Şimdi Ara

PATENT DANIŞMANLIĞI+ÇİZİM 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KISACA KENDİMDEN BAHSETMEM GEREKİRSE:

SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM

2 YILA YAKIN BİR SÜREDİR PATENT MEVZUATLARI İLE UĞRAŞIYORUM VE HALİ HAZIRDA KENDİMDE BİR MUCİDİM PCT VE PATENT

BAŞVURULARIM VAR.(İSTEYENLERE KİMLİK BİLGİLERİM İLE BUNU KANITLAYABİLİRİM)

TEKN ÇİZİM BİLGİSİNEDE SAHİBİM İSTEYEN BULUŞ SAHİPLERİNE 1 500 TL İLE 5 000 TL ARASINDA DEĞİŞEN PATENT FİRMALARINA İNAT

BULUŞ SAHİPLERİNE SÜRECİ 300 TL BİR PARA KARŞILIĞINDA ÖĞRETEBİLİR ÇİZİMLERİNİ YAPABİLİR VE DENEYİMLERİMİ PAYLAŞIP

İNSANLARA BU SÜRECİ ÖĞRETEBİLİRİM.EVET YANLIŞ YAZMADIM PATENT SÜRECİNİ HAZIRLAYIP HEM ÇİZİMİNİZİ YAPIP HEMDE SİZE SÜRECİ ÖĞRETMEKTEN BAHSEDİYORUM !!!!!

BUNU SAVUNMAMDAKİ AMAÇ PATENT FİRMALARININ PATENTLER İÇİN YÜKSEK FİYAT İSTEMELERİ VE SÜREÇ BOYUNCADA UFAK TEFEK İŞLEMLER İÇİN AYRIYETTEN HİZMET BEDELİ ALMALARI BENCE HER MUCİT PATENT SÜRECİNİ 1 HAFTA GİBİ BİR SÜREDE ÖĞRENEBİLİR VE KENDİSİ MİNİMUM MALİYETLE ÜSTESİNDEN GELEBİLİR.
    email: reklamnot@gmail.com
    ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler ve yakında kendi marka başvurumuda yapıp marka başvuruları hakkındada deneyim edindiğimde marka

başvuruları içinde 250 tl gibi bir maliyete aynı hizmeti sizlere sağlayabiliyor olacağım çok yakında ...SAYGILAR SEVGİLER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1200 TL ile yatırım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.