Şimdi Ara

Passat teslim alındı. Teşekkürler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
4.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar. Sitede Ankara'da 2 tane bayi olduğu yazıyor. Yarın diğerine de sorarım. Hatta çevre illeri de yoklayabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bayilerden alınan fiyata bakılırsa 73.800 yüksek kalıyor gibi.Bahsettiğiniz araç Ankara Skoda Efe Plazadamıydı acaba ? Bu arada araç çok güzel, renk çok güzel sadece fiyatı düşürmeye bakın biraz daha.

• Evet hocam İstanbul Yolu Efe Plaza'dan aldık fiyatı. Çok ani oldu zaten hiç araştırmadık.

• böyle bir arabanın koltuklarına bak.. 49bin tl ye aldığım lancia deltanın koltukları full frau marka deri döşemeydi. ix35 de kaliteli olmasa da deri döşeme. bence belli bir seviye üstü araçlarda yarı da olsa deri olmalı.
  • Yanında duran beyaz active Superb'de bile deri döşeme vardı ama buna koymamışlar

• 2. el sorun değil diyorsunuz ama passat 10 yıl sonra bile piyasada yer yapar ama superb'yı pek sanmıyorum. neyse bu şahsi fikrim. bunun dışında araç güzel rengide güzel ama fiyatı biraz daha kırarsanız çok iyi olur ama kıracaklarınıda pek sanmam. aynı aracı başka bayilere sorun 1 ay içinde getirirlerse 1 ay sabredip daha ucuza alın tabi bulursanız. aracın passattan eksik kalır tarafı yok. hatta arka diz mesafesi daha iyi. bagajınıda ilk defa böyle gördüm camıyla beraber açılıyormuş. liftbackler gibi. oldukça geniş gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir D segmenti araç arayışındayız. Yaklaşık 1 ay önce VW Passat 1.6 TDI Comfortline Manuel için sıraya girmiştik. Ancak bugün satış temsilcisinin söyledikleri hevesimizi kırdı ve fazla beklemek de istemediğimiz için Skoda'ya uğradık. Bayide gördüğümüz bir Superb aklımıza yattı.

Araç 1.6 TDI Elegance Manuel. Opsiyonlu olarak gelmiş ve Elegance'a ek olarak;

Isıtmalı ön ve arka koltuklar
    B sütunundan itibaren koyu arka camlar
    Elektrikli sunroof
    17" Trifid tipi alaşım jantlar
    Telefon ön hazırlığı ve Bluetooth bağlantısı
    Bolero tipi dokunmatik ekranlı 6'lı CD-Değiştiricli Radyo CD MP3 Çalar

opsiyonları mevcut. Araç 2012 model ve son fiyat olarak 73.800 liraya bırakıyorlar. Rengi Rosso Kırmızısı.

http://dl.dropbox.com/u/46254374/Skoda%20Superb/2013-02-02%2016.33.33.jpg

Arkadaşlar ikinci eldeki değeri ile ilgilenmiyoruz. Kısmet olur da alırsak uzun yıllar binilecek. Ancak yine de model yılının 2012 olması biraz olsun düşündürüyor. Bu doğrultuda fikirlerinizi bekliyorum.

Saygılarımla, şimdiden teşekkürler.

Milletin lafına bakma kardeşim 73.000 tlye git al bu aracı adamlar bilmiyorlarki skoda volkswagen aynı %80 aynı parçayı kabloyu kullanıyor. Bu araca kalitesiz diyorlar ama kendiler ivw kullanıyor ona bakmıyorlar. Ayrıca bu araç sınıfının hatta f sınıfındaki bir çok araçtan daha fazla genişlik sunuyor. Bence düşünmeden alın 6 ay passat bekleyeceğine.....

• Aslında uzun zamandır Passat için niyetliydik. 1 ay önce sıraya girdik ama kimse net bir şey söylemiyor. Başta mart sonu teslim ederiz dediler. Bugün gittik kesin değil ama temmuzdan önce zor dediler. Tam bir muamma. Mevcut amacımız da yeterli değil hele ki memlekete gidip gelirken zorlanıyoruz. Fiyatı kırmaya da çalışacağız tabiki ama kıramazsak da ve başka bir sıkıntı çıkmazsa alacağız. Ne olur ne olmaz diye kapora bıraktık şimdi arabada 'sahibimi buldum yolda görüşürüz' yazıyor

• aynı araçtan bende var ,mondeo selective,passat ile superb arasına kalmıştım,
    şu an gayet memnunum iyiki almışım diyorum,valla yayla gibi araba,sen millete bakma skodaya bu kadar para verilirmilere hiç bakma alet gayet iyi,eğer ağır bir araç istiyorsan tavsiye ederim,iç genişlik ve bagaj zaten hiçbir rakibinde yok.. hiç düşünme tam bir f/p arabası tavsiye ederim,sorucağın birşey varsa yardımcı olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

aynı araçtan bende var ,mondeo selective,passat ile superb arasına kalmıştım,
    şu an gayet memnunum iyiki almışım diyorum,valla yayla gibi araba,sen millete bakma skodaya bu kadar para verilirmilere hiç bakma alet gayet iyi,eğer ağır bir araç istiyorsan tavsiye ederim,iç genişlik ve bagaj zaten hiçbir rakibinde yok.. hiç düşünme tam bir f/p arabası tavsiye ederim,sorucağın birşey varsa yardımcı olurum..

Teşekkürler. Xenon farları merak ediyorum. Uzun huzmeler de aynı mercekten mi çıkıyor, yani beyaz mı yoksa ayrı bir ampul mü var uzun huzmeler için? Bir de müzik sistemindeki ekran dokunmatik mi? Rcd 510 dan artısı eksisi nelerdir? Tekrar teşekkür ederim. Güle güle kullanın aracınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinss -- 2 Şubat 2013; 20:41:22 >
  • Passat'tin uzatılmış kasasını kullanıyor arac passatan aşağı kalır bir yanida yok bence skodaya bu kadar para verilirmi gibi laflara bakma bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Passat'tan aşağı kalır yanı yok aracın. Bedelini hak ettiğini düşünüyorum.

• passat bakın hocam
  • O paraya d segmenti opsiyonlu dizel arabadan iyisi yoktur herhalde. Alin bence. Millet o paraya alt c segmenti golf aliyo

• Onun yerine 508 almanizi oneririm.

• quote:

quote:

Teşekkürler. Xenon farları merak ediyorum. Uzun huzmeler de aynı mercekten mi çıkıyor, yani beyaz mı yoksa ayrı bir ampul mü var uzun huzmeler için? Bir de müzik sistemindeki ekran dokunmatik mi? Rcd 510 dan artısı eksisi nelerdir? Tekrar teşekkür ederim. Güle güle kullanın aracınızı.

hocam bixenon adaptif far var,yukari assagi saga ve sola donuyor,tek kelimeyle muhtesem,uzunlar
    farlar yanarken beyaz yaniyor,gunduz farlar yanmazken ayri far var o yaniyor,passatta highline da var oda dunya para...
    ekran dokunmatik rcd510 un aynisi sadece adi bolero
    hala passat diyorlar bu insanlar harbi sabit fikirli saplantili,su arabaya binip kullanan adam passata bakarsa ne diyim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bence de Passat'tan aşağı kalır yanı yok aracın. Bedelini hak ettiğini düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız fakat neden başka renk almıyorsunuz ? Beyaz müthiş oluyor bu araca... Gri hiç gormedım fakat Gri de mükemmel olur diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hocam bixenon adaptif far var,yukari assagi saga ve sola donuyor,tek kelimeyle muhtesem,uzunlar
    farlar yanarken beyaz yaniyor,gunduz farlar yanmazken ayri far var o yaniyor,passatta highline da var oda dunya para...
    ekran dokunmatik rcd510 un aynisi sadece adi bolero
    hala passat diyorlar bu insanlar harbi sabit fikirli saplantili,su arabaya binip kullanan adam passata bakarsa ne diyim..

Turk milletinin problemi arastirmaktan cok sormasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Şubat 2013; 21:06:44 >

• cok guzel araba.. skodaya 73 verılırmı olayı degıl bence bu. ancak bukadar para verıpte manuel almak biraz dusundurucu. ancak onemlı olan sızın ısteklerınız ve sızın tercıhlerınız. bu araba sıze uygun baskasına sacma gelebılır. passata bınıp bırde bu arabaya bındıgınızde aklınızda passattan ızler kalmıyorsa bu arabayı alın. ki bence kalmamalıdır. passattan aşağı kalır bir tarafı yok. ancak malesef gunumuzde isim para yapıyor. o isimde passatta var.. geri kalan herşey için superb diyorum.. son karar sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

quote:

Bence de Passat'tan aşağı kalır yanı yok aracın. Bedelini hak ettiğini düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız fakat neden başka renk almıyorsunuz ? Beyaz müthiş oluyor bu araca... Gri hiç gormedım fakat Gri de mükemmel olur diye düşünüyorum.

Açıkçası bu renk çok hoşumuza gitti. Bugüne kadar hep sıradan renkli araçlar kullandık. Beyaz, lacivert, gri gibi. Bu rengin hem çok farklı olduğunu hem de aracın tasarımı ve bej iç döşemesiyle çok güzel durduğunu düşündük. Biraz farklı olsun istedik anlayacağınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.