Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.027
Cevap
130
Favori
372.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg 27gs60f monitorle camur gibi goruntu aliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Konsolda oyun ayarları var mı poe2 ye girdiğinizde? Eğer varsa dynamic reso gibi bi seçenek varsa onu kapatın.

• neyse karakter seçme ekranını gördük en azından

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Karistirabilecek sure kadar oyunda kalamadim😅

• Kage. kullanıcısına yanıt

Onu kapatinca 20 fps dusuyo

60 dan 40 a dusuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 7 Aralık 2024; 0:32:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vuruş hisçileri geldigine göre oyun birazdan açılır PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

o da sisteminize kalmış artık PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• upscale mod off native 4k 60hz yapinca oyun 40 fps oluyo max.

Ama fsr balancedta 50 fps oluyor

upscale mod kapali render resolution %70 lere çekince de max 60 fps oluo

20 yildir konsolda okadar oyun oynadik ilk defa bu jadar detayli grafik ayari olaan oyun gördüm laptopu tvye baglamiş oyun oynuyomuş gibi hissettim.

Çamur gibi olmamasi icin ya 40 fps oynayacaz ya da upscale mod off yapip render resolutiondan fedakarlik edecez.Anlaşilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 7 Aralık 2024; 0:43:45 >
  • Herkes ya beklemeyip yattı ya da oyuna girdi; burayı unuttu. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Yattık hocam 😂

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Ben daha anca indirebildim; şu an Steam, paketten çıkarıyor. 10 dakikası var. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Daha önce aldıgım hiçbir skin kullanılamıyor. Bunlar ne zaman gelecek?

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Açılış günü aşırı talebe yetişemedikleri gibi, muhtemelen birkaç güne hesaplara tanımlarlar.

-

Ayrıca, yarım saat kadar tecrübe etme şansım oldu. İlk boss'u geçtim. Bu oyunla girdim PoE dünyasına ama daha şimdiden oyunun verdiği his: Diablo IV Migros'sa; PoE II macrocenter gibi. Hele, o skill ağacını görmemle ağzım açık kaldım abartısız. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Korgeneral kullanıcısına yanıt

aynn qnq

• 2 saat oynadim

yorumum

diablodan sonra animasyon mekanik biraz hantal odun geldi umarim alişirim

• Forum ölmüş (:
    Millet ya uyuyor ya da oyunda

Ben de 2 saat oynadım yarın devam

Yorumları yarın bırakırız

• Elden Ring mi oynuyoruz Arpg mi belldi degil. Bütün bosslar Elden ring seviyesinde PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Diablonun tüm curseleri burayı ele geçirmiş,sanki d4 forumu

• 6 saatten fazla olmuş dalmışım oyuna.Yağ gibi akıyor oyun.Lanet olsun hayatımızı sömürecek bu.

• Karakteri yaratıp başlıyorum deniz kıyısındayım ama hiçbir buton çalışmıyor ne klavye ne mouse. Gamepadi takıyorum o da çalışmıyor. Çok absürd bir hata gibi geldi karakter seçip başlayana kadar çalışan klavye mouse oyun başlayınca çalışmaz oluyor. Hevesle de açtım başladım ama niye böyle yaptı bu ya.

Tamamdır çözdüm akıyor.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Aralık 2024; 8:8:7 >
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.