Şimdi Ara

Patch 2.1.0 PTR Now Available

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://us.battle.net/d3/en/blog/14569137/?cid=social_20140625_26720886

patch notes :http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/patch-210-ptr-patch-notes-6-25-2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 26 Haziran 2014; 20:37:19 >

• acaba ne kadar sürecek bilgisini göremedim. bilgisi olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsectKin

acaba ne kadar sürecek bilgisini göremedim. bilgisi olan var mı??

bir 3 hafta falan sürer diye düşünüyorum en az.
  • Eu için indirilebilir durumda mı şuan ayrıca kaç mb..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25gb :)
  • değişiklikler çok iyi... Barbar'daki değişiklikleri beğendim. 1-2 ay daha oyunu götürür benim gözümde yeni legendary'ler ilginç, bence çok daha fazla olması lazım.

Barbar'a da CD reduction zorunlu oldu ignore pain ile, çok fena bufflamışlar ignore pain rune'larını :) movement speed 40% + belt 40% + 30% skill 110% movement speed! çok iyi, furious charge ve earthquake'in damage'inin artması da çok iyi olmuş.

Furious charge ile cold damage veya lightning damage beraber etkileyecek olması da çok iyi, hem cold hem lightning gidilirse daha mantıklı hale gelmiş.

20% lightning + 20% cold olsa ve set ile 1.20x1.20 = 1.44 yani %44 damage kazanıyorsunuz. ortaya karışık olacak artık furious charge vuran setle gibi görünüyor. Ayrıca sürekli dondurma şansına sahip olabilecek barbar'lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 26 Haziran 2014; 2:55:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serpent Stalker + Mirrorball + Depth Diggers ile Wizard'i bir denemek lazim. Hydra ve Magic Missile'a gelen damage buff'ları ile birlikte ciddi anlamda bir DPS artışı olacak gibi duruyor.
  • Oyundan biraz soğudum. 4-5 gündür açmıyorum (xcom enemy within oynuyorum, herkese tavsiye ederim). Şu patch geldikten sonra bir bakarım. Greater rift olayı düzgün olursa devam edebilirim.
  • Beyler ptr serverına giremiyorum neden acaba? Ptr serverını seçtiğimde uninstall diyor.
  • Wizard için Arcane torrent, Disintigrate ve ray of frost'un AP cost'unu 30'a çıkarmışlar, yazık. Bu durum çok kötü etkileyecek.
    Magic missile'a biraz buff, meteor'a biraz buff onun dışında bir şey yok; hydra'ları zaten inferno zamanından beri buff'lıyorlar...

WD için ise yine, yazık diyeyim daha da buff verselerdi çok zayıf zaten. =P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Beyler ptr serverına giremiyorum neden acaba? Ptr serverını seçtiğimde uninstall diyor.

Orada bir seçenek daha var onu indirmen gerekiyor. PTR: Reaper of Souls olarak yazıyor. Bende de 2 tane PTR gözüküyor ve diğerinde Uninstall yazıyor.
  • Şöyle bir rivayet var PTR'de oynayanlardan gelen;

Life Regeneration
    lower roll gets a 474% increase (726-990) up to (3714-4423)
    higher roll gets a 260% increase (1864-2476) up to (5158-6143)

Life on Hit
    lower roll gets a 191% increase (1551-1980) up to (3095-3685)
    higher roll gets a 258% increase (2276-2971) up to (6190-7371)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şöyle bir rivayet var PTR'de oynayanlardan gelen;

Life Regeneration
    lower roll gets a 474% increase (726-990) up to (3714-4423)
    higher roll gets a 260% increase (1864-2476) up to (5158-6143)

Life on Hit
    lower roll gets a 191% increase (1551-1980) up to (3095-3685)
    higher roll gets a 258% increase (2276-2971) up to (6190-7371)

Büyük ihtimal doğru. Life ragen ve life hit'i cok artırılacağı söyleniyordu zaten.
  • Treasure Realm olayı çok ilginç, goblin keserken yeni bir dungeon'a ışınlanıyorsunuz, her yer gold, objeleri kırdıkça milyon goldlar akmaya başlıyor... hatta itemlar, legendary'ler de cabası

http://www.youtube.com/watch?v=_lqJK0dg8eo
  • Fabrice kullanıcısına yanıt
    Rivayet değil hakikat health globe düşme oranı ve verdiği life düşürülmüş durumda onun yerine life renegen ve loh bikaçkat artmış botlarda skill bonus ihtitacı yoksa movement speed yerine kullanılabilir hale gelmiş @Fabrice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Beyler ptr serverına giremiyorum neden acaba? Ptr serverını seçtiğimde uninstall diyor.

Orada bir seçenek daha var onu indirmen gerekiyor. PTR: Reaper of Souls olarak yazıyor. Bende de 2 tane PTR gözüküyor ve diğerinde Uninstall yazıyor.

Üstat bende ikisinde de uninstall yazıyor. Ptr: Reaper of souls'da da uninstall yazıyor beta yazanda da uninstall yazıyor. Acaba silip yeniden mi yüklesem. Çok uzun sürecek gibi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Treasure Realm olayı çok ilginç, goblin keserken yeni bir dungeon'a ışınlanıyorsunuz, her yer gold, objeleri kırdıkça milyon goldlar akmaya başlıyor... hatta itemlar, legendary'ler de cabası

http://www.youtube.com/watch?v=_lqJK0dg8eo

Evet yeni patch sırf bu harita için bile oynanır. Çok güzel olmuş. Şimdiye kadar gördüğüm en faydalı bos gökten chest ler düşüyo. Bos kızdıkça goblin atıyo. İnsan kıyamaz onu kesmeye

• oray kullanıcısına yanıt
    ^^ güzelmiş..
  • Selamlar
    Şirkette açıp bakamıyorum
    hayrına biri kopyalasa
    Benim gibi açamayan arkadaşlarda sebeblensek
    saygılar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.