Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.027
Cevap
130
Favori
372.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

En erken altı ay sonra; en geç de bir yılı bulabilir.

• arpg mi oynuyoruz yoksa souls like mı belli değil. hem yavaş kombat hem zor. alışılması bayağı zaman alacak. belki de stalker a devam etmeli.

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

En erken 6 ay sonra.

• PC uzerinden gamepad ile oynamada sorun yasayan var mi?

• 23 lvl monk'tan mercenary'e geçtim, monk oynayacaklara bol şans, başlangıcı bu kadar kötü başka karaker yok. Melee oynayacaksanız warrior oynayın 10 kat daha tanky ve hasarı da tamamiyle aynı hatta bi tık daha iyi oluyor. Monk tamamiyle late game karakteri, o zamana kadar oyundan bayıyor insan. Sürekli kite atmak zorunda kalıyorsun cünkü warrior gibi face tanking yapamıyorsun, range vuran yeteneklerini kullanmak zorundasın kiteladığın için, e o zaman range karakter oynarım daha iyi dedim.

Daha 5 oldum yeni, şimdiden 2 tane legendary düştü, bi ton sarı düşüyor. Monk'a bi cacık düşmüyordu   tam bossu kestim lootları topladım serverlar çöktü, inş rollback olmamıştır güzel bi legendary gloves düşmüştü yav 

Ben oynuyorum bir sorun yok gayet de rahat , klavye mouse zor geldi beceremedim.

Bu arada oyunda altının önemi var mı ? Witch oynuyorum crossbow felan düşüyor bunları toplayıp satmali miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 7 Aralık 2024; 17:40:22 >
  • Patch gelmiş. Serverlar da kapanmış. Sıraya girdim, 21 bin saydı. Prime time yaklaştıkça serverlar ağlamaya başladı yine  .

Şimdiye kadar deneyimim çok güzel. Warrior oynuyorum. Başlarda çok ağırdı ama 1-2 parça güzel eşyayla birlikte combat hızlandı. Vura kıra ilerliyorum bakalım  .

• Kreus kullanıcısına yanıt

bu server olayı hep böyle mi olacak? yoksa belli bir süredeen sonra düzeliyorrmu

• Souls oyunları gibi dodge lamak muazzam önemli oyunda.Şimdi bunu yaparken birçok skill de yaptığımız için iş iyice zorlaşıyor.Act1 sonları ciddi zorlaşıyor sağlam build-item yapmak şart.Lvl atlamakta aşırı yavaş.Şu boss larda ufacık alana sıkıştırması kanser ediyor : )

• console-master kullanıcısına yanıt

Düzelir hocam. Oyunun ilk günü olduğu için çok fazla yoğunluk var. İşler rutine bindiğinde serverla ilgili sıkıntı yaşamayız. Oyun full sürüme geçtiğinde lig başlangıçlarında yine yoğunluklar olacaktır ama 1-2 gün sonra yine standarda bağlanır.

oynanıyor yalnız ayarları sıkıntı ,D4 gamepad oynamak ile bunun arasında fersah fersah fark var tabi poe de skiller fazla olduğu için kontrolü de zor.

D4 de gamepad ile oynarken ınventory fare ile kullanabiliyorsun poe de böyle bir şey yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 7 Aralık 2024; 17:54:38 >
  • Kozmetik dlc içerikleri nereye düşüyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt

"K" tuşuna bastığınızda görebilirsiniz hocam.

• 10lvl oldum daha 3 lvl skill taşi düşmedi hep 2lvl dusuyor yeni skill alamiyorum kesin bi mallik yapiyom

• 15 dolarlık paketi aldım ve oyunu beğendim. Şimdi 45 dolarlık paketi almak istiyorum ama 15 dolarlığı zaten almıştım. 45 dolarlığı alırsam ekstra ödüller hesaba eklenir mi yoksa 15 dolarlıktan gelen ödüller boşa mı gider. 300 coin gelmişti 15 dolarlıktan. Oyun içinde upgrade seçeneği var ama 70 dolar diyor o.

• saintroyo kullanıcısına yanıt

Yapımcıları zaten açık açık söyledi.Bol bol karakterinizi geliştirin diye.Sadece geliştirmek değil souls oyunlarındaki gibi muazzam reflekslere ihtiyaç var.En sinir olduğum hızlıca etrafımı sarıp kaçacak yer bırakmamaları.dodge falan çalışmıyor.

• Stash tab almak için erken mi acaba indirime girer mi yakın zamanda.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

3 haftada bir indirime giriyormuş zaten hocam. Normalde dün girmesi gerekiyordu ama bu haftayı pas geçtiler herhalde. Yakın zamanda girecektir tekrar. Acelesi yok bence, beklemek iyi olur.

• Oyuna witch ile başlayacaktım ama elim gitmedi büyücüyü aldım. İlk boss ta pek güçlü olmadığı için 2 defa öldüm ama sonra taş gibi oldu. Bu tarzda her oyunu warrior ile oynamaktan yorulmuştum farklı oldu güzel oldu.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.