Şimdi Ara

Patch Atarken Sorun Yardım Lütfen(Çözüldü silinebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler yeni patchle gelen sorun bu daha yükleyemedim bile nedendir nasıl çözülebilir acaba birkaç kişinin daha başına gelmiş bu sorun yardımcı olurmusunuz acaba
     Patch Atarken Sorun Yardım Lütfen(Çözüldü silinebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanf -- 27 Ağustos 2014; 17:48:21 >

• Nasıl çözdün aynı sorun bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Nasıl çözdün aynı sorun bende de var

3. parti yazılımlarla falan alakası yok, tr'de iseniz oyun ingilizceyse bunu türkçeye tekrar çevirin (en_gb --> tr_tr) üstüne de çalıştır-->cmd-->ipconfig /flushdns yapın, lol'ün simgesine sağ tıklayıp uyumluluktan yönetici olarak çalıştıra tıklayın, oyuna girerken yönetici olarak çalışıtırın.

Edit: tabii isteyen ingilizce olarak tekrar ayarlayabilir

başka bir konuda aynı mesajım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 27 Ağustos 2014; 19:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

quote:

Orijinalden alıntı: smashx

Nasıl çözdün aynı sorun bende de var

3. parti yazılımlarla falan alakası yok, tr'de iseniz oyun ingilizceyse bunu türkçeye tekrar çevirin (en_gb --> tr_tr) üstüne de çalıştır-->cmd-->ipconfig /flushdns yapın, lol'ün simgesine sağ tıklayıp uyumluluktan yönetici olarak çalıştıra tıklayın, oyuna girerken yönetici olarak çalışıtırın.

Edit: tabii isteyen ingilizce olarak tekrar ayarlayabilir

başka bir konuda aynı mesajım...

Türkçeydi zaten İngilizce yaptım onun dışında dediklerinin aynısını yaptım. Fakat hala aynı dertten muzdaribim.

• bende inglizceyken türkçe yaptım öyle çözüldü benim sorunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.