Şimdi Ara

Patates kızartması İçin Baharat Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Köfteci Yusufta ve Tavuk Dünyasında baharatlı patates yedikten sonra evdeki patatesleride böyle yapmak istedim. Greenlife ve Knoor Kajun baharatı denedim Greenlife tan hiç memnun kalmadım Knoor da pek güzel değildi. Hazır olarak almam için önerebileceğiniz bi baharat var mı? Yoksa kekik soğan ve sarımsak tozu, kırmızı toz biber karıştırıp kullanmak gibi bir tavsiyeyede açığım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Söylediğiniz baharat karışımını bilmiyorum, ben de bazen mısır nişastası ekliyorum patatesleri soğuk su ile yıkayıp kuruladıktan sonra. Öyle de güzel oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka iyice yika sonra ustune beyaz sirke dök ama bocalama bir kaç cay kasigi kadar sonra sarimsak tozu kirmizi toz biber varsa kori cok az ama sonra bana dua et

• arifoğlu

• Muhtemelen aradığın kajun baharatı, fakat knorrun kajunu tam kajun gibi değil

• Hocam hazır patates alsam nasıl olur? Aynı etkiyi yapar mı? İki kerede pişirip yapanları gördüm hazırlarda şoklanıyor biz kızartınca ikinciye işlem görüyor diye sordum. En ekonomik olanı evdeki patatesle yapmak olur. Öğrenmek için sordum

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Alıp deneyeceğim hocam. Cevabınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kajun ya hazır olarak alıp deneyeceğim yada güzel bi kombin bulabilirsem kendim her kızartmadan sonra taze taze öğtüp kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lSunTzu

Hocam hazır patates alsam nasıl olur? Aynı etkiyi yapar mı? İki kerede pişirip yapanları gördüm hazırlarda şoklanıyor biz kızartınca ikinciye işlem görüyor diye sordum. En ekonomik olanı evdeki patatesle yapmak olur. Öğrenmek için sordum

yok hazır patates saman gibi olur imkanın varsa taze patatesle yap yoksa normal patatesle yaparsın ama kesin yap inanılmaz sonuc alıcaksın gör bak

• Soğan tozuda eklesem güzel olur mu? Millet karabiber kekik felan koyuyo isot koyanı bile gördüm. Köri harika fikir mutlaka deneyeceğim.

• sarımsak tozu

• Sarımsak tozu, tuz ve tatlı biber tozu. Sonrada fırınlayın. Bana kalırsa patatesi en iyi pişirme yöntemi fırınlamak.

• silasgreaves07 kullanıcısına yanıt
    Fırınlayıp yiyorum bende hocam :) çok daha sağlıklı oluyor yedikten sonra pişman etmiyor

• Bende baharat arıyorum piyasada hazır olan var mıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.