Şimdi Ara

patch 2.3.2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Artık ben yazmaktan sıkıldım ama bu oyunda lag sorunu olan dönüp kendine baksın bence. 21 eylülde yukarda sabit duran başlık açıldıktan sonra 1 hafta mücadele ettim freedomla, en son dayanamadım format bile attım, 4-5 farklı modem sürücüsü denedim, 2 farklı bios update'i yaptım falan derken bir çözdüm sorunu 1 haftada. o gün bugün ms 90-120 arası seyrediyor. Son 4 aydır en son ne zaman 200+ gördüm hatırlamıyorum.
  • Sublety yeni iyileştirmelerle arenada baya iş yapar oldu..

http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZZxMeoMuRoxst

yakın zamanda denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Artık ben yazmaktan sıkıldım ama bu oyunda lag sorunu olan dönüp kendine baksın bence. 21 eylülde yukarda sabit duran başlık açıldıktan sonra 1 hafta mücadele ettim freedomla, en son dayanamadım format bile attım, 4-5 farklı modem sürücüsü denedim, 2 farklı bios update'i yaptım falan derken bir çözdüm sorunu 1 haftada. o gün bugün ms 90-120 arası seyrediyor. Son 4 aydır en son ne zaman 200+ gördüm hatırlamıyorum.

+1.
    Ben Karazhan'da oynuyorum ve YF kullanmıyorum 200-300 arası görüyordum. Sonra bir arkadaş başlık açtı lag düşürme diye(hani sistemde değişiklik falan yapıyorduk)bundan sonra aynen ben de senin gibi 90-120 arası ve vallahi 200+ görmedim.:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Sublety yeni iyileştirmelerle arenada baya iş yapar oldu..

http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZZxMeoMuRoxst

yakın zamanda denemek lazım

senin verdiğin talent işte bu kadar dandik olur

http://www.wowhead.com/?talent=fZhfV0bVZxMjoMGRoxst

bence daha iyi

--- opps letalityi unuttuk neyse duruma göre değişir en iyisi combat kesinlikle vs druid takımlara karsı daha yararlı olacaktır imp sprint ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERIE -- 10 Ocak 2008; 22:47:36 >

• shadowstep varken imp sprint'e kim ihtiyac duysun ki ?

sub gidince ruthlessness&relentless oldukça yararlı, malice'nden bahsetmeye gerek yok aynı şekilde lethality.. ayrıca 4/5 vile poisons oldukça yararlı bir talent
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

shadowstep varken imp sprint'e kim ihtiyac duysun ki ?

sub gidince ruthlessness&relentless oldukça yararlı, malice'nden bahsetmeye gerek yok aynı şekilde lethality.. ayrıca 4/5 vile poisons oldukça yararlı bir talent

neden ? ss movement imp kırıyormu oyunda olmadıgım için bilmiyorum dogrusu denemeden tam bişey soyleyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

@£#! Blizzard! latency 5 mb lık @#$½$ patch den sonra 10.000 lerde ve dc oluyorum shatrath da durmak eziyet anaında atıyor oyundan. PC mi orta nesil bir PC alarak yeniledim ve @#£$ olası wow u sürem bitince bir daha oynamicam lol ki zaten oyuna giremiyorum bu son pathden sonra.. Lock ile söyliceğim Ben ne zaman yeni bir char açsam blizzard nedense onu 70 yaptığımda nerfliyor. Şimdide rog kasıyorum ama biliyorumki rogum 70 olunca onuda nerflicekler. Şu nu da çok iyi biliyorum blizzard benden nefret ediyor. Arkadaşlarım olmasa wow hiç çekilmicek kadar sinir bozucuda oldu zaten ='(.. neyse wow geçmişim boyunca 4 değişik char lvl 70 e tırmaladım ve açıkcası bunaldım artık zaten bug lar Lag lar 3 yıl önce oynadığım K.O a benzemeye başladı x( hiç laf sölettirmezdim wow a ama artık nefret ettirdi blizzard wow dan.. Neyse arkadaşlar benle aynı durumda olanlar bu so patch ile bağlantı sorunu yaşayanlarda buraya yazıp paylaşırsa sevinirim.

sen en güçlü karaktere sahip olmak mı istiyorsun yoksa zevk almak için mi oynuyorsun?

LoL sana! benim ego gibi sorunlarım yok lakin bu oyundaki en güçlü char yapcam dersen ömrünü versen yapamicağın kesin biraz mantıklı ol kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overblood -- 11 Ocak 2008; 8:55:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Glorian

quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Artık ben yazmaktan sıkıldım ama bu oyunda lag sorunu olan dönüp kendine baksın bence. 21 eylülde yukarda sabit duran başlık açıldıktan sonra 1 hafta mücadele ettim freedomla, en son dayanamadım format bile attım, 4-5 farklı modem sürücüsü denedim, 2 farklı bios update'i yaptım falan derken bir çözdüm sorunu 1 haftada. o gün bugün ms 90-120 arası seyrediyor. Son 4 aydır en son ne zaman 200+ gördüm hatırlamıyorum.

+1.
    Ben Karazhan'da oynuyorum ve YF kullanmıyorum 200-300 arası görüyordum. Sonra bir arkadaş başlık açtı lag düşürme diye(hani sistemde değişiklik falan yapıyorduk)bundan sonra aynen ben de senin gibi 90-120 arası ve vallahi 200+ görmedim.:S

windows system32 ETC altında host a benim bi arkın verdiği bi ip ve wow sunucusu ekledim latency yüksek görünsede 200ms gibi oynuyorum şimdi. Yinede 2 hafta sonra tekrar açmaya niyetim yok belki WOTLK exp çıkınca geri dönerim ki oda 2 aya çıkar kimbilir :\

• quote:

quote:

quote:

@£#! Blizzard! latency 5 mb lık @#$½$ patch den sonra 10.000 lerde ve dc oluyorum shatrath da durmak eziyet anaında atıyor oyundan. PC mi orta nesil bir PC alarak yeniledim ve @#£$ olası wow u sürem bitince bir daha oynamicam lol ki zaten oyuna giremiyorum bu son pathden sonra.. Lock ile söyliceğim Ben ne zaman yeni bir char açsam blizzard nedense onu 70 yaptığımda nerfliyor. Şimdide rog kasıyorum ama biliyorumki rogum 70 olunca onuda nerflicekler. Şu nu da çok iyi biliyorum blizzard benden nefret ediyor. Arkadaşlarım olmasa wow hiç çekilmicek kadar sinir bozucuda oldu zaten ='(.. neyse wow geçmişim boyunca 4 değişik char lvl 70 e tırmaladım ve açıkcası bunaldım artık zaten bug lar Lag lar 3 yıl önce oynadığım K.O a benzemeye başladı x( hiç laf sölettirmezdim wow a ama artık nefret ettirdi blizzard wow dan.. Neyse arkadaşlar benle aynı durumda olanlar bu so patch ile bağlantı sorunu yaşayanlarda buraya yazıp paylaşırsa sevinirim.

sen en güçlü karaktere sahip olmak mı istiyorsun yoksa zevk almak için mi oynuyorsun?

LoL sana! benim ego gibi sorunlarım yok lakin bu oyundaki en güçlü char yapcam dersen ömrünü versen yapamicağın kesin biraz mantıklı ol kardeş.

ya saçmalama ne kassam nerfleniyor diyen sensin..sırf nerfleniyor diye charını değiştiren de sensin..şimdi sen burda mantıktan mı bahsediyorsun..aç sevebileceğin bi karakter oyna.. rog kasıyosun ya sen şuan rog felaket nerf yedi combat/mace/ar/preb buildi..sana tavsiyem olarak kalsın bu .. ama işin iç yüzü banane ya ne kasarsan kas o eziyeti sen çekiyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya saçmalama ne kassam nerfleniyor diyen sensin..sırf nerfleniyor diye charını değiştiren de sensin..şimdi sen burda mantıktan mı bahsediyorsun..aç sevebileceğin bi karakter oyna.. rog kasıyosun ya sen şuan rog felaket nerf yedi combat/mace/ar/preb buildi..sana tavsiyem olarak kalsın bu .. ama işin iç yüzü banane ya ne kasarsan kas o eziyeti sen çekiyosun

Sen bu oyunu o kadar takmışsınki benim nerf leme olayını espiri niyetinde söylediğimi anlayamamışsın ve o kadar stres yapmışsın kendine benim yazımı xD. Neyse senin dönemlerinden bende geçtim sonuçta ben bütün Claslar ile oynayıp zevkini çıkaran birisiyim ama şansıma hangi chara başlasam nerf geliyor o chara x) bilmem anlatabildimmi.

• yazının tamamımı okumadan okudugum bolumune cvp verdim zaten de oyunu takmıs olsam bırakmıs olmam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERIE -- 11 Ocak 2008; 11:44:55 >
  • Sonuç şu wow u çok savunan bir insandım ama Blizzard o kadar dengesiz hale getirdi ki oynu artık kontrol edeiyor çünkü wow byüdükce blizzard ne yapr sa yapsın 4 4 lük yapamicak ve açıkcası bir class her zaman imba bir class da nerf kalıcak. İşin ortası olmicak mesela shadow bir priest ile bir lock vs 2 rog 2 druid 1warrior birlikte 1 rog alırken (AVde ki bir hatıramı özetliyorum) en son AV boyunca koruduğumuz bir kulede bu kestiğimiz 6 horde elemanı birlikte dalmışdı bize xD. Neyse Rog a nerf gelsin zaten DPS de aşırı abartılar.
    Ve şu var ben Pve ci olduğum halde Pve serverında milletin PvP kastığını görüyorsam o halde bırakın raidleri zindan ve heroicleri bütün serverları değişitirin pvp olsun adı. @£#$ bıraktılar oynun dengesini. Neyse raid için bana mail yada telefon gelmediği sürece artık wow la ilişiğimi kesmiş durumdayım ^^. T6 olmuşsun elinde illidanın kılıçları pvp server da rog olmuşsun =O gerisi yalan ;P tabi o bıçakları alıcam diye oyunda geçirilen aylar of of yazık bea.

• oyunda torpil var abi bi keresinde 10 maç yapcaz 5v5 1500 lu ratinglerde karşımıza bi rogue geldi night elf adamın illdan ın kılıclarını almış ikisinide bizde bıraktık tabi kestiler bizi sonradan gear topladıkta hala gelsede bi savassak dioz. oyunda blance durumu yok harbiden.
  • Mageler aşırı buflanmış bence yeni gelen talent ve hepsine iceblok train gg blizz....
  • Mageler hala PvE'nin en ezik dps'i. Warlocklar ve roguelar 2000 damage/saniye değerlerini geçeli çok oluyor. mageler hunterlarla beraber 1600 damage/saniyelerde geziyorlarki, o hunterlarda raid için 1000 tane ekstra özellik var (her bossa immunu olayı olmadan %5 hit reduce, agrosuz imba dps, dispel, misdiraction, partisine +%5 dps) Bu ortamda yeni gelen talent in dps'e katkısı %2.5 seviyesinde yani pekte imba değil.

Konumuz PvP ise zaten tüm mageler frost, ice block ister talent olsun ister olmasın hiçbişey değişmiyor. Arenaya gelincede hangi mage cast yapıyorki, yada cast yaptırılıyorki? Cast yapılmayan ortamda yeni talent ne işe yarar. Mage PvP si = ice lance, frost nowa, pet nowa, fire blast, cone of cloddan ibaret. Fire mageler ice block vermek ne işe yarayacak hiç. Gene 1800 ratingi geçen fire yada arcane mage göremiyecez. yeni gelen özelliklerde 2000+ ratingi olan frostmage'e +1 rating sağlamayacak.

(not= lütfen hiçbir raider mage çıkıpta buraya "yok ben dpsde birinciyim, yok eziyorum" çart curt atıp tutmasın, dpsine çok güveniyorsa 1500den fazla damage/saniye lik bir wowwepstats raporunu koysun öyle konuşalım. Sizin warlocklarınız , roguelarınız, hunterlarınızın dps yapamaması beni ilgilendiröez. Ben tüm WoW'daki duruma bakıyorum ve mageler dps'de %25 fark yiyorlar warlock-rogue ikilisinden.)

• kendi wow tbc serverı mı kurcam oyunda başrol ve tek oyuncu sadece ben olucam ve rog açıp GM "lvl 255" olucam illidanın silahlarını eşyalarını kuşanıp gidip illidanla duel yapıcam =P
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.