Şimdi Ara

Patch yükleme hızı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün WOW battle chest aldım ana aoyun ve BC var..Aldığıma pişman etti bu patch yüklemeleri ilk önce ana oyunu yükledim açıyorum derken ÇAT yuklemeler başladı önce hıssetrmeden küçük download lar bı baktım 3 gb lık bşi dedım tamam çünkü ben 3 günde 10 gb indirmiştim bu benı korkutmamalıydı orda yaklaşık 72 saat flan yazınca dedım BC yı yukleyeyım belkı bi fark olur yükledım sabah 10 gibi yine 1 GB lık geldı diğer lerı hemen ınerken 4 saat oldu şu an %14 de hala. peer 2 peer ı kapattım ındırme hızı 30 kb oldu ( arttı azcık) firewall açık uyarısı verıyor değil kı antı vırus programımın kapalı olduğu zamanda aynı uyarıyı vermıştı güvenlık merkezındende kapadım ama hala açık dıyor acaba bundan mı kaynaklanıyor bu hız düşüklüğü.. Port mort aç dıyor yardım rehberınde ne işe yarıcak kı? ne yapabilirm başka yerden mı ındırsem olabılıyormu torrent olarak flan (sanmam) oyunu aldım daha oynayamadım bu nedır yaaa

• Netlimiter kur ve blizzard ın downloader dosyasını seçerek upload limiti 2 i 3 vs gibi birşey koy. Çünkü bu downloaderlar emule torrent vs gibi çalışıyor senden de upload ediyor. ADSL olduğu için eğer uploadını hızın 20 ve üstündeyse downloadın ciddi bir düşüşe geçer 20 30 40 gibi. Uploadına limit koyunca problemin kalkıcaktır.
  • güvenlik duvarı uyarısı bendede oluyodu ama bende hızı pekte etkilemiyodu zaten blizzard downloader çok yavaş wowwikiden fln indir patchleri
  • Bence xfire'dan indir.
  • P2P yi kapattım hız 100 kb ye çıktı direct download daha karlıymış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.