Şimdi Ara

Passat teslim alındı. Teşekkürler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huseyinss

Merhaba arkadaşım,

D sınıfı arabalarda belli başlı bir standart sunuluyor, bundan şüpheniz olmasın. SuberB, sizin de ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır diye düşünüyorum.

D sınıfı arabaların ikinci el değer kaybı, B ve C sınıfına göre fazla oluyor. Bu nedenle, tüketicilerin çoğu D sınıfı konusunda önceliği PASSAT'a veriyor. İkinci el kaygınız yoksa alabilirsiniz, aldıktan 2-3 sene sonra satmak isterseniz, arabanızdan soğuyabilirsiniz.

1.6 TDI motor, yakıt konusunda oldukça başarılı bir motor. Sakin kullanım ile şehir içi ortalama 6 litre tüketen fazlaca kullanıcı var. D sınıfı arabalarda düz vitesi yakıştırmıyorum ama DSG şanzuman sıkıntıları aldı başını gitti, düz vites daha mantıklı olur. Bu işler birazda zevk meselesi.

Donanım konusunda Comfortline PASSAT'dan daha donanımlı bir araç, sizi tatmin eder diye düşünüyorum.

D sınıfı düz vites dizel araç konusunda, gelmesi beklenen 1.6 dizel İnsignia ile Ford Mondeo 1.6 TDCI bakmanızı tavsiye ederim, Mondeo konusunda ciddi indirim alanlar var.

• İkinci el kaygısı yok demişsiniz, araç aklınıza yatmışsa alınır uzun yıllarda sorunsuz binilir.Zaten highline passat ayarında bir araç(elegance donanım).Yalnız efe fiyat konusunda pahalıdır.AND otoya da bir bakın.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir D segmenti araç arayışındayız. Yaklaşık 1 ay önce VW Passat 1.6 TDI Comfortline Manuel için sıraya girmiştik. Ancak bugün satış temsilcisinin söyledikleri hevesimizi kırdı ve fazla beklemek de istemediğimiz için Skoda'ya uğradık. Bayide gördüğümüz bir Superb aklımıza yattı.

Araç 1.6 TDI Elegance Manuel. Opsiyonlu olarak gelmiş ve Elegance'a ek olarak;

Isıtmalı ön ve arka koltuklar
    B sütunundan itibaren koyu arka camlar
    Elektrikli sunroof
    17" Trifid tipi alaşım jantlar
    Telefon ön hazırlığı ve Bluetooth bağlantısı
    Bolero tipi dokunmatik ekranlı 6'lı CD-Değiştiricli Radyo CD MP3 Çalar

opsiyonları mevcut. Araç 2012 model ve son fiyat olarak 73.800 liraya bırakıyorlar. Rengi Rosso Kırmızısı.

http://dl.dropbox.com/u/46254374/Skoda%20Superb/2013-02-02%2016.33.33.jpg

Arkadaşlar ikinci eldeki değeri ile ilgilenmiyoruz. Kısmet olur da alırsak uzun yıllar binilecek. Ancak yine de model yılının 2012 olması biraz olsun düşündürüyor. Bu doğrultuda fikirlerinizi bekliyorum.

Saygılarımla, şimdiden teşekkürler.

hocam malatya skodadan bı fıyat alın derım uygun fıyat verıyorlar.

• quote:

Bayileri Mondeo için bir soruşturmak lazım onu zaman.

Selective modelinde standart geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese tekrar teşekkür ederim katkılarından dolayı. Bazı aksaklıklardan dolayı bu aracı almıyoruz. Şu an Passat 1.6 TDI Comfortline için halihazırda sıradayız zaten. Ancak ben bizim Passat gelmeden yeni Mondeo'nun satışa çıkmasını ümit ediyorum. Eğer Passat'tan erken gelirse kesinlikle değerlendireceğiz.

Saygılarımla.
  • resimdeki son kasa değil son kasası yandan iyice passat jettaya benzemiş süper b güzel araç tabiki vw üretimi zaten satarken bizim millet skoda bu diye burun kıvırır ama donanım paket bir süper b en full passatı cebinden çıkarır
  • Rengi kötü bence

• Son birkaç gün içerisinde hiç fiyat alan oldu mu 1.6 TDI elegance(opsiyonsuz) için? Öte yandan active lerde son fiyat olarak ne diyolar? Ankara'da oturuyorum arkadaşın babası için alacaz, test sürüşü yapabileceğimiz bayi var mı?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir D segmenti araç arayışındayız. Yaklaşık 1 ay önce VW Passat 1.6 TDI Comfortline Manuel için sıraya girmiştik. Ancak bugün satış temsilcisinin söyledikleri hevesimizi kırdı ve fazla beklemek de istemediğimiz için Skoda'ya uğradık. Bayide gördüğümüz bir Superb aklımıza yattı.

Araç 1.6 TDI Elegance Manuel. Opsiyonlu olarak gelmiş ve Elegance'a ek olarak;

Isıtmalı ön ve arka koltuklar
    B sütunundan itibaren koyu arka camlar
    Elektrikli sunroof
    17" Trifid tipi alaşım jantlar
    Telefon ön hazırlığı ve Bluetooth bağlantısı
    Bolero tipi dokunmatik ekranlı 6'lı CD-Değiştiricli Radyo CD MP3 Çalar

opsiyonları mevcut. Araç 2012 model ve son fiyat olarak 73.800 liraya bırakıyorlar. Rengi Rosso Kırmızısı.

http://dl.dropbox.com/u/46254374/Skoda%20Superb/2013-02-02%2016.33.33.jpg

Arkadaşlar ikinci eldeki değeri ile ilgilenmiyoruz. Kısmet olur da alırsak uzun yıllar binilecek. Ancak yine de model yılının 2012 olması biraz olsun düşündürüyor. Bu doğrultuda fikirlerinizi bekliyorum.

Saygılarımla, şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-hatasiz-super-b-114735425/detay şuna bi bak derim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnakgnl

İkinci el kaygısı yok demişsiniz, araç aklınıza yatmışsa alınır uzun yıllarda sorunsuz binilir.Zaten highline passat ayarında bir araç(elegance donanım).Yalnız efe fiyat konusunda pahalıdır.AND otoya da bir bakın.

AND her zaman EFE'den daha uygun fiyat veriyor.
  • Superb defteri kapandı gibi bizim için. Bugün Tan Otodan Mondeo 1.6 TDCİ Selective+Tekno Paket+Sunroof için görüştük. Son fiyatı vermelerini bekliyoruz karar için. Rengi Kül Kahverengi, iç döşeme bej deri. Ederi nedir sizce?

• quote:

Superb defteri kapandı gibi bizim için. Bugün Tan Otodan Mondeo 1.6 TDCİ Selective+Tekno Paket+Sunroof için görüştük. Son fiyatı vermelerini bekliyoruz karar için. Rengi Kül Kahverengi, iç döşeme bej deri. Ederi nedir sizce?

70-72 bin arası

• SuperB'de güzel bir araba ama Mondeo devreye girerse birde selective donanımdaysa çok iyi tercih olur...
  • quote:

Superb defteri kapandı gibi bizim için. Bugün Tan Otodan Mondeo 1.6 TDCİ Selective+Tekno Paket+Sunroof için görüştük. Son fiyatı vermelerini bekliyoruz karar için. Rengi Kül Kahverengi, iç döşeme bej deri. Ederi nedir sizce?

aralık başında 70500 fiyat almıştım aynı araç için...

hayırdır superb defteri niye kapandı hocam?
  • quote:

Vazgeçme nedenleriniz nedir acaba?
  • Superb tasarım olarak biraz eksik kalıyor özellikle Mondeo ile karşılaştırırsak. Bir de zaten önceden düşündüğümüz bir araba da değildi.

Yalnız bu araba için 70-72 bin aralığı biraz düşük değil mi? Bayide 80 bin civarında fiyatlardan bahsediyorlar. Opsiyonsuz olan 2 araç var. Onlara da birine 76 birine 77 dediler metalik boya farkından dolayı. Otokoç'da en son sorduğumda 1.6 dizel araç yoktu ellerinde zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

1.6 dizelin çok yakma sebebi nedir? Ağırlıktan mı kaynaklanıyor? Yoksa motora has bir özellik mi?

arkadaşımda bir senedir var teknik verilerde ort 5.5 gösteriyor ama kendisi 8-8.5 altına düşüremiyor. 1.6 passatlar da da aynı motor var ancak onun yakıt tüketimi daha düşük diye biliyorum.

dizel araba 8.5 lıtre yakıyorsa ben arabaya degıl sofore bakarım
  • quote:

Superb tasarım olarak biraz eksik kalıyor özellikle Mondeo ile karşılaştırırsak. Bir de zaten önceden düşündüğümüz bir araba da değildi.

Yalnız bu araba için 70-72 bin aralığı biraz düşük değil mi? Bayide 80 bin civarında fiyatlardan bahsediyorlar. Opsiyonsuz olan 2 araç var. Onlara da birine 76 birine 77 dediler metalik boya farkından dolayı. Otokoç'da en son sorduğumda 1.6 dizel araç yoktu ellerinde zaten.

Bir esprisi yok o zaman.Daha önce de yazmıştım,Aralık sonunda titanium aracı 62 binin altında maletmiştim.
    Selectivin de olacağı maksimum 10 bin lira fazla.Aralık olsaydı 69-70 derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Superb tasarım olarak biraz eksik kalıyor özellikle Mondeo ile karşılaştırırsak. Bir de zaten önceden düşündüğümüz bir araba da değildi.

Bir esprisi yok o zaman.Daha önce de yazmıştım,Aralık sonunda titanium aracı 62 binin altında maletmiştim.
    Selectivin de olacağı maksimum 10 bin lira fazla.Aralık olsaydı 69-70 derdim.

Teşekkürler, görüşleriniz yardımcı oldu. Arabanızı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

• quote:

Bence Latitude tercihlerinizin arasına girmeli
    1.5 DCİ Executive+(Panoramik Açılır Tavan)+(Hafızalı Masajlı Koltuk-Geri Görüş Kamerası)
    isterseniz 2.0 DCİ alın performansı gayet yüksek :D
    birde arkadaki sapma hissi 2012 3-4. aylarında düzeltildi zaten araç sapma yapmıyordu fakat bağımsız süspansiyondan dolayı biraz yana yatıyordu
    Bende bu dediğin araçları çok düşündüm ve en sonunda Latitude karar kıldım
    Rakiplerinin 2-3 katı donanıma sahip
    Performans olarak mükemmel olmasa bile kasasını çok rahat çekiyor ve en az yakan D sementi araç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.