Şimdi Ara

patch 2.3.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hirbag

+ Preparation now resets the cooldown of Shadowstep olayıyla roga extradan 1 shadowstep daha vermişler neredeyse.

instead of Adrenaline rush
  • Hunterları bufflamaya dewam... bakalım nereye kadar...
  • WARRİORA NE VERDİLER LÜTFEN SÖYLEYİN !

bağırmıyorum sadece rica
  • warrior'ra buff falan bekleme nerflemesinlerde warriora bu aralar tanklık ile ilgili bufflar geliyor galiba digerleri aynı
  • cinnet geçircem yemin billah cinnet geçiricem

rogue açıyom sword çekicem dual kimse durduramaz beni

CİNNNNNET GEÇİRİCEM BLİZARDI TARAMALIYLA TEHTİD EDİCEM BÜTÜN WARRİOR OYNAYANLARI BULCAM BLİZARDI BASICAZ !!!!!!!!!

WARRİORUMU 21 LEVEL YAPTIM VE ŞU TABLOYA BAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERKEZE BUFFFF ROGUEYE KAT AT WARRİORA Y****AK cinnet geçiricem harbi

• quote:

Orjinalden alıntı: RapperetouR

cinnet geçircem yemin billah cinnet geçiricem

rogue açıyom sword çekicem dual kimse durduramaz beni

CİNNNNNET GEÇİRİCEM BLİZARDI TARAMALIYLA TEHTİD EDİCEM BÜTÜN WARRİOR OYNAYANLARI BULCAM BLİZARDI BASICAZ !!!!!!!!!

WARRİORUMU 21 LEVEL YAPTIM VE ŞU TABLOYA BAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HERKEZE BUFFFF ROGUEYE KAT AT WARRİORA Y****AK cinnet geçiricem harbi

lol, arkadaş sen buna nerf diyosan(ki ben nerf göremedim) tbc çıktıktan sonraki ilk 2 ay içindeki nerfleri görseydin balkondan aşağı atlardın, altı üstü bi oyun, bu kadar kaptırma kendini, warrior oynaması zevkli olduğu için millet bırakamıyor, peki ya sen ne için oynuyosun, gözünü hırs bürümüşse oynamaktan nasıl zevk alıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 9 Ocak 2008; 19:43:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

+ Preparation now resets the cooldown of Shadowstep olayıyla roga extradan 1 shadowstep daha vermişler neredeyse.

hangi sub talent rog shadow step yerine adrenaline rush ister. hele de pvp için
  • Mage iyi olmuş ama keşke free talent resleme de gelseydi.:/
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serserie

quote:

hangi sub talent rog shadow step yerine adrenaline rush ister. hele de pvp için

combattaki ağırlıgı dagıtmak için geldi bu nerf.. hangi sub talente puan veren mi? 0/31/30a büyük nerf geldi dahası var mı ?

herneyse pvp muhabbeti bitmez asla
    latency durumları nedir reduced latency dedikleri şeyden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERSERIE -- 9 Ocak 2008; 20:04:15 >

• Latency olayı bende tam ters etki yaptı,rezalet sabahtan beri...
  • @serserie
    demek istediğim sub talent adam adrenaline rush a puan vermez demek değildi.

şimdi sen pvp için adrenaline rush ı mı tercih edersin yoksa shadowstep mi? illa adrenaline rush benim için daha önemli diyorsan yorumum yok tabi ama burda herkes pvp kıyaslaması yapıyor sonuçta her patch sonrası olduğu gibi.

bu patch de rog un en büyük şikayeti olan mobility olayını çözmüşler ki rog forumlarında sayfalarca tartışıldı bu eksiklik yani bilinçli yapılmış o değişiklik.
  • bende de berbat
  • 3 gündür grim batol da 200 ms yi geçmiyordu bugün bozuldu :/
  • quote:

@serserie
    demek istediğim sub talent adam adrenaline rush a puan vermez demek değildi.

şimdi sen pvp için adrenaline rush ı mı tercih edersin yoksa shadowstep mi? illa adrenaline rush benim için daha önemli diyorsan yorumum yok tabi ama burda herkes pvp kıyaslaması yapıyor sonuçta her patch sonrası olduğu gibi.

bu patch de rog un en büyük şikayeti olan mobility olayını çözmüşler ki rog forumlarında sayfalarca tartışıldı bu eksiklik yani bilinçli yapılmış o değişiklik.

benim demek istediğimle senin soylediğin farklı şeyler benim dediğim ar/hemo/preb buildi nerflemek için yapıldı ki bu açıdan bakıldıgında bu buildi yok ettiler bu yuzden nerf geldi eski usul 19/42 muhabbetleri başlar artık
  • Lag farketmedi hiç, hala 120 üstü görmedim YF'siz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorian -- 9 Ocak 2008; 23:50:13 >
  • Sethekk son boss bufflanmış.kötü grupla denemeyin.
  • @£#! Blizzard! latency 5 mb lık @#$½$ patch den sonra 10.000 lerde ve dc oluyorum shatrath da durmak eziyet anaında atıyor oyundan. PC mi orta nesil bir PC alarak yeniledim ve @#£$ olası wow u sürem bitince bir daha oynamicam lol ki zaten oyuna giremiyorum bu son pathden sonra.. Lock ile söyliceğim Ben ne zaman yeni bir char açsam blizzard nedense onu 70 yaptığımda nerfliyor. Şimdide rog kasıyorum ama biliyorumki rogum 70 olunca onuda nerflicekler. Şu nu da çok iyi biliyorum blizzard benden nefret ediyor. Arkadaşlarım olmasa wow hiç çekilmicek kadar sinir bozucuda oldu zaten ='(.. neyse wow geçmişim boyunca 4 değişik char lvl 70 e tırmaladım ve açıkcası bunaldım artık zaten bug lar Lag lar 3 yıl önce oynadığım K.O a benzemeye başladı x( hiç laf sölettirmezdim wow a ama artık nefret ettirdi blizzard wow dan.. Neyse arkadaşlar benle aynı durumda olanlar bu so patch ile bağlantı sorunu yaşayanlarda buraya yazıp paylaşırsa sevinirim.

• 218-300 ms civarı oynuyorum şu anGeçen patch çıktıktan sonra hep 10k ms ve çok aşırı lag spikeler yaşıyorum ama ms şu anda çok iyi oynadığım sunucuda...
  • ms lerde sorun yok birçok kişi yeşil barlarla oynuor ama sanki 2000ms varmış gibi oyun bazen donuyor.bu sadece bende değil birçok türk arkadaşta aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overblood

@£#! Blizzard! latency 5 mb lık @#$½$ patch den sonra 10.000 lerde ve dc oluyorum shatrath da durmak eziyet anaında atıyor oyundan. PC mi orta nesil bir PC alarak yeniledim ve @#£$ olası wow u sürem bitince bir daha oynamicam lol ki zaten oyuna giremiyorum bu son pathden sonra.. Lock ile söyliceğim Ben ne zaman yeni bir char açsam blizzard nedense onu 70 yaptığımda nerfliyor. Şimdide rog kasıyorum ama biliyorumki rogum 70 olunca onuda nerflicekler. Şu nu da çok iyi biliyorum blizzard benden nefret ediyor. Arkadaşlarım olmasa wow hiç çekilmicek kadar sinir bozucuda oldu zaten ='(.. neyse wow geçmişim boyunca 4 değişik char lvl 70 e tırmaladım ve açıkcası bunaldım artık zaten bug lar Lag lar 3 yıl önce oynadığım K.O a benzemeye başladı x( hiç laf sölettirmezdim wow a ama artık nefret ettirdi blizzard wow dan.. Neyse arkadaşlar benle aynı durumda olanlar bu so patch ile bağlantı sorunu yaşayanlarda buraya yazıp paylaşırsa sevinirim.

sen en güçlü karaktere sahip olmak mı istiyorsun yoksa zevk almak için mi oynuyorsun?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.