Şimdi Ara

Passat Variant 1.4 TSI DSG Şanzıman Kullanıcılarından Fikir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır istediğim variant konusunda adım atmaya karar verdim. Honda'dan VW'ye geçiş yapmanın zamanı geldi artık. Geçmiş yazışmalarınızdan da 1.4 TSI DSG şanzıman konusunda az çok fikir sahibi oldum. Ancak yine de son yıllarda vw ile ilgili servis olumsuzlukları ve araçlarının çıkardığı sorunlar üzerine çokca muhabbete şahit olduğum için ister istemez bir çekincem var. Bu aracı halihazırda kullananlardan fikir alabilir miyim? Olumlu yanları ile ilgili bir hayli yazı okudum ama araç yeni olduğu için genelde teori bilgilerden oluşuyor. Olumsuzluklarına dair önceden hazırlıklı olmam için bir şeyler söyleyebilecek var mıdır?

• Sevgili arkadaşım

Kendim 2008 Ocak ayında 6 ileri manüel vites kutulu 1.4 TSI PASSAT Comfortline aldım. 7-DSG kullanıcılarına sorduğunuz soru ayrı kalmak kaydıyla kendim servisimden memnunum. Beni üzmediler, istediklerimi yerine getirdiler, hem arzularımı, hem taleplerini dinlediler. 3 Saat süren Ön Düzen ayarını 24 TL'ye yaptılar mesela. Karter koruması taktırdım, sorun çıkmadı. Yıllık bakım normal fiyattan yapıldı. Şu ana kadar memnunum. Garanti bittikten sonra ne olur bilmiyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmayacapımı ümit ediyorum.

Servis elemanlarına her zaman nazik ve dikkatle yaklaştım, onlar da aynı tavrı bana gösterdiler.
  • Teşekkür ederim görüşünüz için. Yakında bir de test sürüşü yapmayı planlıyorum. Umarım mali konularda da anlaşırsak VW ile ben de Passat'lılar arasına katılmayı düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı çok okudum forumda, bir şey sormak istiyorum. Belki biraz değişik bir yaklaşım olacak ama, dünyayı etkileyen mali kriz dönemlerinde üretilen araçların tercih edilmemesi yönünde bir mevzuya rast geldim geçenlerde. VW gibi bir şirketi de kapsar mı sizce bu görüş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.