Şimdi Ara

Passolig Kart Kafama takılanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
62.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar passolig başvurumu temmuz 6'sında internet üzerinden yaptım gelecek insallah. Fenerbahce Taraftarı olarak bu sene türktelekom yada migros tribününden kombine almayı planlıyorum. Şimdi benim passolig kartım benim adıma kombine kartımı babamın kredi kartıyla alabiliyor muyum? Yoksa kendi adıma bi kredi kartı mı cıkarmam gerekecek???
  • Geçen sene BJK logolu kartla Gençlerbirliği passosu almıştım. Bu sene alamıyorum yönetim kısıtlama mı getirmiş? Denemek için başka bi takıma girdim ona kabul etti kartı.
  • GB kombinesi yazacaktım passosu olmuş,pardon.
  • Hocam kombinemi galatasaray macinda devrettim. Bildiginiz gibi acik tribundekiler ceza aldi. Ben o mactaolmafigim icin maca girme hakkim varmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdkmdk

Hocam kombinemi galatasaray macinda devrettim. Bildiginiz gibi acik tribundekiler ceza aldi. Ben o mactaolmafigim icin maca girme hakkim varmi

Var sadece o macta bulunanlar ceza alir sen cezali degilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar passoligte çalışıyorum eğer bir sorunuz varsa yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Somaspor

Merhaba arkadaşlar passoligte çalışıyorum eğer bir sorunuz varsa yardımcı olurum

Yere düşen passoligleri ne yapıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen zarfta şifrenizi alın falan yazıyodu .Şifrenin banka işlemleri için olduğunu düşündüm almadım henüz.Maça girebilmek için şifre gerekiyomu?
  • Passolig bugün allahın izniyle iptal edilecek.
  • Passolig surekli elestriliyor ve iptal olmasi isteniyor. Herkesin belli basli sebepleri vardir elbet saygi duymak lazim. Ben pasonun devam etmesinden yanayim neden diyecek olursaniz ilk olarak karaborsacilardan kurtulmus olmamiz. Onceden sapmiyonlar ligi veya derbi maclara bilet bulamazdik. Karaborsaci abilerimiz veya kulup abileri aninda biletleri tuketip bizi magdur ediyorlardi. Ustune 21.45 de ki mac icin sabahin erken saatlerinde kuyruk sacmalamasi. Simdi hersey on numara sabah maca gitmeye karar veriyorum sirasiz sorgusuz stressiz macimi izleyip geliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Passolig surekli elestriliyor ve iptal olmasi isteniyor. Herkesin belli basli sebepleri vardir elbet saygi duymak lazim. Ben pasonun devam etmesinden yanayim neden diyecek olursaniz ilk olarak karaborsacilardan kurtulmus olmamiz. Onceden sapmiyonlar ligi veya derbi maclara bilet bulamazdik. Karaborsaci abilerimiz veya kulup abileri aninda biletleri tuketip bizi magdur ediyorlardi. Ustune 21.45 de ki mac icin sabahin erken saatlerinde kuyruk sacmalamasi. Simdi hersey on numara sabah maca gitmeye karar veriyorum sirasiz sorgusuz stressiz macimi izleyip geliyorum.

55 bin kişilik statda 5 bin kişi ile maç keyfi
  • quote:

Passolig surekli elestriliyor ve iptal olmasi isteniyor. Herkesin belli basli sebepleri vardir elbet saygi duymak lazim. Ben pasonun devam etmesinden yanayim neden diyecek olursaniz ilk olarak karaborsacilardan kurtulmus olmamiz. Onceden sapmiyonlar ligi veya derbi maclara bilet bulamazdik. Karaborsaci abilerimiz veya kulup abileri aninda biletleri tuketip bizi magdur ediyorlardi. Ustune 21.45 de ki mac icin sabahin erken saatlerinde kuyruk sacmalamasi. Simdi hersey on numara sabah maca gitmeye karar veriyorum sirasiz sorgusuz stressiz macimi izleyip geliyorum.

Stadyumlar boş kaldı, kulüplerin cidfi anlamda kombine ve maç geliri azaldı
    Ayrıca karaborsa yapmak için stadyuma giden karaborsacı artık kahvede batak oynarken oturduğu yerden yapıyor bu işi, hatta yattıgı yerden :)

• Stadyumlarin bos kalmasinin cok buyuk bir sebebi olmali. Her sene odenen 25 tl nin haricinde baska bir sebebi varsa bilmiyorum eger yazarsaniz sevinirim. Sayet sebeb sadece buysa bu tamamen kulup harici para kazananlara tepki olsa gerek.

• quote:

Stadyumlarin bos kalmasinin cok buyuk bir sebebi olmali. Her sene odenen 25 tl nin haricinde baska bir sebebi varsa bilmiyorum eger yazarsaniz sevinirim. Sayet sebeb sadece buysa bu tamamen kulup harici para kazananlara tepki olsa gerek.

ben kesinlikle ama kesinlikle 25 tl için almıyorum.

sezonda her maça giden biri değilim ama min. 10 MAÇA GİDERDİM. şl de sağlam bir takım geldiğinde bilet bulursam giderdim.

2 yıldır stadın yolunu unuttum.

25 tl ile batmam ama sisteme karşı duruşum var ve bozmam.
  • Toplumsal statumuz ve rolumuzde ki her sey kapitalizden dolayi tuketime,harcamaya ve birilerinin ceplerini doldurmaya yoneliktir zaten. Taraftar olarak once kulup demek lazim kisisel tavirin kulubun onune gecmesi taraftarliga zarar verir bence. Ornegin ayni modele ehliyet gectigi zaman kimse tavir alamaz cunku sahsi menfaati ve keyfiyeti zarar gorecektir. Maca gitmemenin alternatifi tv den maca bakmaktir ama ehliyetin alternatifi toplu tasima araclari ve yurumektir. Yani bi tarafta gemileri yakmak cok basit diger tarafta zordur. Bence buda gercek taraftarliktir. Konu cok uzadi son mesajimi bu sekilde vermek istedim. Rahmetli optik baskan ne derdi bu ise cok merak ediyorum mekani cennet olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.