Şimdi Ara

Patch 2.1.0 PTR Now Available (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monkun resist veren pasif skillinden ne istediler hiç bi numarası kalmamış.
  • d3 servers are busy diyor. estimated wait 10 minutes diyor start game dediğimde. beta tam yüklendi bu arada. bu beklemeler kapılardan geçerken bağlantının kopmasına sebep oluyor düzelir inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

d3 servers are busy diyor. estimated wait 10 minutes diyor start game dediğimde. beta tam yüklendi bu arada. bu beklemeler kapılardan geçerken bağlantının kopmasına sebep oluyor düzelir inş

beta olduğu için ilgilenmezler bu tip sorunlarla zaten yazıyor en alt kısımda düşük fps , lag , oyundan düşme gibi sorunlar yaşabilirsiniz diye. yapacak bir şey yok dc ola ola denicez patchi.
  • 26. greater rifti yeni bitirdim beni zorlayan mobların çok az sayıda olmasıydı resmen kesecek mob aradım durdum son 2 riftte, o na da bir el atmalılar gibi. bu arada publicte bir çok kişi 100. seviyeye gelmiş en az classlardan wizard ve monk 100 vardı.
  • Eu'daki charları nasıl PTR serverine atiyoruz. Baştan mı kastınız hepiniz?
  • ptr'de oyunu acında yeni karekter acıp oyuna giriyorsun sağ yukarda copy gibi bir sey yazıyor ona basarak kopyalıyorsun istediğin karateri ama yeni char acamıyorum nedense sinir oldum..
  • Evet dediğin gibi bir türlü o ekrana gelmiyor oyun.
  • Şimdide oyuna giremiyor, 7 dakka bekle diyor :)
  • Ptr ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar slot açmak için enchant gerek yok diyorlar.riftden bişey cıkıyormuş slot acılabiliyormuş bilgisi olan var mı?
    eğer öyle bişey varsa boşa silahın bir stat'ından vazgeçmişiz.kesin bilgi veren olursa slotsuz güzel silahlara slot acıp mundar etmeyelim.
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Para tuzağı ya da public test realm de denilebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Ptr ne demek?

public test realm
  • ptr yı ındırıyorum bakalım sımdı basladım 5MB/sn de indirme hızı ne kadar zamanda ındırıcek bakalım
  • Bu inene kadar 10 tane rift yapılır T6'da. Diyerekten oynamaya zamanım olmayan bir şeyi indirmeyeceğim.
    Takipte olmak, 3-5 youtube video, 1-2 twicth izlemek daha kolay. Adamlar bizim yerimize tamamen boşa gidecek bir yeni şeyi oynuyor, saolsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Bu inene kadar 10 tane rift yapılır T6'da. Diyerekten oynamaya zamanım olmayan bir şeyi indirmeyeceğim.
    Takipte olmak, 3-5 youtube video, 1-2 twicth izlemek daha kolay. Adamlar bizim yerimize tamamen boşa gidecek bir yeni şeyi oynuyor, saolsunlar.

aslında tamamen indirmene gerek playable olduktan sonra takıla takıla olsa da oynayabiliyorsun. bir bakmak için böyle deneyebilirsin istersen.

• Selamlar
    PTR indirdiğimizde ayrı bir launcherdanmı giriyoruz.
    yoksa olan diablo 3 gidiyor PTR olanmı kalıyor
    daha önce denemedim hiç PTR oynamayı.
    Teşekkürler.
  • greater rift Keystone taşını nerden bulacaz yav,eski rift taşları işe yararmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vorb

greater rift Keystone taşını nerden bulacaz yav,eski rift taşları işe yararmıyor.

NOrmal rift'in son bossundan düşüyor. Ekranda kocaman yazıyor greater rift aldınız vs diye. Ama her zaman düşmüyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpkiss

Selamlar
    PTR indirdiğimizde ayrı bir launcherdanmı giriyoruz.
    yoksa olan diablo 3 gidiyor PTR olanmı kalıyor
    daha önce denemedim hiç PTR oynamayı.
    Teşekkürler.

launcherda region bölümü var ordan ptr'ı seçip giriyorsun.
  • sağ yukardan eu seçip copy dedim bişiler doldu tekrar us serverı geldi. herşey sıfırlandı ptr de kastığım itemler paragon lv ve goblinlerde kastığım para gitti buna dikkat edin ptr oynayanlar.rollback gelmediyse eğer...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.