiniz expertize götürebilirsiniz lastikler yeni aile arabası motor zorlanmadı arabayla drift yapılmadı km başı 10 Kr yakıyor.

• Ulan ne kerizler var direk araba diye para yollamişlar adamlar beni aradı dedi evrakları gelip imzalatcaz ama yol paramız kalmadı 3000 uçak parası gönderdim gelsinler diye. Geleceklermiş imzalicam ben de. Akıllı olun la kaptirmayin paranıza

• efsane olur bu konu
  • Arkadaşlar forum genelinde bir cahillik ve cehalet söz konusu bu arkadaşlar gibi kandırılmayın.
    Bugün öğleden önce 0850... Li hat ile toggdan aradılar. Araç ön siparişlerine başlamışlar. İlk arandığımda banka sandım ama "Togg yetkili satış şubesi, sizi telesekretere yönlendiriyorum." dedi. Togg neydi düşünürken bir kadın çıktı güzelce anlattı arabayı, en boş haline yani başlangıç paketine 10bin avro dedi bir duraksadım ve sözünü kestim. Ben keriz değilim bizim ülkemizde TL geçerli. Hemen karşı çıktım sizi ihbar ederim dedim, başka bir bey müdahele etti hemen "Yanlışlık oldu efendim kusurumuza bakmayın arkadaş yeni biraz, 66500TL demek isticekti." dedi. Bu arada Kredi kartı geçerliymiş size bir şifre gönderiyorlar onunla ödemeyi sağlıyorsunuz. Ben 6 taksitle çektirdim ama parça parça çekiyorlarmış çünkü 1.de 2bin 2.de 4bin çektiler. Belgeleri düzenlenip en kısa zamanda gönderilecekmiş. Malum araya yılbaşı filan girdi uzar biraz.

Edit : Özelden numarayı istemeyin arkadaşlar vermem, sonra belgelerin hazırlanması ve aracın teslimat süresi uzar filan hiç çekilmez.

Alırım bir hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 28 Aralık 2019; 19:8:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haha biz ön siparişle falan uğraşmadık
    evi ve arabayı satıp parayı TOGG avrupa bölge müdürü Kerim abiye verdik
    araba yolda birazdan bize gelecek
  • Bende aldım inşallah en yakın sürede kullanmaya başlarım.
  • her yer keriz olmuş bu foruma ben reis ile odeme yaptım reisin akrabası olunca bedava veriyorlar şuan e devletten akrabalık yeri bölümunden foto attım bekliyorum

• Ne mal adamlarsınız siz ya 2022'ye kadar bekleyeceklermiş, peh.. sıfır araba almam ben zaten ne çıkacağı belli olmaz sahibinden aldım bugün temiz, doktordan, az binilmiş, sigara içilmemiş olanından, uzun uzun konuştuk anlattı arabayı çok memnunmuş ama ihtiyaçtan sattı ucuza, havale ettim bugün parayı pazartesi salı gelir dedi bakalım çok heyecanlıyım.
  • Ben özellikle reisin kullandığı gibi yolda giderken kilometre göstergesi 00 yazanından sipariş ettim.

Arabam sonsuza dek sıfır kilometre kalacak. çatlayın patlayın.
  • Dun bir hesaba 2000 TL gonder dediler araban teslim dediler. Bugun arabam elimdeydi. Allah razi olsun Cumhurbaskanimdan ve milletimden. Amerikada yasiyorum buraya bile 1 gunde hizmet cok iyi valla. Allah razi olsun.
  • Şu yapılan saçma yorumlara bak. Okudukça halimize, milletimize acıyorum cidden.

Ben ön sipariş için çiftliktogg diye bir siteden sipariş verdim. Sitedenin içindeki oyunda otomobilin parçalarını topluyoruz ve tamamladigimizda araba kapıma teslim dediler. Şu an 15bin lira harcadım. Bir kaç parçayı daha birlestirdigimde prototip modelini bana vereceklermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılanları okudum o kadar komu sutopu varken bu kandırıkçılara dolandırılıyosunuz yazık ya

neyse ki benim emniyet müdürü tanıdığım var. törörle mücadelede çalışıyor. o emniyete alınacak arabalardan vercekmiş isteyene ayarlayabilirim
  • Bende 3 tane ısmarlayacam tanıdığım bir Japon sushi uzmanı ayarlayacak güvenilir adam sonuçta Japon abi..

Japon, Sushi vs. ne alaka demeyin bu araçta sonuçta yerli değil mi..

Fiyatı sormayın gizli.
  • Adamlar aç nakit para lazım size hayali bir ürün satıyorlar ve alıyorsunuz.
    Çiftlık banktan tek farkı ismi ama yarın reklam atar herkes kuyruk oluşturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 28 Aralık 2019; 23:9:35 >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    toggkapısesi.com da kapının ı sı i olmalıydı, türkçe karakter var. Fakesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iychan -- 28 Aralık 2019; 23:29:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi pille çalışıyor mu bende şarj olan pillerden var taksak olur mu
  • "konu sahibine teşekkürler kaptım 20 tane" ciler gelir şimdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.