Şimdi Ara

Patch 2.4 Ayrıntılı ve Türkçe Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok kısa bir zaman kaldı yeni patch gelmesine. Bizi nelerin beklediğini kısaca hatırlamak için rehber tarzında bir şeyler paylaşmak istedim. Çok az alıntı ile kendi uğraşmamdır. Eksiklikler ve hataları da başka arkadaşlar paylaşılırsa iyi olur.

Greyhollow Adası ve Ötesi

Greyhollow adası yeni bir bölge. Bu yeni bölge Adventure Mod için özel olarak geliyor. Yeni yaratıklar burada bizleri bekliyor olacak.

Leoric en Manor'un çökmüş olan kalıntıları temizlenerek yeni bir bölüm açılmış oluyor. Skeleton King'den arta kalanları anlayabilmek için çok iyi bir fırsat olacak. Ruins of Sescheron'a geri döndüğümüzde ise doğu bölgesinde Eternal Woods adında yeni bir mekan daha karşımıza çıkacak.

Set item revizyonları
    Eski 4 parça olan setler 6 parça yapılıp baştan dizayn edilmiş. Aynı zamanda güçlendirilmiş.

Set Dungeon'lar
    Oyuna yeni eklenen bu Challange modunda Sanctuary'in bir çok bölgesine eklenmiş olan Set Dungeon Portallarına giriş yapıldığında ve görevler eksiksiz tamamlandığında Wardrobe'da karşımıza çıkacak yeni kozmetik ürünler elde edilebilecek.

Rastgele görevler çıkmıyor karşımıza önceden belirlenmiş görevler çıkıyor. Her Set Dungeon üç farklı challange içeriyor.
    - İlk Challange de Ölümcül hasar almadan belli bir sayıda yaratık öldürmeniz gerekecek.
    - İkinci Challange de set iteminiz ile ilgili yapmanız gereken bir görev verilecek.
    - Üçüncü Challange'da da size tüm yaratıkları öldürmeniz ve görevleri tamamlamanız için belli bir verecek.
    Set Dungeons görevleri Solo olarak oynanacak.

Set Dungeon'lar bir Sınıfın tüm set itemlerinin tüm parçaları ile yani 6 parça tamamlanarak oynanacak olan ve her Sınıf için 4 toplamda da 24 adet Set Dungeon olduğunu bilmemiz gerekiyor. Özellikle Wing gibi güzel kozmetik ürünleri için hepsini bitirmek gerekecek.

Geliştirilmiş Rift'ler

Blizzard goldları harcayacak bir yöntem oyuna dahil ediyor. Artık Greater Rift'lerde oynayacağınız rift'in zorluk derecesine göre belli bir miktarda gold yatırarak bölümün sonunda verilen ödülleri 3 yerine 4 Gem Upgrade'e çıkartabilmek mümkün olacak.

Sezon 5 15 Ocakta başlayacak. Yama 2.4.0'ın ise ondan önce başlayacağı bildiridi.

Yeni Özellik:
    Artık yeni sezona seçtiğiniz bir Non-Sezon karakter ile devam edebiliyorsunuz. Ama tabiki gene sıfırdan başlanıyor. Böylece bir karakterinizi Her sezon tekrar kullanma fırsatınız olacak. Bu arada Non-Sezonda hali hazırda mevcut olan Paragon puanınız bu karakteri yeniden başlatmanız ile herhangi bir paragon kaybına uğramayacak, sadece yeni sezona sıfır paragondan başlayacak.

Bir Non-Sezon karakterei Sezon karakterine döndürdüğünüzde tüm üzerindeki ekipmanlar mail yolu ile Non-Sezona aktarılacak ve bunları alıp kasanıza koymanız için sadece 1 ayınız var.

Yeni Özellik: Buff Bar Güncellemesi
    Güçlenen skillerimiz için yeni görünümler ekleniyor. Bunun için Buff ekranı yeni görünümüne kavuşuyor.

PC'ler için yenilik: Yeni Challange'ler
    Action Combat system olarak bilinen ve konsollarda olan özellik artık Pc'lerde de olacak. Massacre bonusu artık size daha fazla deneyim puanı kazandırabilir. Ayrıca bunu Buff Barınızda da sayı olarak görebileceksiniz. Destruction bonus'uda aynı şekilde Buff bar'dan izlenebilecek ve daha çok deneyim puanı kazanmanıza yardımcı olacak. Son olarak, çevre tuzakların akıllı kullanımı yoluyla düşmanları yenerek Trap Mastery buff'unu da alabilirsiniz. Bu süre boyunca gene fazladan deneyim puanı kazanabileceksiniz.

Yeni Kasa içi bölmesi:
    Artık 6 Kasa bölmesi maliyeti 500.000 gold.
    Bu sayıyı 10'a çıkarmak için Sezon içerisindeki görevleri bitirmeniz gerekiyor.
    Kozmetik Petleriniz artık sizin için Gold toplayabiliyorlar.

Bonus:

İmzalar:

[image]https://store.donanimhaber.com/5e/93/a3/5e93a31b44652a1f86ec4fa2640d81bd.jpg[/image]
    [image]https://store.donanimhaber.com/f7/26/02/f72602e6267dbca9ad7f00a6006efcaa.jpg[/image]
    [image]https://store.donanimhaber.com/b8/5e/41/b85e41c28d2074b05e7e628d29b5156f.jpg[/image]
    [image]https://store.donanimhaber.com/c5/12/6a/c5126a8b946e86a945c97119877f3b12.jpg[/image]

• Güzel olmuş rehber. Konsol oyuncusu olaraktan inşallah diyorum kozmetik ürünler ve ayrıyeten şu petler bizede ödül olarak gelir. Ayrıca yerdeki gold ve db'leri toplar bu petler:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Bıkmadın değil mi hala konsolda oynamaktan şu oyunu :), pcde artık topluyorlarmış işte gold. Yeni sezonda bir de brokoli kılıklı petimiz var, kıskanmayalım.
  • eline sağlık hocam
  • arkadaşlar işim gereği gecede çalışıyorum.anlayacağınız gecem gündüzüm karışıyor.oyuna fazla zaman olmuyor bu aralar.yama çıkarsa haber verebilirmisiniz......şayet haber verirsseniz sevinirim....
  • ykrr kullanıcısına yanıt
    Ben bir yerde Patch için 12 Ocak diye okudum ama emin değilim, unutmazsam ederim tabiki.
  • Yararlı konu eline sağlık dostum. Bu arada Patch 2.4 12 Ocak'ta gelicek.
  • Süper olmuş çok teşekkürler
  • teşekkürler paylaşım için.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    şimdiden teşekkür ederim.bir müddet tel. den takip edeceğim siteyi......
  • Bu ptr ne zaman kapanacak yahu millet bugün bile sıfırdan sezon karakteri açıyor hayret.
  • hala oynuyormusunuz bu oyunu ya :)
  • Güzel bilgiler paylasmişsın teşekkürler ama oyun içinde bunları detaylı detaylı sormayacağımı düşünüyosan yanılıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilitci -- 11 Ocak 2016; 20:24:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sor napalım artık anlatmak bizim işimiz. Millete bakıp demon hunter açma sen yine dex bizi bozar biliyosun, erkek adam str olur :) lafının sahibi murat abinin de kulakları çınlasın.

Evet oynuyoruz hala, her sezon bana bu oyunu oynatıyorsa bence haketmiştir bir şeyler. Benim gibi ara verip oynayan çok kişi var. Keşke soğutmasaydı insanları fakat yine de hangi oyunu bu kadar fazla oynadınız. Mmorpg lerden bahsetmiyorum. Şuan yeni başlayan biri benim 2012 de başladığım halimden daha çok zevk alır bence.

• Blizzardın hakkını yememek lazım,öyle veya böyle oyunla her zaman ilgilendiler ve canlı tuttular,bu kadar uzun süre başka oyun oynadığımı hatırlamıyorum,bence bu oyun eskimez arkadaş.
  • Set dungeonlara nasıl girebiliyoruz ?
  • Güncelleme saat kaçta eu için

• gece geldı patch
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Eu için patch gelmiş..

• ykrr kullanıcısına yanıt
    Geldi dostum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.