Şimdi Ara

Patapon yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar daha oyunun baslarındayım ama bi eyrde takıldım...
    galıab oyunun 5. bölümü çöl gibi bir yerdeyim.Bölümde biraz ilerledikden sonra yerden allevler cıkmaya baslıyor ve hiç bi şey yapamıyorum hemen yanıyor bütün pataponlar nasıl geçicem burayı ?

• yok mu bilen yaw ? :( en azından bi şeyler diyin
  • hatırladığım kadarıyla orda yağmur büyüsü yapman lazım
  • peki yagmur buyusu nasil yapiliyor? ben de ayni yerde takildim
  • yağmur büyüsü önceki bölümlerin birinden alman lazımdı boss ların tekinde zannedersem tam hatırlamıyorum bazen oynadığın bölümleri tekrar oynaman gerekiyo o çok sıkıyo insanı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19792572/mpage_3/key_patapon//tm.htm#28341564

Bu arada ben geçtim orayı. 1-2 kere yapnca çok kolay geliyor büyü yapmak...
  • Ben bu kadar sıkıcı oyun görmedim ya :D hiç bişey anlamıyorum
  • bence oyun cok zevklı ama işte o bölümde kaldım
    ayrıca yagmur büyüsü nasıl yapılıyor bilmyorum ama dinazorlu bölümde ara sıra kendiliğinden yagmu yağıyordu galıba rastlantı üzerine yapttım.
    de bu bölümde nasıl yapacam bilmiyorum :(
  • pata pata pata pon ben yukledim ama gercekten sabir isteyen bi oyun cihazi kirmadan sildim oyunu :)
  • Verdiğim linki okumadın mı? Herşeyi hazır istiyorsunuz...

Önce Fever moda gireceksin... Sonra ritme göre x*xx*xx(Don*Dodon*Dodon) ritmini basacaksın...( X: Don) Sonra ponlar filan gelecek ritme göre onlarada basacaksın, bitecek iş... Ama yağmurun bir süresi var. Üst üste 2-3 defa yap geçersin bölümü... Bende başta çok zorlandım ama sonra çok kolay geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Verdiğim linki okumadın mı? Herşeyi hazır istiyorsunuz...

Önce Fever moda gireceksin... Sonra ritme göre x*xx*xx(Don*Dodon*Dodon) ritmini basacaksın...( X: Don) Sonra ponlar filan gelecek ritme göre onlarada basacaksın, bitecek iş... Ama yağmurun bir süresi var. Üst üste 2-3 defa yap geçersin bölümü... Bende başta çok zorlandım ama sonra çok kolay geliyor...

evt önce oraları okudum oyuna girdim ama yapamadım sonra ögrendimki et toplama bölümünde basında bi heykel gibi yer var oraya gelip alıyormussus
  • pofff yaw çölü bölüme geliyorum basından alıştırma yaptırıyor önce fever mod a giriyorum ordan x+xx+xx yapıyorum yanı don dodon dodon sorna mavi bi ekran geliyor işte bana sırası ile
    ( o kadar cok denedim kı ezberledim artık )
    don don don
    don don don
    don don dodon
    don don dodon
    dodon don don
    don don dododon
    don don pat don don don diyor (biraz uzun oldu ama hatıralaya bilesiniz diye yazdım )neyse bunları ne yapcagımı anlamadım zmanında sırasi ile basıyorum en sonuna kadar geliyorum don don pat yanı pat a bastıgımda güneş çıkıyor ondan sorna ne yaapcam analmadım mavi ekran gidiyor tekrar çöle dönüyorum ve ilerleyemıyorum
  • arkadaşım anlattığın gibi çöl bölümünde fever moddayken alevlerin yerden fırladığı yere gelmeden hemen önce don dodon dodon yapıyosun.
    bundan sonra çıkan ekranda sana tempolu biçimde dediğin komutları gönderiyor.her gelen müzikden sonra gönderdiği tempoda çalıyosun, temposu oyun içinde ilerleme-savaş için çaldığın melodilerden farklı o nedenle biraz zorlayabilir, 7 tane çaldırıyor, yanlış hatırlamıyosam nekadar çoğunu doğru çalarsan o kadar uzun süre yağmur yağıyor. bunları çaldıktan sonra güneş çıkmaması lazım, tempoyu tutturamıyo olabilirsin, birazcık uğraştırıcak seni, kolay gelsin.
  • evt uğraştırıyor anlamadıgım sey don don don kelimelri keldiği andamı yapacam yoksa yoksa o don don don diyecek ondan sonramı yapacam yanı bu ağaç varya ondakı gibimi acaba ?
  • don don don dedikten sonra dümbelek (davulda olabilir)sesi gibi bişey gelicek tık edecek, ondan sonra aynı tempoda don don don çalıcaksın sende
  • don drum ini ne zaman aliyoruz bende takildim yagmur buyusu yapamiyorum
    ama buyuyu yapabilmek icin don drum i almak lazim nasil alcam.
    simdi bolum olarak sadece yemek alma
    dinazor boss ile savasma var bir de col bolumu var malum colu yagmurdan dolayi gecemiyorum
  • Onlar "Don" değilki "Pon"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 29 Ocak 2009; 13:51:37 >
  • quote:

Onlar "Don" değilki "Pon"

hehe ola bilir karıştırdım galıba neyse bu gün metroda deneyecem :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raistlin2212

quote:

Onlar "Don" değilki "Pon"

hehe ola bilir karıştırdım galıba neyse bu gün metroda deneyecem :D

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.