Şimdi Ara

Path of Exile Beta Keys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Path of Exile beta keyi olan ve vermek isteyen varsa pm ile ulaşırlarsa sevinirim.

Keyi kullanmış olup oyunu oynamıyorsaniz ve güvenirseniz acc de vereblirsiniz.

Edit: yada eğer "Beta Friend Invites"a sahipseniz onuda yollayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 3 Eylül 2011; 18:07:58 >

• vallahi zaten zar zor alınan bir şey ki key almak için halen beklemedeyiz. Kolay kolay kimse vermez...
  • Zaten bende zorla istemiyorum fazla varsa yada oynanmayan bir acc varsa onu istiyorum. Onada güvenirlerse yani.
  • 20 gündür bekliyordum unutmuştum aslında ama dün gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

20 gündür bekliyordum unutmuştum aslında ama dün gelmiş.

Varmi başka unutan onalrada hatırlatayim : )
  • "Beta Friend Invites" denen bişey varmış tam oalrak ne olduğunu anlamadım ama anladığım kadariyla

betaya sahip kişiler bir başkasını davet etme hakkına sahip yada sahip olabiliyor.

O kısmı bir karışık ama özetle böle bir sanşınız varsa lütfen pm atiniz.
  • Kimseye gelmedi mi bu friend invite?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kişiye gelse tüm dhye yayarız da
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir kişiye gelse tüm dhye yayarız da

Aynen betaya üye olunca gelen keyi burdan dağıtmayi planlıyorum .
  • Valla ben de hala beklıyorum
  • Key varsa ellerinizden öper , PM bekliyorum..
  • Key olursa valla süper olur nasıl diyim. Süper olur aynen (=
  • http://www.pathofexile.com/
    30dk da bir şanslı kişiye key veriyolar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

http://www.pathofexile.com/
    30dk da bir şanslı kişiye key veriyolar..

Onu unut hacı ordan gelme ihtimali çok düşük. Bize türk usülü torpil(Friend invite) lazim.

• Beyler beta invite friend atıcak bi vatansever var mı?key hala gelmedı :S
  • Yok haci işte zaten bir gelse birbirimizi invite ederiz zaten hatta ben acc share bile düşünüyorum beta key gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

Yok haci işte zaten bir gelse birbirimizi invite ederiz zaten hatta ben acc share bile düşünüyorum beta key gelse.

Yok hocam gelmez o key , zaten suan kendımı zor tutuyorum forumda konu acıcam full sovucem yapımcılarını.Bu kadar oynamak ıcın can atan varken keyler sacma sapan adamlara cıkıyor.Tamam ona da bısey demıyorum random sonucta , eh abi bari gunde 1 kere foruma girip 10-20 key bırden paylassalarya tum gun forumda key ararken sefıl olanlarında yuzu gulsun bıraz.Adam geçen key paylasmıs face ten ama bılın kac tane? 1 tane.Yani suan oynayacagım oyun olmadıgı ıcın kendımı bu kadar yırtıyorum okadar sıkıldım ki wow olsun,age of conan olsun , aion olsun piyasadaki diger uzak dogu cakması F2P leri saymıyorum bile cunku ustune para versenız oynamam o dokuntulerı cıksaydı beta key okul açılana kadar kaptırcaktım buna ıste ne guzel.Kesın ben bu kadar ustunde duruyorum dıye gelmıyordur ben bırakayım key felan aramayı s*ktır edeyım bunu kendımı de baska bırseye vereyım kesın ozaman randomdan secılırım ozaman da oynayasım olmayacak işte hatta o sıralar emınım diablo 3 felan cıkmıs olacak basacam parayı alıcam diablo 3 umu multi takılıcam.Bu durumda GGG adlı ezik firma bosuna oyuncu kaybedecek oysakı keylerı sımdıden benım gıbı ısteklı oyunculara verse sımdıden oyuna kıtleyecekler ılerıde de dıablo 3 cıkınca fazla etkılenmeyecek.

Amma konusmusum ya rahatladım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 10 Eylül 2011; 20:02:43 >

• içimdekileri dökmüşsün hacı
  • Nasıl iş yaa Delirecem. Oyun süper görünüyor ama key bulmak imkansız
  • Cidden çok yavaşlattilar key verme işini bu aralar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.