Şimdi Ara

Patch 2.4 Ayrıntılı ve Türkçe Rehber (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sezon kaçta başlıyor ? Yazılar umrumda değil benim kaçta başlıyor bi deyiverin gardaş ?
  • Her partch yada sezonda geri dönüyorum oyuna 200 paragondan sonra sıkılıp bırakıyorum final haftası geçsin bi göz atarım tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Sezon kaçta başlıyor ? Yazılar umrumda değil benim kaçta başlıyor bi deyiverin gardaş ?

18.00 da başlayacak.http://www.diablofans.com/ da sayaç var. 4 saat 51 dk kalmış. Sezon başı serverlarda sıkıntı oluyor mu ?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Kimse konuyu okumuyor son yazılan cevabı okuyor çok iyi ya

Senin sorunada cevap veriyim.. Saat kaç dedilerse saniyesi saniyesine o saatte başladı son sezon hiçte sıkıntı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 15 Ocak 2016; 13:32:41 >
  • Greyhollow Adası na nasıl giderim ?
    set dungeonları bana hiç denk gelmedi ne yapmam lazım yanlış birşeymi yapıyorum acaba ?
  • clabnick kullanıcısına yanıt
    quote:

Greyhollow Adası na nasıl giderim ?

-Advanture mode da ACT V de waypoint üzerinden gidebilirsin.

quote:

set dungeonları bana hiç denk gelmedi ne yapmam lazım yanlış birşeymi yapıyorum acaba ?

-Aynı setin parçasından 6 tane giydiğin zaman açılan portallar var bunlar belli yerlerde çıkıyor.Yerleri aşağıda...

Patch 2.4 Ayrıntılı ve Türkçe Rehber

Tam nokta atış yeri istiyorsan youtube a bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 15 Ocak 2016; 14:03:45 >

• hadı o nokta atısını da ben vereyım

https://www.youtube.com/watch?v=ck3ASjPn0VU&feature=youtu.be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledox

Kimse konuyu okumuyor son yazılan cevabı okuyor çok iyi ya

Senin sorunada cevap veriyim.. Saat kaç dedilerse saniyesi saniyesine o saatte başladı son sezon hiçte sıkıntı olmadı.

Diablo 3 ilk çıktığında baya sıkıntı yaşamıştık. Düzelttilerse sıkıntı yok. sansima elektrikler gitti :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

hadı o nokta atısını da ben vereyım

https://www.youtube.com/watch?v=ck3ASjPn0VU&feature=youtu.be

bunu yaparken solo oynamak gerekiyor heralde ?
  • quote:

quote:

quote:

-Aynı setin parçasından 6 tane giydiğin zaman açılan portallar var bunlar belli yerlerde çıkıyor.Yerleri aşağıda...

adventure modda kafama göre act seçemıyorumki. beni hep act2 ye atıyor filan ya :S çözemedim bir türlü

• quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

quote:

quote:

adventure modda kafama göre act seçemıyorumki. beni hep act2 ye atıyor filan ya :S çözemedim bir türlü

ışınlanma haritasından istediğiniz act a geçebilirsiniz.

• hocam çok tesekkurler sayende buldum.
    uzun zmaan oldu ara vereli oyunada bir heyecanla yenıden basladım :D
  • Oh bee, bugün crusaderin masterını tamamladım set dungeonslarında. Sadece zorlayan roland seti oldu, onda da mob çok ve harita dolambaçlı.görevleri bitirdikten sonra tüm mobları öldürürken arada birisini kaçırmak sıkıntı yaratıyor, şahsen bir denememde her şey tamamdı son 12 sn kalmıştı 1 mob kill diyodu ve bulamadım şerefsizi:) diğer set dungeonslar kolay.
    Birde yeni patch ile beraber blizzort bizlere Mercy Wings yolladı bedavadan, pccilere de göndermiş miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Bunu nasıl aldın ? Bunu overwatch oyununu deluxe edition alanlara veriyor ?
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/17288989914

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanat icin master olarakmi tamamlamak gerekiyor

• Accountunu SEN(Sony Entertainment Network) ile linklediğin zaman alıyorsun. PS4 de var sadece
  • Anladim da , bu bizim alabilecegimiz kanat icin set dungeonda master yapmak bi sey ifade ediyormu

• Ben 2 tanesini master yapabildim 1i normal, son seti yapmamıştım. Sadece tebrikler yazıyor başka farkı yok. Sen bitirdin mi 4 ünü de bir şey geldi mi?

• Barbari bitirdim 4 set pet bide sirta takilan bayrak verdi. Portrede verdide dungeonla alakasi yok onun sanirim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.