Şimdi Ara

Passat Yamuk Bagaj Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servise söyleyin hocam belki ayar falan yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun uzmanini çağıralım bakalım ne diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 2 Ekim 2020; 9:32:28 >
  • Kadi patisini görüp yara sanmış olayına dönmüş bu, kusur aradıktan sonra bindiğimiz her araçta buluruz kafaya takmadan devam edin erken yaşlanmayın.

• Benim bagajda da vardi.

Kaportaciya gosterdim araci.

Amacim kaza vs biseyden mi olmus yoksa kazasiz normal halimi diye ogrenmekti.

Adam bagaj kapagina bi abandi egrilik duzeldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

Konu bence geyik yapılabilcek bir konu değil.

Acınacak bir haldeyiz. (ekonomi olarak)
    temiz hatasız olsun diye sıfır alıyorsunuz, belki de 10 yıl vadeli borca girerek. Bu tarz hatalarda ister istemez insanın gözüne batıyor. Batar. Benimkine de batar.
    Arabalar çok pahalı. Üzülüyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bagajın içinde kauçuk yuvarlak takoz gibi parçalar var. Onları çevirerek ayar yapabilirsiniz. Yine de fabrikadan ayarlı çıkması lazımdı. Egea'da bile yok bu kusurlar.
    Bla bla bla

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Zaten fabrikada da adam abanıyor. Vw de çalışanları herhalde cerrah falan zannediyor bazıları ufak tatlı dokunuşlarla kusur gideriliyor falan zanneden var. Araba markalarını arabaları ilahlaştıranlara gülüyorum. Alt tarafı araba işte a noktasından b noktasına götürecek. Başka bir hüneri yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok kafaya takılacak bir şey değil ama takıyorsanız gidin servise bir kaç dakikada ayar yaparlar.

Bu ayarı yaparken bagaj kapağının somunlarına müdahale edilirse ilerde aracı satarken bazı iş bilmez ekspertizler bagaj kapağı sök tak yapılmış diyebilirler hatırlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Ayarlanması gerekiyor. PDI'da gözden kaçmış.
    bu arkadaş cevabı vermiş ama okumuyor musun inanmıyor musun bilmem.

tüm markalarda en son kapı ayarını özel kapı ayar ustaları yapar. diz vururlar, orasını burasını kanırtıp kapılara ve bagaja ayar verirler. bu robotlarla üretim yapan ileri teknoloji toyota adapazarı fabrikasında bile böyledir, mercedes'te bile böyledir. bunun başka bir yolu yoktur. belli ki seninki gözden kaçmış ya da ayar tutmamış, götür, tekrar ayar yapsınlar. aracın garantili zaten.
  • Derdini seveyim be hocam
  • 40. saniyeden sonrasını izleyin

https://www.youtube.com/watch?v=ZpGjYr0l1RI&feature=youtu.be

• Aracıniz hayırlı olsun konuyu yanlış yere acmissiniz buradamiler alamadığı için Passat a dusman nede olsa ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Kasap kaportacılara götürsen o kısma elleriyle abanıp düzelterek aynı seviyeye getirmeye çalışırlar.3-4 sene önce benim arabanın kapısını eliyle baskı uygulayıp düzeltmeye çalışan usta bozuntusunun elinden kavga dövüşle zor almıştım aracı.
    servistede çoğu zaman aynı işlem yapılıyor kaputa vs. bunları görmediğiniz için müdahele edemiyorsunuz tabiki.
  • Benim 21 senelik civic artık virajlara girmekten şasesi hamura dönmüş halde olmasına rağmen kaporta çizgileri jilet gibi. Yeni arabalarda kalite yok bir dakikada araba yapıyorlar.
  • quote:

Kasap kaportacılara götürsen o kısma elleriyle abanıp düzelterek aynı seviyeye getirmeye çalışırlar.3-4 sene önce benim arabanın kapısını eliyle baskı uygulayıp düzeltmeye çalışan usta bozuntusunun elinden kavga dövüşle zor almıştım aracı.
    bence bir toyota fabrikasını ya da tofaş fabrikasını ziyaret et sor bakalım orda nasıl düzeltiyorlarmış kapıları.

eliyle baskı uygulamak ne ki dizle mi geçirirsin, abanır mısın, neler neler yapıyorlar. kapı ayarı öyle yapılır mercedes fabrikasında bile. adamla haksız yere münakaşa etmişsin bilmediğin konuda.
  • Vag grubunun vw seat skoda markalar "low cost car" olarak nitelendirilir ve ufak işçilik sorunları gözlenebilir normaldir bu.
    Serviste ayar yaptırın düzelir.
    Malesef ülkemiz koşullarından premium fiyatlara geldikleri için nerdeyse tüm araçlar insanlarımızın beklentisi de doğal olarak yükseliyor.

Not: bu arada bu kadar saçma bir işçilik hatası olması markanın ayıbı malesef istedeği kadar ucuz maliyetli araç grubu da olsa :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Bla bla bla

Alıntıları Göster
    Passat Yamuk Bagaj Problemi
    Passat Yamuk Bagaj Problemi

Egea'nın bagaj çizgileri. Aracın tüm kaportası genel olarak düzgün.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

bence bir toyota fabrikasını ya da tofaş fabrikasını ziyaret et sor bakalım orda nasıl düzeltiyorlarmış kapıları.

eliyle baskı uygulamak ne ki dizle mi geçirirsin, abanır mısın, neler neler yapıyorlar. kapı ayarı öyle yapılır mercedes fabrikasında bile. adamla haksız yere münakaşa etmişsin bilmediğin konuda.

Alıntıları Göster

Bu hatalı montajlar her zaman öyle bastırma ya da ittirmeden kaynaklanmıyor.Kapılardaki kaputtaki açıklıklar vidaların ayar yerleri değiştirilerek düzeltiliyor.Aracında bu şeklide olan hata yüzünden bir kaportacıya götürsen ve aracına dizle dirsekle girişse ben görürüm zaman seni.Bir yeri yamultur diye adamın omzuna çıkarsın sen.

• quote:

Bu hatalı montajlar her zaman öyle bastırma ya da ittirmeden kaynaklanmıyor.Kapılardaki kaputtaki açıklıklar vidaların ayar yerleri değiştirilerek düzeltiliyor.Aracında bu şeklide olan hata yüzünden bir kaportacıya götürsen ve aracına dizle dirsekle girişse ben görürüm zaman seni.Bir yeri yamultur diye adamın omzuna çıkarsın sen.

Alıntıları Göster

hatalı montaj değil bu, sadece ayar gerekiyor diyorum. neden girişeyim? zaten böyle yapılıyor bu iş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.