bana 140 tl ye kadar ide harddisk lazım. bu fiyata hangi harddiskleri önerirsiniz.kapasite en az 250 gb düşünüyorum. wd nin 320 gb lık bir modeli var. ön belleği 8 mb- fiyatı 120 tl- aşağıdaki linkte. önbelleği 8 mb olması bira kafamı karıştırdı. fikirlerinizi ve önerilerinizi önemsiyorum. fiyat/performans olarak en uygun olanını arıyorum. NOT: okulun bilgisayarı için alacağım. yardımlarınız bu anlamda da önemli... wd 320 gb pata harddisk http://www.hepsiburada.com/western-digital-320gb-7200rpm-8mb-pata-wd3200aajb/productDetails.aspx?categoryid=100221&productid=bd46499
samsung, seagate, wd, maxtor bunlar alınabilir markalar, ben şahsen samsung tercih ederdim, biraz daha sessiz çalışıyordu benim aldıklarım, ama seagate daha performanslı ürünler üretiyor, wd ve maxtor ise biraz daha ucuz olabilir ama kalitesiz değiller (maxtor yanılmıyorsam seagate in yan kuruluşu gibi bir şeydi)
İde hdd banada lazım. Sata alıp, ide ye çevirince performansı nasıl olur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme