Şimdi Ara

Patch geldi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SworderDante

2.1de neler gelecek tam olarak ulaşabileceğim düzgün bir kaynak var mı ? Bölük pörçük konular var çok karışıyor oyunu bırakmıştım dönmeyi düşünüyorum :)

blizzardin sayfasinda ingilizce ayrintili video ve yazi var.
    googleda aratirsaniz bulabilirsiniz hemen.
    mobildeyim ugrasamarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 mb deniyor eğer öyleyse az değil mi..
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    ama bu patch ile çift elli silahımızın dpssi 2500 se 3200 felan olacak otomatikman kaybı o kadar büyük olmaz.
  • furkanfc kullanıcısına yanıt
    500mb civari açılınca 7.5 GB lık dosya güncelliyor...

• Sezon gelmedi galiba henüz?
  • sezon yok.. ama greater rift filan geldi... legendary gem henuz dusmedi...2 defa greater r. sonlandirdim henuz yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

sezon yok.. ama greater rift filan geldi... legendary gem henuz dusmedi...2 defa greater r. sonlandirdim henuz yok:)

Ptr de patır patır düşüyordu, Allah Allah leg gem drop oranlarıyla mı oynadılar ki. Birde skill dağılımlarında cold runelar ne durumda hocam? Cold op yolundamıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 27 Ağustos 2014; 9:38:40 >
  • OYUN OYNANABİLİYORMU SABAH YÜKLEDİM 7.30 GİBİ ŞU AN OYNANABİLİYORSA ÖĞLE ARASI GİGİP Bİ BAKAYIM
  • İlk kestiğim goblin portal açtı sağolsun. 40m gold geldi bossdanda 3 leg ve yeni crusader shieldı
    http://i.hizliresim.com/JdJQN5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledox -- 27 Ağustos 2014; 10:47:05 >
  • İlk greater rift imi temizledim. Rift-19 du,bosstan düşenler bunlardı.
     Patch geldi...
  • Dün akşam evdeki bilgisayarda 300mb kadar bir yükleme yaptı. Şimdi iş yerindeki bilgisayarda oyun son yama yüklü olmasına rağmen 13gb kadar bir yükleme yapıyor nedenini bilen var mı?
  • Gem dustu birsuru ama onu takacak delik yok... su rosfedin gift midir nedir...(itemlere delik aciyor) ondan dusuren cikti mi??
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    o item sadece silaha delik açıyor. düşüren arkadaşım var ama ben daha düşüremedim.
  • Monk skilleri ne olmuş arkadaş öldürmüşler
  • Lightning monk epey hoş olmuş ya,t2 yapabilen karakterim t4 yapıyor hardcore da
  • Meteor wizard ile tek atıyorum üstüne black hole buff ı çok iyi olmuş. Wizard ın bufflanmamış spell i kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cok memnunum ah bi holy setim full olsa 2 hand akicam

• e-Asprin kullanıcısına yanıt
    Valla o yukarıda yazdığımı skillere bakıp söylemiştim ama şimdi t1 yapar gibi t4 yapıyor karakter.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PanGold-2777/hero/16032948
  • sezona karakter kasmaya ne zaman başlıyoruz?
    edit: cuma günüymüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Akira -- 28 Ağustos 2014; 17:38:41 >
  • TR Saatiyle 10 da gelecek Cuma akşamı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.