Boss larda totem totem totem ve gene totem. En azından warrior unga bunga olana kadar totem |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (284. sayfa)

-
-
Öyle bir build yaptım ki adam gibi ekipman optimizesi yapmadan, rune cart curt bişi yok, adam gibi support gem yok. 50 saniyede kestim act 3 final bosunu tek attım
Cruel'a geçtim şimdi optimize yapıcam ama biraz fazla glass cannon oldu gibi azcık defansif gideceğim.
-
2 gundur oynuyom ranger sarmadi skilleri fln hosuma gitmedi aklim.mercenary de kaldiydi onu aciyim dedim acarkende sildim rangeri sonra yine elime ok verdi yine ayni skiller
ölme eşşeem ölme ben zaten o skillerden o silahtan baymışım yeni char açiyom ondada ayni yoldan gidecen diye ayni skilleri açacan diyo onlami uğrascam ben
sarmadi biraktim kafam almiyo bu oyunlari biz diablo 4 te 1 saatte lvl 40 olup netten build bakarak kasmaya alişan nesiliz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 8 Aralık 2024; 19:15:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Flask'lar ileride bir işimize yarayacak mı? Bayağı bir birikti bende.
-
Bu oyunda adam çagırma varmı yabancı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18 saatte bırak turuncuyu bir tane sağlam sarı item atsaydı bari. Bu nasıl bir bahtsızlık arkadaş bendeki anlamadım ki.
33 level gibi şimdilik bırakıyorum. Hevesimi aldım neyse ki hafta sonuna denk geldi de.
-
Yaramaz, daha iyileri düşecek. Magicleri, salvage et gerisini sat.
-
Oyunun ilk başında ''small'' olanları vardı; daha sonra ''medium'' olanlardan düşürdüm ve onları, kullanımda olan şişelerin yerine koydum. Şu an, small ve medium'larla karışık yaklaşık on şişe birikti envanterimde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 8 Aralık 2024; 21:7:29 > -
Level atladıkça daha büyük kapasiteliler düşecek. Küçükler işe yaramaz, daha büyüğünün düştüğünü gördüğünüzde satın; magic olanlarda ekstra özellikler olabiliyor, PoE1'de flasklarda daha çabuk şarj olma, debuffları silme gibi özellikler olabiliyordu. Düşük şarj tüketme, ani can doldurma, otomatik şarj olma gibi özellikleri olanlar daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 8 Aralık 2024; 21:22:22 > -
valve in dota'nın ekmeğini yediği gibi, sıra ggg'de. ulan blizz kibrinden ne haldesin
-
Düşen orbları rastgele harcamayın, ileride trade üzerinden eşya alıp satabilirsiniz:
-
Act2 den exalted düşürdüm. ne diyim bilemedim.
-
Sokarim monkuna...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dayanamayıp aldık bakalım oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 8 Aralık 2024; 22:23:4 > -
En son Elden Ring de bosslarda defalarca ölmüştüm. Sağolasın POE2.
-
Anladım.
Detaylı bilgilendirdiğiniz için eyvallah hocam.
-
merhabalar,
ilk defa poe oynuyorum. ön sipariş geçtim.
oyun başındayken sorduğu zorluğu ne seçmek mantıklı?
birde mercenary class hoşuma gitti. iyi midir bu sınıf? kötü bir sınıf ile kasmak istemem açıkçası.
teşekkürler.
-
-
Nasıl bir kıyafet giymek lazım monka bir türlü çözemedim, sadece evasion giymek incker için mantıklı geiyo armora çevirme olduğu için passiflerinde ama emin değilim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X