Şimdi Ara

Passat teslim alındı. Teşekkürler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guvenxoca

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

aynı araçtan bende var ,mondeo selective,passat ile superb arasına kalmıştım,
    şu an gayet memnunum iyiki almışım diyorum,valla yayla gibi araba,sen millete bakma skodaya bu kadar para verilirmilere hiç bakma alet gayet iyi,eğer ağır bir araç istiyorsan tavsiye ederim,iç genişlik ve bagaj zaten hiçbir rakibinde yok.. hiç düşünme tam bir f/p arabası tavsiye ederim,sorucağın birşey varsa yardımcı olurum..

Teşekkürler. Xenon farları merak ediyorum. Uzun huzmeler de aynı mercekten mi çıkıyor, yani beyaz mı yoksa ayrı bir ampul mü var uzun huzmeler için? Bir de müzik sistemindeki ekran dokunmatik mi? Rcd 510 dan artısı eksisi nelerdir? Tekrar teşekkür ederim. Güle güle kullanın aracınızı.

hocam bixenon adaptif far var,yukari assagi saga ve sola donuyor,tek kelimeyle muhtesem,uzunlar
    farlar yanarken beyaz yaniyor,gunduz farlar yanmazken ayri far var o yaniyor,passatta highline da var oda dunya para...
    ekran dokunmatik rcd510 un aynisi sadece adi bolero
    hala passat diyorlar bu insanlar harbi sabit fikirli saplantili,su arabaya binip kullanan adam passata bakarsa ne diyim..

Teşekkür ederim bilgileriniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

cok guzel araba.. skodaya 73 verılırmı olayı degıl bence bu. ancak bukadar para verıpte manuel almak biraz dusundurucu. ancak onemlı olan sızın ısteklerınız ve sızın tercıhlerınız. bu araba sıze uygun baskasına sacma gelebılır. passata bınıp bırde bu arabaya bındıgınızde aklınızda passattan ızler kalmıyorsa bu arabayı alın. ki bence kalmamalıdır. passattan aşağı kalır bir tarafı yok. ancak malesef gunumuzde isim para yapıyor. o isimde passatta var.. geri kalan herşey için superb diyorum.. son karar sizin

Haklısınız. Passat ve Superb konusunda maalesef showroomda incelemekten başka tecrübem olmadı. Superb daha uygun fiyata daha fazla donanım ve lüks vaadediyor, bu kesin. Sürüş dinamikleri ve kalite konusunda da aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Ancak Passat maalesef Doğuş Otomotivin kurbanı oluyor bazı durumlarda. Teslim tarihi konusunda ki muamma özellikle can sıkıcı. Bu durumda da Superb gayet iyi bir alternatif.

• quote:

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Bütçemiz şu anda manuel vitese elveriyor ancak. Yakıt konusunda da çok sıkıntı olmayacak gibi zira şehir içinde yoğun trafiğe pek girmeyecek araba.

Bu aracın far sisteminde uzun huzmeler de xenon mu acaba? Galiba bazılarında perde benzeri bir sistem oluyor ve tek ampulle hem uzun hem kısa aydınlatma sağlanıyor. Superb'de durum nasıl?

O zaman 122'lik alın.Otm vites ile.

İmzamdaki aracı 69 a aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

cok guzel araba.. skodaya 73 verılırmı olayı degıl bence bu. ancak bukadar para verıpte manuel almak biraz dusundurucu. ancak onemlı olan sızın ısteklerınız ve sızın tercıhlerınız. bu araba sıze uygun baskasına sacma gelebılır. passata bınıp bırde bu arabaya bındıgınızde aklınızda passattan ızler kalmıyorsa bu arabayı alın. ki bence kalmamalıdır. passattan aşağı kalır bir tarafı yok. ancak malesef gunumuzde isim para yapıyor. o isimde passatta var.. geri kalan herşey için superb diyorum.. son karar sizin

Haklısınız. Passat ve Superb konusunda maalesef showroomda incelemekten başka tecrübem olmadı. Superb daha uygun fiyata daha fazla donanım ve lüks vaadediyor, bu kesin. Sürüş dinamikleri ve kalite konusunda da aşağı kalır yanı yoktur diye düşünüyorum. Ancak Passat maalesef Doğuş Otomotivin kurbanı oluyor bazı durumlarda. Teslim tarihi konusunda ki muamma özellikle can sıkıcı. Bu durumda da Superb gayet iyi bir alternatif.

sizin bahsettiğiniz sıkıntı yüzünden zamanında golf6 1.4 tsi comfortline dan vazgecip aynı fiyatta imzamdaki arabayı aynı gün almıştım... bu benim onlara karşı bir tepkimdi..

• Bu tür tepkilerin gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum. Tavırları, bilgisizlikleri gerçekten şaşırtıcı.

• İkinci el değeriyle zaten ilgilenmiyormuşsunuz ozaman alınabilir...Passat'ın orta donanımını alırken SuperB'nin en üst donanımını ve ek paket alıyorsunuz...Passat ile SuperB'nin çogu parçasıda ortak arada kalite farkı yok hatta SuperB daha geniş ve iç tasarımı daha şık gözüküyor...Renk seçiminizde güzel SuperB'ye en çok yakışan renklerden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faith_388 -- 3 Şubat 2013; 14:35:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

quote:

Bence de Passat'tan aşağı kalır yanı yok aracın. Bedelini hak ettiğini düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız fakat neden başka renk almıyorsunuz ? Beyaz müthiş oluyor bu araca... Gri hiç gormedım fakat Gri de mükemmel olur diye düşünüyorum.

Açıkçası bu renk çok hoşumuza gitti. Bugüne kadar hep sıradan renkli araçlar kullandık. Beyaz, lacivert, gri gibi. Bu rengin hem çok farklı olduğunu hem de aracın tasarımı ve bej iç döşemesiyle çok güzel durduğunu düşündük. Biraz farklı olsun istedik anlayacağınız.

Tabikide sizin takdiriniz ama emin olabilirsiniz ki d sınıfı hiçbir araçtan eksiği yok aldıgınız aracın hatta ve hatta iç mekanda sundugu ferahlık ve fonksyonelliği olarak +'sı var çoğu araçtan. Bende zamanında çok araştırdım fakat bütçem el vermedigi icin tercih edemedim

• 73 mü yuh diyorum insignia bakın bence
  • Cosmo 18jant Flexride, 1.6 180PS Insignia alın gitsin. Hem biraz para da cebinizde kalsın.

70000 verip 105PS almak çok çok mantıksız. Zaten kasa ağır, o motor o kasada Cihanair gibi 8-10 litre yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 3 Şubat 2013; 14:20:46 >
  • Fiyat bence çok pahalı aynı aracı 65.000 seviyesinden alanlar oldu daha 2-3 ay önce. Ayrıca araç makyajlanacak. Volvo V40 cross country alınabiliyor o paraya .Tabi tercih sizin ne olursa olsun hayırlı olsun..
  • Aracın rengı ıcın kucuk bır yorumum olsun:
    Iki oncekı aracım (VECTRA) Bordo renkli idi. Temiz tutmat biraz zor oluyor bu rengi, yeni yıkanmisken cok alimli oluyor ancak biraz toz toprak oldu mu hemen belli ediyor.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-emin-otomotiv-den-0-kilometre-mondeo-113267928/detay

Mondeo selective bence ciddi bir alternatif ve makyajla tam tadını buldu tabiri caizse..

Ayrıca en mantıklı ford modeli bence, 45 e fiesta 65 e focus olduğunu göz önüne alaraktan söylüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvo v40 bakın derim.. illa türkiyede çok tutulan bir araba olsun derseniz, bulabilirseniz düşük kilometra vw passat..
  • Tavsiyeler için teşekkür ederim. Mondeo güzel bir alternatif gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Aracın rengı ıcın kucuk bır yorumum olsun:
    Iki oncekı aracım (VECTRA) Bordo renkli idi. Temiz tutmat biraz zor oluyor bu rengi, yeni yıkanmisken cok alimli oluyor ancak biraz toz toprak oldu mu hemen belli ediyor.

Biz de tahmin ediyoruz bakımın biraz zor olacağını ancak katlanacağız artık

• Bence gidin bir ford mondeo selective alin hem daha oturakli kalipli arac hem de daha şık bir arac bence.18 jant sunroof navigasyon arka camlar karartmali feri koltuk led+xenon far 72 bin tl. Bence kacmaz hele birde beyaz+taba rengi deri

• Bayileri Mondeo için bir soruşturmak lazım onu zaman.

• 73.000 TL çok iyi bir para. Araba güzel donanımlı hoş bir araba. İkinci eli düşünmüyorsanız sıkıntı yok. Ama o rengi satmaya kalktığınızda ha diye satamazsınız.
    Alıcısını bulmak gerek. Alınabilir ama ben 1.4 T Opel İnsignia 'da öneririm 140 HP'liklerden.
  • Insignia gerçekten çok beğendiğimiz bir araç özellikle tasarım konusunda. Ancak dizel tercihimizden dolayı düşünemiyoruz.

Bu arada Mondeo da navigasyon opsiyonel galiba.

• Skoda yeni bir tarz, çizgi getirmeye başladı araçlarına. Şu an bu araç ta 1-2 sene içerisinde büyük ihtimal değişecek bu araç eski kasa durumuna düşücek. Alırsanız ve araç kasa değiştirirse pişmanlık yaşayabilirsiniz sonuçta az para vermiyorsunuz. O yüzden ben olsam almazdım. (Bu kasa 2007 de çıktı yanlış hatırlamıyorsam)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.