Şimdi Ara

Paten aldım , Sürmeyi bilmiyorum .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oxelo FİT 3 Patenlerden aldım . Fakat sürmeyi hiç mi hiç bilmiyorum . Ya ne bileyim düz yolda şöyle ayaklarımı biri öne biri arkaya ata ata hafif hız kazanıyorum ama kaymayı bırakınca 5 - 4 saniye içinde yavaşlayıp duruyorum . Taktiği falan var mı bunun ? Yoksa öyle dümdüz yürüyomuş gibi kayacak mıyım

• Valla bendede paten varda hiç kullanmıyorum.Geçen 15 tatilde aldım hala kullanmadım.15 Tatilde belki ögrenmek isterim.Bendede durma sorunu var :)
  • Ayaklarını v yapacaksın.

\/

Sol ile sağı sağ ile solu ittireceksin. Eğer Normal yürür gibi düz olursa kendini itemezsin. Gitmeye çalıştıkça teker döner ama v şeklinde olursa tekerler yan kalacağı için kendini itebilirsin. Bir sağa bir sola gidermiş gibi olacaksın sonra hızını aldığında tekrar || bu halde gidersin. \/ dediğim topuklar birbirine yakın ayak uçları uzak şekilde. Bunu neden söyledim çünkü en son birine söylediğim de ayaklar birbirine yakın dizlere doğru v yapmaya çalışmıştı.

http://www.e-sorgu.org/wp-content/uploads/Paten-Surerken-Alinacak-Onlemler.jpg

Bu resimden bak sol ayağı ile yan şekilde itiyor sağ ayağı ile ilerliyor. Bir sonraki adım tam tersi olacak sağ ayağı ile itecek sol ayağı ile gidecek.

Tabi başlangıç için en temel bilgilerden biri bu uzman tv den falan bak çok kısa surede öğrenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ZombieDriverx7 kullanıcısına yanıt
    Günün birinde hayrına bana vermek istersen çok memnun olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.