City of Gangsters TÜRKÇE YAMA Çalışmasını en sonunda %100 olarak tamamladım arkadaşlar. Türkçe Yama oyun versiyonu v1.4.4 e güncellenmiştir. Yeni eklenen “Custom Map Editör” , “Bourbon Bootlegging DLC” , “Atlantic City DLC” , “Criminal Record DLC” ve “Shadow Government DLC” si ve CoG Ansiklopedisi tamamen türkçeye çevrilmiştir. Oyunda ingilizce olarak herhangi bir yer kalmadı. Gözden kaçanlar olduysa yorum kısmından bana yazarsanız en kısa zamanda düzeltirim. Şuan için Cog Ansiklopedi bölümü hariç oyunun tamamını Türkçeleştirmiş bulunmaktayım ortalama %98 i bitti diyebiliriz. Aşağı yukarı 900-950 satır kaldı. Bu kısımda sadece ansiklopedi kısmı. Çok fazla link ve simge içerdiği için aşırı zaman alıyor bu nedenle bu kısmı biraz geç çevireceğim. Zaten Eğitim bölümünü oynadığınızda ansiklopedi bölümüne pek ihtiyacınız kalmıyor ama zamanım olunca yinede çevireceğim. Güncel olarak çeviri yaptığım dosyaları buradan paylaşacağım. Çeviri yüzdesini de yine bu konu üzerinden takip edebilirsiniz. Şunu belirtmek isterim ki ben profesyonel bir türkçe yama yapan birisi değilim, hobi amaçlı olarak oynadığım oyunların internet üzerinde türkçe yaması bulunmayanları kendim için çeviriyorum ve buradan insanlar faydalansın diye paylaşıyorum. Türkçe yama içerisinde yapmış olduğum bazı güzel değişiklikler mevcut bunlardan bazıları etnik köken olarak Türk ırkını ekledim, karakter isimleri olarak Türkçe isim ve soy isimlerle değiştirdim aşağıdaki resimlerden de inceleyebilirsiniz. İndirdiğiniz Türkçe yamalar üzerinde herhangi bir sorun veya çevrilmemiş alan görürseniz ilgili konu üzerinden yorum kısmından yazarsanız en kısa zamanda düzeltmeye çalışırım. City of Gangsters TÜRKÇE YAMA Yükleme yeri : …\CityOfGangsters\CoG_Data\StreamingAssets\Loc içerisine aşağıda paylaşmış olduğum,
dosyalarını atmanız ve değişimi onaylamanız yeterlidir her ihtimale karşı geri dönebilmek için dosyaların yedeklerini almanızı tavsiye ediyorum. Aşağıdaki linkten kurulum videosuna ve yama dosyalarına ulaşabilirsiniz. Ancak öncelikle şunu belirtmek isterim bitlikutu.com adresinde yayınlanan tüm türkçe yamalar kendi çevirimdir. Başka sitelerden alıntı değildir! Bu sitenin haricinde yapmış olduğum yamaları forum.donanimhaber.com formunda Wcoder nicki ile paylaşmaktayım. Bu nedenle belirttiğim iki adresin haricinde başka sitelerden indirdiğiniz yamalardan kaynaklı olarak bilgisayarınızda oluşacak virüs/trojan vb. zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim. Önemli: Bu tarz sorunlarla karşılaşmamak adına ve emeğe saygı için lütfen yapmış olduğum türkçe yamaları yukarıdaki adresler haricinde başka bir yerden indirmeyin! Ancak ne yazık ki emek hırsızları boş durmuyor ve saatlerimi harcayarak yapmış olduğum çevirileri kendi çevirileriymiş gibi alıp başka sitelere yükleyerek kendileri yapmış gibi sitelerinde yayınlıyorlar. Bu durum gerçekten çok üzücü ve onur kırıcı oluyor. İnsan kendini saf bir aptal gibi hissediyor. Lütfen buna müsaade etmeyin! Sözüm alıntı yaparak mevcut indirme linkimi paylaşan site yönetici arkadaşlara değildir yanlış anlaşılmasın bilakis bu durumdan memnun oluyorum ve onur duyuyorum onlara teşekkür ediyorum yukarıda bahsetmiş olduğum şey emek hırsızlarına! Yapmayın arkadaşlar lütfen… Ayrıca Buradaki yazımda turbobit ve benzeri premium sitelerden ücretsiz olarak nasıl sınırsız hızda download yapabileceğinizi anlattım bakmanızı tavsiye ederim Oyun Yapımcılarına; Yayınlamış olduğum Türkçe Yamaları oyun yapımcılarının onay/rıza bulunmaması durumunda lütfen admin@bitlikutu.com mail adresi üzerinden benimle iletişime geçiniz. Talebiniz doğrultusunda tüm yayınlamış olduğum yerlerden 24 saat içerisinde indirme linkleri kaldırılacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkürler. YAMA NOTLARI: TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.2 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 13/08/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.3 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 16/08/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.4 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 24/08/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.5 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 27/08/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.6 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 06/09/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.7 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 04/10/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.8 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 07/12/2021)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.0.9 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 06/03/2022)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.2 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 11/07/2022)
TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.3 Yapılan değişiklikler: (Güncelleme: 22/09/2022)
OYUN İÇİ RESİMLER: ÇEVİRİ DURUMU %100 Mevcut Çeviri Yapılmış Olan Dosyaları Aşağıdaki Linkten İndirerek Kullanabilirsiniz ÇEVİRİ YAPILAN OYUN VERSİYONU : 1.4.4/BUILD 20220801G TÜRKÇE YAMA VERSİYONU : 1.3 Kurulum videosu indirdiğiniz dosya içerisinde mevcuttur. ORJİNAL TÜRKÇE YAMA SAYFASINDAN İNDİR < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WCodeR -- 26 Şubat 2023; 15:28:38 > |
City of Gangsters Oyunu için Türkçe Yama Mevcut
Sevilen strateji oyunu City of Gangsters için Türkçe yama artık mevcut. Bu yama sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilir, hikayenin ve diyalogların keyfini çıkarabilirsiniz.
Yama, oyunun tüm DLC'lerini de desteklemektedir. Yani, sahip olduğunuz tüm ek içerikleri Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.
Yamayı kurmak oldukça kolaydır. Oyunun kurulu olduğu dizine yamayı kopyalamanız yeterlidir. Ardından oyunu başlattığınızda Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
Yamayı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
[İndirme Bağlantısı]
İndirdiğiniz dosyayı oyunun kurulu olduğu dizine kopyalayın. Oyunu başlatın ve Türkçe olarak oynamaya başlayın.
Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için [Oyunun Resmi Web Sitesi] adresini ziyaret edebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler:
- City of Gangsters Türkçe Yama
- City of Gangsters Türkçe Yama Epic Games
- City of Gangster Türkçe Yama
- Omerta City of Gangsters Türkçe Yama
- City of Gangsters Türkçe
- City of Gangsters Türkçe Yama İndir
- City of Gangsters İndir