Şimdi Ara

command and coquer directx 8.1 hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
14.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Command and Conquer general oyunu yenı torrent olarak ındırdım oyunu sorunsuz yukledım we crack ve tr yama yukledım ancak oyuna tıkladığımda oyun acılcak gıbı oluyor ancak son anda bi haa werıyo we hatada su yazıyo directx 8.1 pc nıze yuklemeniz lazım dıyor ancak pc yı yenı aldım windows 7 işletim sistemi war we napıcamı bılemıyorum bozarım dıye korkuyorum lutfen bana yardım edın kardeslerım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Command and Conquer: Generals DirectX 8.1 Hatası

Command and Conquer: Generals oyununu oynarken "Lütfen DirectX 8.1 veya daha yüksek sürümünün yüklü olduğundan emin olun" hatası alıyorsanız, bunun nedeni oyunun DirectX 8.1 veya daha yüksek bir sürüme ihtiyaç duymasıdır.

Bu hatayı gidermek için aşağıdaki adımları uygulamalısınız:

• Bilgisayarınıza DirectX 8.1 veya daha yüksek bir sürümünü Microsoft'un resmi web sitesinden yükleyin.
    • Oyunu yeniden başlatın ve hatanın çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Bu hatayı yine de alıyorsanız, aşağıdakileri deneyebilirsiniz:

• Oyunun en son yamasını yükleyin.
    • Oyunun önbelleğini temizleyin.
    • Oyun sürücülerinizi güncelleyin.
    • Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, aşağıdaki ek sorun giderme yollarını deneyebilirsiniz:

• Windows Update'i çalıştırın ve tüm bekleyen güncellemeleri yükleyin.
    • Malware ve virüs taraması yapın. Kötü amaçlı yazılımlar oyunlarla ilgili sorunlara neden olabilir.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştırın.
    • Oyunu uyumluluk modunda çalıştırın.

Bu adımlar sorunu çözmezse, doğrudan oyun geliştiricisiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • General zero için olabilir mi o tr yama ben sanki öyle hatırlıyorum bi de sağ tıkla generals simgesine özellikler-uyumluluk ordan bu programın çalışacağı uyumluluk modundan xp sp2 yi seç tamam de sonra sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de öyle dene bi
  • saol kardesım dedıqını yaptım ancak olmadı ama bu gun oyuna yanlıslıkla tkladım ve gırdı oyuna ancak herseyı yapıyorum ama catısma yada senaryo bolumunde oyuna basla dedıqımde cd yı takın dıyo ama ben crack yaptım buna rağmen hala öle bı yazı gelıyor emın olmak ıcın tekrar crack yaptm ama yıne aynı yazı gelıyor bana yardımcı olursanız sevınırım kardesım
  • Bende de öyle bişiler olduydu oyuna girerken falan sorun oluyodu başka bi crack deneseniz
  • oyun güzelmi
  • oyunun guzel olduquna %100 emınım ancak nedense acılmıyor bnde kardesım baska hangı crack warkı bulabılırsen yanı zahmet olmassa lınkını werırmısın baska bıldıqın crack warsa eqer
  • Crack paylaşımı yasak ama sana şöyle yardım edeyim kardeş fulloyun.com diye bi site var googledan generals crack fulloyun yaz orda fulloyun.com domaini olan siteye gir ordaki çalışıyodur ben ordan yapmıştım bu arada eğer patch falan yüklemişsen sürüme de bakarak crack kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha patch felan yuklemedım kardesım sadece tr yama yuklemıstım ama olmamıstı yardımların ıcın cok tesekkur ederım sana kardesım eywallah
  • konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın gördüğüm kadarıyla dişe dokunur bi çözüm yazan olmamış bu hatanın çözümü basit ve anlık bi iştir ilk önce belgelerime gir Command and Conquer Generals Zero Hour Data ya gir orada options adında bi dosya var onu sil yapman gereken bu kadar oyuna girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMSHolmes

konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın gördüğüm kadarıyla dişe dokunur bi çözüm yazan olmamış bu hatanın çözümü basit ve anlık bi iştir ilk önce belgelerime gir Command and Conquer Generals Zero Hour Data ya gir orada options adında bi dosya var onu sil yapman gereken bu kadar oyuna girebilirsin

hay allah razı olsun senden iyiki hortlatmışsın :) tam dediğin gibi olmadı ama genede ip ucu verdin options dosyasını silince technical difficulties hatası verdi options dosyasını not defterinden tekrar oluşturarak sorun halloldu sonradan okuyan olursa options dosyasını oluşturmanız içinde gerekli şeyler var google de bulabilirsiniz bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: JMSHolmes

konuyu hortlatıcam ama kusura bakmayın gördüğüm kadarıyla dişe dokunur bi çözüm yazan olmamış bu hatanın çözümü basit ve anlık bi iştir ilk önce belgelerime gir Command and Conquer Generals Zero Hour Data ya gir orada options adında bi dosya var onu sil yapman gereken bu kadar oyuna girebilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.