Şimdi Ara

patapon nasıl oynanıyo bilen içeri yardım :-)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bugün pataponu indirdim adını çok duymuştum oynamak bugüne kısmetmiş fakat daha ilk bölümden napıcamızı anlıyamadım pon pon pon pon yazı arada bi takım yazılar var ve O ya bas dio arada bide ritmin arasında müzik gleio o müzik her bittiğinde O ya basıyorum ama tekrar tekrar aynı şeyler oluyo Oya rasgele basmaya kalktığımdada your timings of yazısı geliyo (kısacası oyun nasıl oynanıyo ) pcde bitirmediğim oyun kalmadıda bu psp sektöründe yeniyim yardım edicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• up yokmu yardım edecek
  • up
  • zaten oyun o.. ritmlere göre verilen tuşlara basıyorsun, pon pon pata pon, çaka çaka falan oluyordu ilerde ben çok çabuk sıkılmıştım herkes çok seviyor
  • bastığınız belli tuş kombinasyonlarına göre hareket ediyorlar, yürüme ya da saldırı gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

zaten oyun o.. ritmlere göre verilen tuşlara basıyorsun, pon pon pata pon, çaka çaka falan oluyordu ilerde ben çok çabuk sıkılmıştım herkes çok seviyor

quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

bastığınız belli tuş kombinasyonlarına göre hareket ediyorlar, yürüme ya da saldırı gibi...

2. mesajı yazdıktan sora çözmüştüm çok güzel oyun ama genede saolun arkadaşlar

bu arada foruma aşağı yukarı 2 senedir kayıtlıyım ilk defa bi yönetici mesajıma cevap yazdı garçi daha önce hep ko bölümünde takılıodum neyse kısa kesiyim saygılar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flame_power -- 9 Kasım 2009; 17:46:17 >

• İlerleyen bölümlerde takıldım ben, geçemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

İlerleyen bölümlerde takıldım ben, geçemedim bir türlü.

Bölüm adını verip sorsaydın nedir derdin söylerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Oyunu bir daha yükleyip sorarım buradan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Oyunu bir daha yükleyip sorarım buradan.

Tamam Sen Sor biz hallederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.