< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (277. sayfa)

-
-
Konsolda oyun ayarları var mı poe2 ye girdiğinizde? Eğer varsa dynamic reso gibi bi seçenek varsa onu kapatın.
-
neyse karakter seçme ekranını gördük en azından
-
Karistirabilecek sure kadar oyunda kalamadim😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu kapatinca 20 fps dusuyo
60 dan 40 a dusuyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 7 Aralık 2024; 0:32:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vuruş hisçileri geldigine göre oyun birazdan açılır
-
o da sisteminize kalmış artık
-
upscale mod off native 4k 60hz yapinca oyun 40 fps oluyo max.
Ama fsr balancedta 50 fps oluyor
upscale mod kapali render resolution %70 lere çekince de max 60 fps oluo
20 yildir konsolda okadar oyun oynadik ilk defa bu jadar detayli grafik ayari olaan oyun gördüm laptopu tvye baglamiş oyun oynuyomuş gibi hissettim.
Çamur gibi olmamasi icin ya 40 fps oynayacaz ya da upscale mod off yapip render resolutiondan fedakarlik edecez.Anlaşilan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 7 Aralık 2024; 0:43:45 >
Herkes ya beklemeyip yattı ya da oyuna girdi; burayı unuttu.
-
Yattık hocam 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben daha anca indirebildim; şu an Steam, paketten çıkarıyor. 10 dakikası var.
-
Daha önce aldıgım hiçbir skin kullanılamıyor. Bunlar ne zaman gelecek?
-
Açılış günü aşırı talebe yetişemedikleri gibi, muhtemelen birkaç güne hesaplara tanımlarlar.
-
Ayrıca, yarım saat kadar tecrübe etme şansım oldu. İlk boss'u geçtim. Bu oyunla girdim PoE dünyasına ama daha şimdiden oyunun verdiği his: Diablo IV Migros'sa; PoE II macrocenter gibi. Hele, o skill ağacını görmemle ağzım açık kaldım abartısız.
-
aynn qnq
-
2 saat oynadim
yorumum
diablodan sonra animasyon mekanik biraz hantal odun geldi umarim alişirim
Forum ölmüş (:
Millet ya uyuyor ya da oyunda
Ben de 2 saat oynadım yarın devam
Yorumları yarın bırakırız
Elden Ring mi oynuyoruz Arpg mi belldi degil. Bütün bosslar Elden ring seviyesinde
-
Diablonun tüm curseleri burayı ele geçirmiş,sanki d4 forumu
6 saatten fazla olmuş dalmışım oyuna.Yağ gibi akıyor oyun.Lanet olsun hayatımızı sömürecek bu.
-
Karakteri yaratıp başlıyorum deniz kıyısındayım ama hiçbir buton çalışmıyor ne klavye ne mouse. Gamepadi takıyorum o da çalışmıyor. Çok absürd bir hata gibi geldi karakter seçip başlayana kadar çalışan klavye mouse oyun başlayınca çalışmaz oluyor. Hevesle de açtım başladım ama niye böyle yaptı bu ya.
Tamamdır çözdüm akıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Aralık 2024; 8:8:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X