Şimdi Ara

Passolig Kart Kafama takılanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Bu kart olmadan maça girmek imkansız mı?
    2- Yaşadığım şehir nedeniyle senede 3-4 maça gidebiliyorum bu yüzden karta 25 tl vermek zorunda mıyım?
    3- eşim futbolu sevmez ama ikna edip maça götürecek olsam kartı olmadığı için giremez mi?
    4- tüm kredi kartlarının yıllık aidatlarını çağrı merkezlerini arayarak geri alabiliyoruz. Bu passolig'in aidatını da bu şekilde geri alabilir miyiz?

• 1.imkansız( başvurmadan imkansız, başvurdun kartın gelmedi geçici pass bilet alıyorsun gişeden kart gelene kadar onunla. o da ilk sefer ücretsiz . sonrası ücretli, 5 tl olabilir)
    2. maalesef evet (bjk kendine gelen kısmını kombine alanlara iade ediyor.diğerleri belli değil)
    3. 1.maddedeki olay geçerli. sen, eşin dostun akraban, yabancı, engelli girmek isteyen herkesin kartı olmalı.
    4. sanmıyorum. yaklaışk 7 tlsi bankaya (kart basım ücreti deniyor) kalanı kulübe gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

1.imkansız( başvurmadan imkansız, başvurdun kartın gelmedi geçici pass bilet alıyorsun gişeden kart gelene kadar onunla. o da ilk sefer ücretsiz . sonrası ücretli, 5 tl olabilir)
    2. maalesef evet (bjk kendine gelen kısmını kombine alanlara iade ediyor.diğerleri belli değil)
    3. 1.maddedeki olay geçerli. sen, eşin dostun akraban, yabancı, engelli girmek isteyen herkesin kartı olmalı.
    4. sanmıyorum. yaklaışk 7 tlsi bankaya (kart basım ücreti deniyor) kalanı kulübe gidiyor.

O zaman, tek kişiyle olacak iş değil ama ben maça falan gitmem.
  • kimlik gibi düşün aynı mantık. o olmadan resmi iş olmaz passo olmadan maç.
    tercih sizin tabi..
  • Bende ufak bir soru sormak istiyorum, 2 kişi maça gideceğiz, ikimizde de passo kart var diyelim. Ben kendim girip internet sitesinden 2 adet bilet alabiliyor muyum? Yani aldığım bu 2 bileti, passo kartı olan başka birine versem kullanabilir mi? Yoksa herkes kendisi mi almalı bileti?

Bilet ödemeleri mutlaka paso kart üzerinden mi yapılıyor?

@DrAdkA10
  • Ben de bi soru sorayım passolig galatasaray kart alıp fenerin maçına bilet alabiliyo muyum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha ilginç bir sorum var..geçen sene bir kaç maça kardeşimin kombinesiyle girmiştim. Bu sene girebilir miyim? yoksa passolig kartını alıp aktarma tarzı şeyler mi yapmamız gerekecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal bilet te aktarma varmı bilmiyorum ama kombinede x haftada maça gitmeyeceksen, paso kartı olan birine devredebiliyorsun.

Bilet alırken takım farketmiyor. İstediğiniz maça bilet alabiliyorsunuz.

Başkasının kartıyla maça giremiyosun, görevliye bağlı gerçi. Ama olay olursa o adamın başı yanar, denemeyin hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Normal bilet te aktarma varmı bilmiyorum ama kombinede x haftada maça gitmeyeceksen, paso kartı olan birine devredebiliyorsun.

Başkasının kartıyla maça giremiyosun, görevliye bağlı gerçi. Ama olay olursa o adamın başı yanar, denemeyin hiç.

Çok saçma bir sistem ya.

Ben GS kartım ile FB stadına nasıl gireceğim? Elimde o kartı görmeyecekler mi?

Misal FB- GS maçı var. turnikede görevli GS passo kart ile gördüğümü fark edip meydan dayağı attırırsa nolcak?

Ben geçen sene başkasının kombinesi ile saraç oğluna girdim fakat bu sene o kombinesini benim karta yüklese benim kartta GS logosu var kocaman birde kart sarı kırmızı nasıl olacak?

Passo kart takımların saha kapatma cezası almasını koruyor peki taraftarın meydan dayağı yemesine de engel oluyor mu?

• Hocam çekincenize hak veriyorum. Ancak sporda şiddet ve holiganizmi önleyeceğine inandığım bu uygulama tribünleri daha iyi hale getirecektir bence.
    Eğer böyle bir düşünceniz varsa GS logolu almasanızda olur. Olmaz derseniz 2. Bir passo kart alma hakkınız var bildiğim kadarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

Normal bilet te aktarma varmı bilmiyorum ama kombinede x haftada maça gitmeyeceksen, paso kartı olan birine devredebiliyorsun.

Çok saçma bir sistem ya.

Misal FB- GS maçı var. turnikede görevli GS passo kart ile gördüğümü fark edip meydan dayağı attırırsa nolcak?

Ben geçen sene başkasının kombinesi ile saraç oğluna girdim fakat bu sene o kombinesini benim karta yüklese benim kartta GS logosu var kocaman birde kart sarı kırmızı nasıl olacak?

Passo kart takımların saha kapatma cezası almasını koruyor peki taraftarın meydan dayağı yemesine de engel oluyor mu?

İşte bütün mesele oradaki görevlilerde bitiyor. Saçma olabilir ama olmasıda gereken bir şey bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: interior designer

quote:

Çok saçma bir sistem ya.

farklı takımlarım maçlarına gideceksen
    logosuz kart alma alternatifin var.

• peki iki farklı takımın kombinesini alacak olsak tek passolig kartı yeter mi yoksa herbiri için passo kart almalımıyız?
  • Drdt D kullanıcısına yanıt
    tek passolig kart yeter. nasıl ki istediğin maça bilet alabiliyorsan passoligle kombine de alırsın.
    bunu kimlik gibi düşün hocam. kombine gibi değil.
    o zaman cevabını çoğu kez bulabilirsin.
  • forumda mutlaka passolig ile ilgili bi ana konu olmalı. Herkes cevabından emin oldu 1 soruyu cevaplasa hepimizin kafasındaki soru işaretleri kalkar. Böyle parça parça dağılmaktansa bir ana konuda toplanmak en mantıklısı.
  • Ben passoligimi galatasaray afına aldım fakat Ankara'da Gençlerbirliği maçına girebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Secobj S kullanıcısına yanıt
    İstediğin maça gitme, gidebilme hakkına sahipsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • appachii kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96250905

PassoLig Anakonusu..
    Spor Toto Süper Lig bölümüne açtım. Toplayıcı bir başlık olsun diye ancak bölümde göremiyorum. Bölüm yöneticileri el atarsa seviniriz. En uygun neresiyse orada dursun.
    Oradan devam edelim..
  • forumda mutlaka olmasi gereken konulardan bi tanesiydi. Herkes bilmediği 1 soruyu yazıp herkes bildiği 1 soruyu cevaplasa aklımızda soru işareti kalmaz arkadaşlar. Ben başlıyım o zaman ilk sorumla.

Beşiktaş kombine alıcam ama ilk çıktığında beşiktaş kredi kartları hariç diğer kartlara taksit yapmıyorlardı. Ama diğer kartlarında ekleneceği söyleniyordu.
    Cardfinans kredi kartımla taksitli olarak beşiktaş kombinesi alabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.