Şimdi Ara

Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL markası nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aşağıda yazdığım ürünleri alıp aracıma uygulamak istiyorum fakat 200 gram yetermi birde kulanan varmı bu ürünü ürünü kulanmayı biliyorum sıralamaya koyarsak ilk
    1 S0
    2 S3
    3 S30
    4 A15

SCHOLL CONCEPTS S3 GOLD High Performance Compound Çizik Giderici Pasta Bölünmüş 200 Gram
    SCHOLL Concepts S30+ Nano-Compound Hare Giderici Pasta Bölünmüş 200 Gram
    SCHOLL Concepts S0 Matting Compound Kalın Çizik Giderici Pasta BÖLÜNMÜŞ 200 Gram Alman
    SCHOLL CONCEPTS A15 HAREGİDERİCİ-CİLA-BOYA KORUMA 250GR

Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilseker55 -- 13 Mart 2015; 0:18:54 >

• Uzun süredir Profesyonel uygulamalarımda kullanıyorum. Çok memnunum..

S0 sıvı zımpara özellikli bir ürün. Ona ihtiyacınız olacağını sanmıyorum. A15 ise orta derece aşındırıcı içeren tek aşamalı parlatıcı ve koruyucu üründür. S3 ve S30 varken ona ihtiyacınız olmaz. Onun yerine düzgün bir wax alıp en son kat olarak onu uygulamanız daha işlevsel olur.
  • D.berkay kullanıcısına yanıt
    ilk önce bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim berkay bey size bir kaç sorum daha olacak benim aracım fiat punto beyaz rekli arabayı sıfır aldım 2012 model ama fırcayla yıkadım çok büyük hata yaptım biliyorum fakat daha sonra bir buçuk senedir 2 kere pasta cila yaptım ilkini beceremedim daha acemiydim ve sonra ki yaptığımda pastam DYO UNİVERSAL POLİSH PASTA kulandım sonra peşine TURTLE WAX ORJİNAL PASTA CİLA kulandım fakat istediğim muhteşemliğe ulaşamadım ince kılcal cizikler gitmedi SCHOLL ürünlerini inceledim güzel işler cıkardığını gördüm şimdi gelelim önemli konuya benim bütün arabama nekadar pasta gider 200 gram yeterm birde S3 aracıma uygulayıp nekadar zaan sonra S30 u uygulamam gerekli yani aralarındaki zaman süreci nekadar olmalı
     Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ?

• Uygulamaları nasıl yapıyorsunuz?

Kullandığınız Aşındırıcı ve Parlatıcı ürünler kadar Uygulama Pedleri de önemlidir.

Scholl S3 ile S30 arasında beklemenize gerek yok. S3 kalıntıları yüzeyden iyice temizledikten sonra S30 uygulamasına geçebilirsiniz..
  • D.berkay kullanıcısına yanıt
    dostum arabayı güzelcene yıkayıp kuruladıktan sonra polisaj makinasıyla ilk önce s3 uygulayıp mikrofiber bezle temizledikten sonra s30 u uyguluyacağım sonra a15 cılayıda vuruncu kaportaya yaldır yaldır parlayacağını düşünüyyorum alacağım ürünler bunlar ama hangisi s3 ve s30 da uygun düşer bilgim yok yardım edersen sevinirim bu arada şimdiden cvpların için tşkrler

Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ? Pasta ve Cila markası olarak SCHOLL  markası nasıldır ?

• konuyu canlandıralım biraz. ben de aynı ürünü aynı marka aracıma kullanmayı düşünüyordum da.
    halil Bey geçen süre içerisinde bi sonuca ulaştınız mı nasıl? beklediğiniz gibi oldu mu araç?
  • Polisaj makinasi kullanmadan verim alamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.