Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.027
Cevap
130
Favori
372.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıktığında ücretsiz olacak deniyordu. O bilgiler doğru değil mi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın ahali. Rahat rahat giriş yapıp Warrior ile başladık bakalım  .

• hala titan warrior ve mercanary arasında gidip geliyorum karar veremedim dün oynayan arkadaşlardan bu sınıflardan birisini deneyimleyen var mı fikirlerini paylaşabilir mi ?

• Playstation girebilen var mı arkadaşlar? Almayı düşünüyorum.

• İlkinde var mıydı bilmiyorum ama sorcerer'da spelleri birleştirebilüyorsunuz. Mesela firewall açtın diyelim. Arkasına geçip lightning büyüsü yaparsan, o büyü firewalldan geçtiği için yanan Elektrik formuna dönüşüyor. Müthiş bir olay bu bence. Birçok kombinasyon yapabiliyorsun böyle.

Oyunun atmoaferi, teması gothic dark tarzında. Tam istediğim şey. Oyunda zorluk ayarı yok denildiği gibi. Çok acımasız olabiliyor birçok yerde. Boss fightlar aşırı tatmin edici. Sanki Elden Ring, Dark souls oynuyorum. Animasyonlar filan çok akıcı çalışıyor çok smooth. Ben çok beğendim.

4060ti 8gb ile ben 2k'da Dlss quality ile 115Fps civarı alıyorum. Dlaa açarsam 90-95Fps veriyor ama diğer oyunlardaki gibi görüntü kalitesi o kadar artmıyor. Aksine dlss quality açtığımda, upscale yapıyor olmasına rağmen daha iyi görünüyor.

Bir an önce başına oturmak istiyorum. 🤤

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 7 Aralık 2024; 10:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben PC den aldım path of sitesinden konsola bağlarsam konsoldan devam edebilir miyim ?

• Bu oyunu xbox controlle oynamak çok kötü malesef ,benim için kötü oldu 

• Teslaman kullanıcısına yanıt

Atmosfer ve oynanış açısından olması gerektiği gibi Arpg yapmışlar, ilk oyundan bile daha zor, dediğiniz gibi bossları öldürebilmek inanılmaz tatmin ediyor. :) Silah ve skill kombinasyon mekanikleri de güzel, ilk oyunda silah setini biz manuel değiştiriyorduk bundaysa kullanılan yeteneğe göre silah otomatik değişiyor, 2. silah opsiyonuna sahip olmak yeterli. Bu da oyunu akıcı yapıyor, bu arada her istediğimiz yerde portal açamamamız da iyi olmuş. :D Bakın tek elle pinnacle boss kesiyorum lay lom ama ölecekken hemen kaçayım artık yok sanırım. Hardcore oynamak için çok sağlam oyunculuk ve çelik gibi sinirler gerek; tabiî bir yerden alırken başka yerden vermişler, solo oynarken oyun pause edilebiliyor.

• furandor kullanıcısına yanıt

Konsoldanda ekstra olarak erken erişim paketini almanız gerekiyor hocam. Ben öyle yaptım denedim çalışıyor. Tek sıkıntım pc'de daha önce (poe1) almış olduğum stash tabler pc'de direk hesaba eklenmiş ancak konsoldan girince gözükmüyor. Ticket atmayı düşünüyorum o konu ile ilgili

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Şu skill açtığımız taşlar, uncut gemstones sanırım, nadir itemlar mı? Ben mesela denemek için hem bomba hem buz skillini açtım mercenary oynarken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mercanary oynayan arkadaş varsa görüşlerini beklerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Monk başladım ama diablo gibi hızlı gelmedi. Madem yavaş wich sectim öyle devam

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

İleride hızlanıyor :) İlk başlar da hepsi yavaş.

• Quarren kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

• Selamahali kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba diablo oynamadınız

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Oynadım oynadım. :) Diablo'yu severim ama PoE like Arpg diyorum ben ona.  

• fasakasa kullanıcısına yanıt

Normal yaratıklardan bile düşüyor, açın istediğinizi.

• Adamlar cidden zirve noktasını abartarak fazla yukarı taşımışlar.Daha düşünün şu anda beta erken erişim sürümünü oynuyoruz.Oyun muazzam ötesi olmuş.Saat göstergeyi kesin açın ayarlardan.Zaman su gibi geçiyor.

• Bu oyun casual oyucuyu bozar arkadaş , ilk oyundan daha zor olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 7 Aralık 2024; 11:50:45 >
  • Daha ilk dakikadan oyuna hayran kaldım müthiş gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.