Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.027
Cevap
130
Favori
372.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

support gem takili degil takinca gececek demekki sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun özeti bu arkadaşlar. Bu denli adaletten uzak bir zorluk beklemiyordum. Tahminim epeyce bir nerf geleceği yönünde. Şuan oynamayanlar hiçbir şey kaybetmiyorlar emin olabilirsiniz. Act 2'ye geçince yüzde 10 resist penaltısı vermesi olayı özetliyor zaten. Oyuncular çile çeksin diye oyun yapmışlar. Hayır souls oyunu yapmak istiyorsan souls oyunu yap sana kimse neden souls oyunu yapıyorsun demez de arpg diye yola çıkıyorsun sen. Zaten bu soulslike oyun dünyasının kanseri oldu çıktı seneler içinde. Souls oynamak istesem souls oynarım değil mi.

İtem düşmüyor bu arada. 30 levela yaklaştım bir tane elle tutulur şey düşmedi. Merchantlardan aldıklarımı kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 8 Aralık 2024; 10:25:24 >

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Aynı benim Monk.  

• Diablo'nun olması gereken hali olmuş. Çok beğendim oyunu. Hem ps hem de pcden aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende oynarken onu düşündüm.Madem yapacaksın No Rest For the Wicked gibi yap,souls like yaz uğraştırma bizi.

Yada hack and slash arpg yap insanlar ne alacağını bilsin.

• "It's early days, of course, with PoE2 only just beginning its early access phase, but it might become your new obsession. It's certainly mine."

pcgamer
    I hate the cliche, but Path of Exile 2 really is the Dark Souls of isometric dungeon crawlers
    https://www.pcgamer.com/games/rpg/i-hate-the-cliche-but-path-of-exile-2-really-is-the-dark-souls-of-isometric-dungeon-crawlers/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 8 Aralık 2024; 11:37:11 >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt

13 aralık cuma günü indirime girecek, 4 gün bekleyip alın.

• Yeni oyuncuları korkutmaya gerek yok, yapımcılar oyunun oyuncu dostu olacağını söylemişti. Oyunu test edenler de anlaması, oynaması kolay bir oyun demişti.

Oyunu oynayacak oynamayacak herkes 45 dolarlık paket alsın. Özellikle oyunu oynamayacaklar. Böylece bir kenara bırakacağınız ama benim ve arkadaşlarımın devamını getireceği oyunu finanse etmiş olacaksınız. Şimdiden teşekkürler.

Kinaye bir yana, oyun erken erişimde. Ve bu süreç en az altı ay devam edecek. Oyun kolaylaşacaktır, merak etmeyin. GGG oyuncu portföyünü dinleyen, özellikle Reddit'teki yorumları önemseyen, güncellemeleri hızlı yapan bir firma.

Ama kötü bir haberim var. Oyunu PoE 1 ile karşılaştırmayıp, olduğu hâliyle çok beğenen Reddit kullanıcıları var. Bence oyun kolaylaşacaktır, şahsi fikrim ama erken erişimden vurduk parayı nasıl olsa, ayrıca sırtımızı da Tencent'e dayamışız, bizim yapmak istediğimiz oyun bu da diyebilirler.

Ben mi ne yapıyorum? Hiç ölmeden A1, 11 ve 5 kere olmak üzere iki karakterle (Sorc ve Witch) öldüğüm A2 sonrası A3'e geçmiş bulunuyorum. Mâdem çok sızlanılıyor, haklılık payı var mı diye bugün bir de melee karakter açayım, test edeyim diyorum.

Hepinize aklınızın başınızda olduğu günler dilerim.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Redditi dinliyorlarsa güzel çünkü redditin çoğunluğu zorluğa dokunmamalarını söylüyor. D4 den, ya da başka oyun tiplerinden gelenler oyunu zor bulduğu için ağlıyor üç beş ama boş ağlamalar bunlar. GGG pek zorluğu nerflemekten yana değil gibi, canlı yayında zaten dediler karakterinizi geliştirin, oyun yeteneğinizi de değiştirin ağlama kabul etmeyeceğiz, oyun zorluğu yüksek seviyede olacak vs. Zor diye çok fazla insanın bırakacağını sanmıyorum. Satın alırken bunu bilerek satın aldılar zaten, herkes souls like gibi zor dedi kaç kere. Oynanış açısından basit ama, sadece zorluğu yüksek. Act 2 son bossunda bir kere öldüm sadece, 2.deneyişte geçtim mercenary oynuyorum range'in avantajı çok büyük oyunda. Melee bi adam, monku saymıyorum bayağı zaman harcar orda. Monk allah'a emanet  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 8 Aralık 2024; 12:16:39 >

• Türe yabancıyım ama böyle keseyim doğrayayım istiyorum. Souls da seviyorum. Diablo 4’un endgameinde bırakmıştım artık.
    Şimdi ilk oyunu indiriyorum. Seversem bu yenisini satın alacağım. Varsa bir tavsiyeniz alırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Melee dedim ama, Monk oynamam. Atak paternlerini, mesafeyi, boss'u tanımayı ve dodge'u iyi kullanmayı öğrenmek gerek. Act 2 son boss'u bana zor geldi. Yine de gideyim güçleneyim öyle geleyim demedim, daha iyi oynamaya gayret ederek geçtim. Haritada ölmek pek mümkün değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Aralık 2024; 13:19:13 >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

İlk oyunu oynamadım ama oynanış olarak ilk oyunla aynı değil deniyor. İlk oyunu sevmeyip ikinciyi sevedebilirsiniz. Videolardan oynanış izlerseniz daha yardımcı olabilir diye düşünüyorum. İlk oyunu oynayanlar daha iyi yorumlar tabi.

• Lilpackage L kullanıcısına yanıt

İlk oyunun endgame'i de çok zor, çoğu insan pinnacle bosslara ulaşmadan ligi bırakır, levelling kısmı daha kolay. PE1'de aslında bosslar çok daha ölümcüller ama mekanikler daha yavaş.

Tabiî şu an halen erken erişim ve yarım bir oyundan söz ediyoruz, endgame'e ulaşıp map yapan gördüğüm kadarıyla sadece Empyrian ve o da çok zor diyor. :)

twitch
    Empyriangaming - Twitch
    https://www.twitch.tv/empyriangaming
  • Monk için int mı dex mı kasmam gerek? Bir de Quarterstaff harici ekipman kullanılmıyor mu? Skiller hep onu istiyor.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Olmaz, oyna oyna  Saka bi kenara tecrubeli bir Poe oyuncusunun monk hakkindaki dusuncelerini merak ediyorum, kabul edilebilir mi bu durumu diye. Belki benim nooblugumdur ama yetenekleri bile hic efektif gelmedi bana.

• İlk warrior açıp act 1 sonuna kadar geldim daha sonra merc açıp aynı yere kadar geldim. Oyun net olarak range' ler için yapılmış sanki, warriordan sonra merc'e geçince sanki oyunu oynamıyormuşum(kolaylık açısından) gibi geldi, melee için bir düzenleme şart, şu haliyle melee cidden casual oyuncu işi değil. Ben biraz daha rahat takılayım çok kanser olmayayım diyorsanız net range bir karakter seçmelisiniz

Tatmin hissiyatı ise warrior da çok fazla, hem vurduğunu çok iyi hissediyorsun hemde boss'u kestikten sonraki gelen tatminlik, tam bir souls hissiyatı.

Oyun genel olarak çok iyi, ben daha önce poe1 oynamadım sadece diablo oynamış biriyim ama ben çok beğendim. Zorluk kısmı ise açıkçası ben değişmesini istemem bunun yerine düzgün item drop ve melee' ler için en azından bir nefes alacak alan açılırsa gayet yeterli olur. Bir de map i bir defa açtıktan sonra gitmesine bir türlü alışamadım 5 defa dolaştığım map sanki ilk defa girmişim gibi gözükmüyor ya keşif hissinden çok nerde bu giriş diye söve söve dolaşıyorsun

• Yakın dövüş oynamak gerçekten zorluyor. Act 1'in son bossu öyle uğraştırdı ki, erken erişimden gelen kostümleri üzerimden çıkardım ve belli bir süre de kullanmayı düşünmüyorum  .

• Oyunun zor olduğunu okuyup aldığım oyun oldu. 2 saat deneyimledim çok vaktim olmadı. Bu gün yarın gömülücem. Tek dileğim oyunun böyle zor kalması. D4 te 30 dk da 50 level olup full legendary set oluyordun. Sadece doğru aspectleri yapmak gerekiyordu oda max 2 günde okey idi. Sonrası end Game boş.

Zorluk iyidir. Hatta bir arkadaş yazmış sanırım ilk boss baya zordu yardım aldım diye. Bakın bu müthiş bir olay. Yardım almak. Party olayı gerçekten müthiş bir şey. Bir job un başka bir karaktere yer yer ihtiyaç duyması ve pre halinde takılması.

Bu hem saygıyı arttırır hem iletişimi.

• ücretsiz erişim ne zaman açılıyor

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hocam oyunun olayı o zaten. zorluklarla baş edebilmek. Necro yada warrior oynayıp çok rahat oynamak mümkün. poe1 de bunu elimi kolumu sallayaraak yapıyordum. Amaç bir challenge şuan oynayış ve karakteri tanıyorum sürekli birşeyler deniyorum gayet keyifli diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.