Şimdi Ara

Passat Yamuk Bagaj Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Passat Yamuk Bagaj Problemi

Egea'nın bagaj çizgileri. Aracın tüm kaportası genel olarak düzgün.

Alıntıları Göster

egea'mız olmasa inanıcaz. bir egea'nın bagajını aç ve perçim yerlerindeki boyalara bak bir de passat'ı geçtim golf'ün golf'ü geçtim polo'nun bagajını aç ve perçim yerlerindeki boyalara bak. adamlar burası göze görünmez dememiş, oraya bile özen göstermişler. egea'nınki sanki 5 yaşındaki çocuk fırçayı eline almış gibi.

• Bu araçların çizgileri ve kaportdaki montaj aralıkları her modelde belli bir değere kadar sınırlandırılıyor.Örneğin maliyeti düşük araçlarda bu oran daha fazladır, Dacia Sandero,Peugeot 301.Passatta ise daha küçüktür bu Aralık o bakımdan bir sorun olduğunu düşünmüyorum fabrikada gözden kaçması çok nadir bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 3 Ekim 2020; 14:6:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

egea'mız olmasa inanıcaz. bir egea'nın bagajını aç ve perçim yerlerindeki boyalara bak bir de passat'ı geçtim golf'ün golf'ü geçtim polo'nun bagajını aç ve perçim yerlerindeki boyalara bak. adamlar burası göze görünmez dememiş, oraya bile özen göstermişler. egea'nınki sanki 5 yaşındaki çocuk fırçayı eline almış gibi.

Alıntıları Göster

İkisi aynı şey değil. Egea'dan Volkswagen kalitesi beklemiyorum. Hatta Egea'da bagaj içi puntaları bile yamuk, bagajı kapatmak için tutma yeri yok vesaire ama kauçuk takozlardan ayarlanabilecek basit bir ayarı yapmışlar. Aynı şeyi Volkswagen'den de beklerim. Basit bir ayar çünkü, kauçuk takozu çevirerek bagajın eşit basmasını sağlayacaklar hepsi bu.

• Bagaj kaput gibi açılır kapanır kısımlarda ayar vidası vardır.Genelde kilitin yanında sağda solda 2 adet bulunur.Vida gibi döndürülülerek bagaj kapağının düzgün bir şekilde kapanmasını sağlar.Plastiktir.Kendinizin de yapabileceğini düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Bagaj kapağını kaldırınca kaldırdığınız kısımda sagda ve solda olmak üzere siyah kauçuk sağa sola vide gibi dönen ayar yerleri var sağa sola çevirip bagajı kapatıp açıp tekrar tekrar sorunu çözebilirsiniz kaput içindede aynı durum mevcut

KONU SAHİBİ AZİZ KARDEŞİM, BU MESAJI BİR DAHA OKUMALISIN.

HER ARAÇTA OLUR BU NORMALDİR. O SİYAH VİDAMSILARLA AYARLANIR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yeniden teşekkür ederim. Bagaj kapağı menteşesi açıkta olmadığından ona ulaşmak için etrafını bilmeden sökmeyim dedim. Pazartesi günü servise gidip yaptırmayı düşünüyorum söylediklerinizi iletip.

Bu konu umarım bana olduğu gibi başkalarına da yardımcı olur. Sağolun yeniden donanım ailesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Egea'nın bagaj çizgileri. Aracın tüm kaportası genel olarak düzgün.

Alıntıları Göster

Malesef size kötü bir haberim var.AAracınızın bagaj kapağı yarım cm sağa yakın ve sağ stopun dış kısmı yarım santim içeride duruyor maşallah jilet gibi kaportaymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: karatab

Vag grubunun vw seat skoda markalar "low cost car" olarak nitelendirilir ve ufak işçilik sorunları gözlenebilir normaldir bu.
    Serviste ayar yaptırın düzelir.
    Malesef ülkemiz koşullarından premium fiyatlara geldikleri için nerdeyse tüm araçlar insanlarımızın beklentisi de doğal olarak yükseliyor.

Not: bu arada bu kadar saçma bir işçilik hatası olması markanın ayıbı malesef istedeği kadar ucuz maliyetli araç grubu da olsa :(

Senin Chevrolet'inden daha kusursuz oldukları kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macpoint

Malesef size kötü bir haberim var.AAracınızın bagaj kapağı yarım cm sağa yakın ve sağ stopun dış kısmı yarım santim içeride duruyor maşallah jilet gibi kaportaymış.

Alıntıları Göster

Elime kumpas alıp ölçmedim ama genel olarak düzgün duruyor. En azından kendinden 3 kat pahalı bir aracın kaportasındaki kadar göze batan bir durum yok. Genel olarak düzgün dedim zaten jilet gibi demedim. Bir de buraya 20 yıllık Volvo'dan resim atmam lazım sanırım.

• Passat Yamuk Bagaj Problemi

Yeni S serisi seri uretim oncesi araclarda durum bu...

Bazilari on uretimlerde boyle sorunlar olur derken, kolay ayarla duzeltilebilecek bu hatanin basin tanitimi icin hazirlanan bu araclarda olmamasi gerektigini dusunuyor insan...

Sonuc, abartilmamasi gereken bir kusur, evet bantta gozden kacmis, ama ayarla duzeltilebiliyor.

(Simdi daha dikkatli baktim da, bu Mercedes'in sorunu bagaj ayari da degil sanki, daha kotu bir durum var, cita ve lambalar hizasiz, bagaj acikligi normal gibi...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchief -- 5 Kasım 2020; 9:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mchief

Yeni S serisi seri uretim oncesi araclarda durum bu...

Bazilari on uretimlerde boyle sorunlar olur derken, kolay ayarla duzeltilebilecek bu hatanin basin tanitimi icin hazirlanan bu araclarda olmamasi gerektigini dusunuyor insan...

Sonuc, abartilmamasi gereken bir kusur, evet bantta gozden kacmis, ama ayarla duzeltilebiliyor.

(Simdi daha dikkatli baktim da, bu Mercedes'in sorunu bagaj ayari da degil sanki, daha kotu bir durum var, cita ve lambalar hizasiz, bagaj acikligi normal gibi...)

Leş...

Şu arabaya hem tasarim hem de kalite olarak s class demeye bin sahit ister.

10 yasina geldiginde haşadi cikar darmadagin olur bu arac.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Şu mesajın aslında Firmaların her şeyi çok düzgün yaptıklarını gösteriyor.

Firmalarında istediği zaten bu. Mühendisler ve şirket yönetimi bir araba alıp senelerce kullanmanı İSTEMİYOR. Belli bir ömür biçip tasarlanıyor bu arabalar. O zamana yakın araçlar dağılmaya başlıyor. Bu bilerek yapılan bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Şu mesajın aslında Firmaların her şeyi çok düzgün yaptıklarını gösteriyor.

Firmalarında istediği zaten bu. Mühendisler ve şirket yönetimi bir araba alıp senelerce kullanmanı İSTEMİYOR. Belli bir ömür biçip tasarlanıyor bu arabalar. O zamana yakın araçlar dağılmaya başlıyor. Bu bilerek yapılan bir şey
    Rezillik o zaman ne diyim

• Guest-FC7AB336F G kullanıcısına yanıt

Sonuç ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.