Yarın başlıyor CBT, acaba elinde fazla KEY olan var mı? Yollayabilirseniz çok mutlu olurum. Uzun süredir beklediğim oyunlar arasında
CBT bitti, aksilik çıkmaz ise OBT olmasına 35 saat gibi bir süre kaldı şuan. www.pathofexile.com adresinden kalan süreyi talip edebilirsiniz.
Bildiğim kadarı ile OBT cretli olacakmış. Ancak oyun tam olarak çıktığında F2P modu dahil edilecekmiş. Doğru mudur?
CBT zaten ücretli idi, OBT'nin de ücretli olması bana doğru gelmedi, fakat tam olarak bende bilmiyorum, oyunu indirdim bekliyorum şimdilik.
beta keyde buldumda 30 dk anca oynadmışımdır hiç sarmadı oyun bu gece bidaha bakacam
arkadaşlar open beta için key lazım mı ? eger lazım sa sizde fazla varsa banada verebilirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: realblade
arkadaşlar open beta için key lazım mı ? eger lazım sa sizde fazla varsa banada verebilirmisiniz ?
Open beta için key gerekmez.
OBT Başladı. Oynayabilen var mı? Ben oyunu indirdim. Oyunu oynayan oynamak isteyen veya oynamayı düşünen arkadaşlarla beraberce oynamak istiyorum. Umarım herhangi bir ücret istemezler.. BETA versiyon için çok büyük saçmalık olur.. Oyuna giriş yapabilirsem eğer (free olarak) yine buradan bildiririm. Kafalarda bir soru işareti kalmamış olur.
Konu altından anlasalım 11 level wich kasıyorum ^^
2 arkadaş oynuyoruz şuan cold witch ile Crit Claw Shadow
quote:
Orijinalden alıntı: Overmedia
2 arkadaş oynuyoruz şuan cold witch ile Crit Claw Shadow
Skypeden yada burdan haberleşelim SKYPE; Batu Bektaş
44 Marauderım var devam ediyorum oyun gayet güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme