Şimdi Ara

passata brc mi landirenzo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa öncelikle hayırlı akşamlar.formda arama yapmayı bilmediğim için direk başlık açtım.
    yaklaşık 10 gün kadar önce 2003 wolksvagen passat (102 BG) aldım ve lpg si yok.o yüzden lpg taktırmak istiyorum.bir kaç kişiyle görüştüm fakat tam bi net cevap alamadım hangi lpg yi taktırma konusunda.bugün iki yerden fiyat aldım ve
    landirenzo ya güncel sürümlü modeline 1.600 tl dediler (10X160 TL )
    brc (ithal olanı ) ye de 1.850 tl dediler 10X185 TL)

acaba hangisini taktırsam diye kararsız kaldım.görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden saolun

• Ben de bu LPG konusunu iyi araştırmıştım. 102 BG lik aynı motora sahip aracıma ben PRİNS tercih ettim. Fakat bu dediğiniz markalardan birini tercih etmek istiyorsanız BRC nin fiyatı bana yüksek geldi. Bir kaç ay önce bir kız arkadaşımın Yarisi için 1500 ödemiştik. Farklı yerlerden daha uygun fiyat alabilirsiniz. Ayrıca herkesin bildiği üzere monte edecek usta da en az marka kadar önemli. Gerekirse benim gibi Ankara veya İstanbul gibi büyük şehirlere gitmekten kaçınmayın. Hangi marka şamandıra taktıklarını muhakkak öğrenin. Bazen ucuz yollu şamandıra takıp fiyatı uygun verebiliyorlar ya da tam tersi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewiks

sa öncelikle hayırlı akşamlar.formda arama yapmayı bilmediğim için direk başlık açtım.
    yaklaşık 10 gün kadar önce 2003 wolksvagen passat (102 BG) aldım ve lpg si yok.o yüzden lpg taktırmak istiyorum.bir kaç kişiyle görüştüm fakat tam bi net cevap alamadım hangi lpg yi taktırma konusunda.bugün iki yerden fiyat aldım ve
    landirenzo ya güncel sürümlü modeline 1.600 tl dediler (10X160 TL )
    brc (ithal olanı ) ye de 1.850 tl dediler 10X185 TL)

acaba hangisini taktırsam diye kararsız kaldım.görüşlerinizi bekliyorum.şimdiden saolun

Merhana ;
    Benım tavsıyem ; urun kalıtesı ,yaygın servıs agı ve satıs sonrası kurumsal destek ıcın BRC MY11. Passat 1.6 102 HP aracınıza mukemmel uyum saglar.Fıyat ve bılgı aldıgınız yerın yetkılı BRC servısı oldugundan emın olun.1.850 TL yuksek bır fıyat , yetkılı servıslerımızde 1.650 TL 10 taksıte montaj yaptırabılırsınız.Bulundugunuz ılı belırtırsenız sıze referans verebılırım.Aklınıza takılan sorular ıcın lutfen bıze yazınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: fedon11

Ben de bu LPG konusunu iyi araştırmıştım. 102 BG lik aynı motora sahip aracıma ben PRİNS tercih ettim. Fakat bu dediğiniz markalardan birini tercih etmek istiyorsanız BRC nin fiyatı bana yüksek geldi. Bir kaç ay önce bir kız arkadaşımın Yarisi için 1500 ödemiştik. Farklı yerlerden daha uygun fiyat alabilirsiniz. Ayrıca herkesin bildiği üzere monte edecek usta da en az marka kadar önemli. Gerekirse benim gibi Ankara veya İstanbul gibi büyük şehirlere gitmekten kaçınmayın. Hangi marka şamandıra taktıklarını muhakkak öğrenin. Bazen ucuz yollu şamandıra takıp fiyatı uygun verebiliyorlar ya da tam tersi :)

BRC'nin fiyatı her yerde aynıdır.
    Özençler Otogazın dediği gibi belli bir satış fiyatımız var 1650/10 taksit ödeme şekline göre çok ufak oynamalar olabilir bu da bayini insiyatifindedir.
    1850 TL fiyat veren 2A Mühendislik bayisi olmayabilir.
    İyi araştırmanızı ve araştırırken aldığınız ürünün bir günlük olmadığını servis hizmetini rahatlıkla alabileceğiniz bir markayı seçmenizi tavsiye ederim.
    BRC !!

• İKİ LPG MARKASIDA UYUMLUDUR SERVİSİMİZDE 2 YIL MOTOR GARANTİLİ OLARAK MONTAJLARI YAPILMAKTADIR

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • öncelikle merhaba

aracınıza KitMTM ecodrive sıralı lpg sistemini de degerlindirebilirsiniz M.T.M.S.r.l'nin Cherasco/İtalya'da ürettiği yeni otogaz dönüşüm sistemidir. OBD soketine bağlatı seçeneği gelişmiş tak-sür yazılımı(ecodrive) ile öne çıkan KitMTM ülkemizdede yıllardır sorunsuzca kullanılan, benzin enjektörü prensibiyle çalışan MTM enjektörleri kullanmaktadır. Fiyatı Kredi kartına 1650TL 10 taksittir.

passata brc mi landirenzo mu

• Brc Orjinal Kiti Kit Mtm Tercih edebilirsiniz %100 italyan 1650 tl 10 taksit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.