Şimdi Ara

Passolig şov devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Sızlanmasın kimse...FB kulübü gibi diğer büyüklerde kabul etmeseydi bu iş çoktan bitmişti...Niye kabul ediliyor ? Passolig e hayır, e-bilet e destek olsaydı şimdiye mis gibiydi bu işler..

sizin klupde anlaştı fener de uygulayacak

Şartları okudun mu ? Tek başına kaldı FB, ama en azından şartlarını kabul ettirdi...

TFF ile yapılan görüşmeler sonucunda sarı lacivertli kulüp aynı şartları yine öne sürdü. Bu şartlar şunlardı:

1-Passolig kartı kredi kartı olarak kullanılmayacak
    2-Taraftardan sadece 8 TL kart bedeli alınacak

TFF’ye sunulan bu şartlar Aktifbank’a iletildi ve bu kez bu şartlar kabul edildi. Sarı lacivertli kulüp ile Aktifbank arasında uzlaşma sağlandı. Sözleşme ise henüz imzalanmadı

Kredi kartı olarak kullanılmamasının sebebi Fenerin fiyat indirimine gitmesinden dolayıdır, çünkü bütün kartlar para yada kredi kartı. Bu yüzden fiyat indirimine gidilmiştir. Ayrıca 8 TL'de olsa para veriyorsun, bizim ve Beşiktaş'ın 25 TL (10 TL kulübün kasasına gidiyor) ama istersen 15 TL'ye takımsız kartta alabiliyorsun. Yani 15 vermedik 8 tl verdik bu bir başarıdır diye bunu buraya yazman saçmalık, Beşiktaş'ta kombine alanlara bedava dağıttı passokartı... Birilerinin cebine para koyuyor musun ? 15 değilde 8 ama koyuyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Kredi kartı olarak kullanılmamasının sebebi Fenerin fiyat indirimine gitmesinden dolayıdır, çünkü bütün kartlar para yada kredi kartı. Bu yüzden fiyat indirimine gidilmiştir. Ayrıca 8 TL'de olsa para veriyorsun, bizim ve Beşiktaş'ın 25 TL (10 TL kulübün kasasına gidiyor) ama istersen 15 TL'ye takımsız kartta alabiliyorsun. Yani 15 vermedik 8 tl verdik bu bir başarıdır diye bunu buraya yazman saçmalık, Beşiktaş'ta kombine alanlara bedava dağıttı passokartı... Birilerinin cebine para koyuyor musun ? 15 değilde 8 ama koyuyorsun...

Bak olayı anlamamışsınız. Baştan FB bu olaya karşı çıkıp, passoligsiz seyirci aldığında, sizde, BJK de yapsaydı bu iş çoktan hallolurdu. Şu an tek kalmış FB, ne yapacak ? En düzgün bunu yapmışlar..Kredi kartı özelliği yok daha ne.8 tl kart, sen veriyorsun 25 tl , 10 u kulübe kalan 15 tl ne ? %100 fark var..Az mı sanıyorsun bunu ?

Tabiiki başarıdır, keşke herkes tepkisini koyaydıda kalkıp e-bilet e geçilseydi..Artık 1-2 sene sonra başlarlar karşı çıkmaya, baştan yapmazlarda

• İnsanları adım adım futbola küstürüyorlar. Ve gayet başarılılar.
    Passolig alanlarda neyle karşılaşacağının henüz farkında değil.
    Ya bu passolig inatından vazgeçilecek yada tribünler tamamen bitecek.

500 kişiye 1000 kişiye maç oynanıyor, yetkililerde çıkmış alışma süreci diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Allah'ın belası bankaya verdiler daha 2 ay oldu kartı teslim edemedi birde utanmadan, kuryede diyorlar diyorum verdiğinizi iddia ettiğiniz kurye bizim iş ortağımız üst yönetimi ile bile görüşüyorum onlarda kart yok diyince kıvırmaya çalışıyorlar, müşteriye bile bile yanlış bilgi vermekten kaçınmıyorlar şikayet siteleridne bakıyorum hep aynı sorun adam gibi beceremedik bu en kolay işi bile diyemiyolar. Acilen farklı bankalarada e-bilet yetkisi verilmelidir tekel olark hemde bu vizyonu sıfır olan banka ile bu iş olmaz

ben geçen sene olimpiyattaki fenerbahçe maçından önce aldım yalan oldu galiba
  • Trabzon maçında tribünleri gösterdiği kadarıyla yine boşluklar vardı. Eğer bu seyirci ortalamasına rağmen devam ederlerse diyecek laf yok..

Passolig süper kupada uygulandı sanırım ve o maçta olay çıkaran taraftarlara ne yapıldı merak ediyorum.
  • Passolig bence playoff gibi olacak. Bir sene uygulanıp ikinci sene olmadı diyip iptal edecekler. Belki devre arasını bile görmez bu passolig saçmalığı.

Ben açıyorum bizim ligi bakıyorum tribünler boş derin bir ohh çekip lig tv 3 premier lige dönüyorum.

İll haftanın seyirci ortalaması 5bin gibi komik bir rakamdı sanırım. İkinci haftayı bilen varsa alıntılasın seyirci ortalamasını ögrenelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de futbolu bitirmek için yemek etmişler resmen. Ancak bu kadar batırılabilirdi bir ülke.
  • Trabzon-Fenerbahçe maçında bile tribünler boş kalıyorsa diyecek bir şey yok artık. Eserinle gurur duy TFF
  • türkiyede futbol mu kaldı ? şikeyi temizlemeyemediler , klüp tff tartışmalarını sonlandıramadılar , saha içinde yapılan ahlaksızlıklar cezasız kaldı , hakemlerin bariz hataları bir hafta sonra derbi olarak ödüllendirildi , siyasi nedenlerden dolayı klüplerin önü kesilmek istendi , milli takım maçına bile nerdeyse şifre koyulacaktı , bilet fiyatları almış başını gidiyor üç büyüklerde . Bir sürü şey konuşulabilir fakat gerek yok . Bu ülkede yüzüne küfretse dahi insanları baş taci yapıyorlar . Yıldırım demirören nasıl tff başkanı olabiliyor ? aziz yıldırım nasıl bu kadar türk futbolunun içinde kalmaya devam edebiliyor ? çok şey yazarımda şimdi kendini bilmez bi yetkili gelip ban atar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer biz bunları alıp,bunlara para kazandırmaya devam edersek bir şirket ülkesi(şuan öyle zaten) olacak türkiye,

almayın,aldırtmayın,basketbola gidin,voleybola gidin,başka birşeylere gidin bu yıl ama bunlara para kazandırmayın
  • https://twitter.com/GiresunsporSK/status/511525904749563905

Gerçekten de artık aileler, çocuklar daha rahat maça giriyor !!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.