Şimdi Ara

Patch 2.4 Ayrıntılı ve Türkçe Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir rehber olmuş eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahtan işi gücü bırakıp patch bekliyorlar ya yerim ya :) Diablocular sizi :)

• 2.4 te hangi char oynayacağız? hangisi favori?
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Güzel rehber bende hazırlamıştım emek isteyen zevkli iş eline sağlık. Ayrıca imzandaki RP90, boston falan nedir abi strat ın yanına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 13 Ocak 2016; 14:03:42 >
  • Ledox kullanıcısına yanıt
    Onları kullanmıyorum, marshall ile jh-1 kullanıyorum 1-2 yıl ara verdim müziğe, üni bitsin belki dönüş yaparım yeni ekipman alırım. Sildirtecen şimdi bana imzayı :)
  • Paragon 382yim hota barb buildimdeki itemların hepsi çöp sadece silahı ancient oda 4200 dmglı, bunlara ragmen gr47yi 5 dkda bitirdi. Griftte moblara neft mi gelmiş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmedım yenı barbarı yaptık ama
    nıccc olmamıs :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 13 Ocak 2016; 20:14:16 >
  • Sezonda solo oyuncusu iseniz crus açın. Yok ben str sevmiyorum partilere dalarım sağdan soldan hasar vururum diyorsanız demon hunter. Biraz da eğlenirim diyorsanız WD açın. Crus partilerde şuan nasıldır bir fikrim yok açıkcası ben crus açmayı planlıyorum. Beğenmezsek değiştiririz zaten bütün set dungeon'ı yapmamız lazım o kanatları istiyorum
    Demon Hunter sanırsam bu patch'ın karakteri.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Crus'ta hangi build gitsek bilemedim. Neyse bana en güzeli blessed shield buildi geldi bi deneyecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo oynuyorum sezonda barbar mı oynasam wizard mı ? hangisi daha iyi bu patchte ?
  • Kanat çok güzel

• arkadaşlar bu kanatları almak için her sınıfın 4 ayrı set dungeonunu bitirmemizmi gerek ? Yoksa her sınıftan 1 tane set dungeon bıtırdığimizde oluyor mu ?
  • Tüm classlarların, tüm setleriyle master olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Tüm classlarların, tüm setleriyle master olmak gerekiyor.

Hocam o zaman sizinde dediğiniz gibi ''cinli gibi kasmak lazım'' :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestorm -- 14 Ocak 2016; 11:58:50 >

• Ayrıca bu olay Party ve Trade olaylarını canlandıracaktır çünkü büyük çoğunluk classların set dungeonlarına girip yapmayı ister
  • Çinli derken şu diablo oynarken ölen çinliden mi bahsediyoruz

• Arkadaşlar blizzard'ın kendi sitesinde şöyle yazıyor.
    Frequently Asked Questions
    Q: When does Season 5 start?
    A: Season 5 will begin Friday, January 15 at 5:00 p.m. PST in North America, 5:00 p.m. CET in Europe, and 5:00 p.m. KST in Asia. For assistance with time zones, click here.

Sabahlamayın yani boşuna 15 ocak saat 17 yazıyor. Saat farkından dolayı biz 18 veya 19 gibi başlarız.
    http://us.battle.net/d3/en/blog/19993877/first-look-season-5-12-22-2015

• temiz bir uyku cekip yarin hizli bir baslangic lazim

@WaapS
  • saat kaçta başlıyor sezon
  • Akşam 18:00 de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.