Şimdi Ara

Passat Variant vs Mercedes B180 vs BMW 216 Active Tourer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

130bini geçmeyecek bir araç arayışındayız. Bagajı geniş olsun (1 bebek arabası ve tekerlekli sandalye sığacak), fazla yakmasın(günde en az 100km yol yapıyoruz), biraz da konforlu olsun istiyoruz (panoramik cam tavan özellikle istiyoruz). Bu durumda bu üç seçenek arasında kaldık.

Passat Variant 1.6 TDI DSG comfortline
    Mercedes B180d elite
    BMW 2.16d active tourer (pakete henüz karar veremedik, prestige olabilir)

Şu anda golf 6 1.4 TSI 122HP DSG kullanıyoruz. Aslında tercihimiz varianttan yana ama birinci sorun çok uzun olması, ikinci sorun da doğuş oto. Tabii internet verilerini biliyoruz, bu üç araç ile ilgili tecrübesi olan tanıdığımız yok. Hangisini tercih etmek daha mantıklıdır?

• Bmw ve mercedesin bu modelleri bana hiç şık gelmiyor passattan yana oy kullanıyorum +led far tabi
  • Passat
  • Passat reis.
  • Passat
  • Passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0tyldrm0

Passat
    Passat dışındakileri önereceğim hatta mümkünse iyi bir indirim ile belki x1 de alabilirsiniz.
  • Passat.
  • Mercedes B180 cdi
  • Dsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Dsg
    kesinlikle b180 bmw dönüp bakmayın passat manuel olsun derseniz onuda düşünebilirsiniz. malum dsg sıkıntıları bitmek bilmeyen bir firma.
  • Doğuştan sikayet edip dsg li araba almak ilgincmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Doğuştan sikayet edip dsg li araba almak ilgincmis.
    Cla Shooting brake
  • Sw candır.

Biraz avrupai düşünün rahat edin.

Bmw , mercedes, audi

Sw lere göz atın bir aile olarak
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Doğuş'u sevmememin nedeni satın almaya gittiğimde bir muhatap bulamamam. 6 yıldır golf kullanıyorum, DSG ile ilgili bir sorun yaşamadım. Çevremde 10'dan fazla DSG'li arabası olan arkadaşım var, hiçbiri bir sorun yaşamadı. Tabii bu DSG'nin sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Ama ben mercedes ya da bmw hiç kullanmadığım için oranın satış temsilcisi ne durumda bilmiyorum ki, ya da onların motorlarının performansı ya da konforları nasıl? Belki daha kötü belki iyi. Aslında bunları öğrenmek için buradayım zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palm

Doğuş'u sevmememin nedeni satın almaya gittiğimde bir muhatap bulamamam. 6 yıldır golf kullanıyorum, DSG ile ilgili bir sorun yaşamadım. Çevremde 10'dan fazla DSG'li arabası olan arkadaşım var, hiçbiri bir sorun yaşamadı. Tabii bu DSG'nin sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Ama ben mercedes ya da bmw hiç kullanmadığım için oranın satış temsilcisi ne durumda bilmiyorum ki, ya da onların motorlarının performansı ya da konforları nasıl? Belki daha kötü belki iyi. Aslında bunları öğrenmek için buradayım zaten.
    Açıkçası ne o şanzıman için passata ve doğuşa bulaşılır ne de 1 serisi a serisinden bozma araçlara.
    ben sizi böyle alayım:
    Insignia Sports Tourer 1.6 Dizel 136HP AT6 Cosmo 124.825 124.825
    Alternatif (eğer lpg düşünülürse) tucson olur.

• quote:

Cevaplar için teşekkür ederim öncelikle.

Aslında Bizim de tercihimiz SW araçtan yana. İmkanları zorlayarak Variantta karar kılmıştık ama mercedesin %0.69 taşıt kredisi kampanyasını görünce ona mı baksak derken kafalar yine karıştı. Burada okuduğum yorumlara göre ve daha önce kullanan arkadaşlarımdan dinlediklerime göre BMW'yi eliyorum (hatalıysam haber verin :)).

SW araçların ikinci el satışlarının düşük olduğunu okuduğum için tereddütte kaldım biraz da. B180'in ikinci el durumu nasıldır Variant'a göre. Tahminen 5 yıldan önce satmayız hangi araç olursa olsun.

Güvenlik durumları aşağı yukarı aynı gibi. Bir diğer önemli mevzu yakıt tüketimi. Fabrika verileri de birbirine yakın fakat gerçekte de öyle mi?

• quote:

Cevaplar için teşekkür ederim öncelikle.

Aslında Bizim de tercihimiz SW araçtan yana. İmkanları zorlayarak Variantta karar kılmıştık ama mercedesin %0.69 taşıt kredisi kampanyasını görünce ona mı baksak derken kafalar yine karıştı. Burada okuduğum yorumlara göre ve daha önce kullanan arkadaşlarımdan dinlediklerime göre BMW'yi eliyorum (hatalıysam haber verin :)).

SW araçların ikinci el satışlarının düşük olduğunu okuduğum için tereddütte kaldım biraz da. B180'in ikinci el durumu nasıldır Variant'a göre. Tahminen 5 yıldan önce satmayız hangi araç olursa olsun.

Güvenlik durumları aşağı yukarı aynı gibi. Bir diğer önemli mevzu yakıt tüketimi. Fabrika verileri de birbirine yakın fakat gerçekte de öyle mi?

ikinci el dediğinizi şimdi gördüm.esnaflık söz konusuysa mercedesi alın çünkü sw araçlar tr piyasasında tutulmuyor.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-uyganlar-dan-yeni-kasa%2C184hp%2C8-ileri-joystick-bmw-x1-337953898/detay

Şu ilana bir bakın derim.2.0 dizel XDrive,üstelik panoramik cam tavan da var.Son fotoğrafta opsiyon listesi var bakın derim.Şanzıman da mis gibi ZF8.Alın kafanız rahat binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

ikinci el dediğinizi şimdi gördüm.esnaflık söz konusuysa mercedesi alın çünkü sw araçlar tr piyasasında tutulmuyor.

öncelikle chromu'un cookieleriyle ilgili sorun sebebiyle bir eşimin hesabı aktif oluyor bir benim, neyse kullanıcı adı reggie ya da palm aynı olarak görebilirsiniz.

Esnaflık yok aslında yanlış mı ifade ettim bilmiyorum da. Aldığımız aracı tahminen 5 yıl sonra ya da garanti süresi dolunca satarız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.