mercenary fena değilmiş ya sanki böyle hiç poe bilgim yokmuş gibi anlaya anlaya oynuyorum. kendime max 1 hafta veriyorum sonra build bakmaya başlarım. iyi ki seçimimi infernalist srs olarak kullanmamışım çoğu kişi witch'in ascendancy'sine sövüyor. oyun bu arada fena elden ring havası veriyor bu benim için çok keyif verici. boss'larda harbiden dümdüz durup sıkmak mümkün değil hem arka planda defansif ve roll atarak oynamak gerekiyor. ama genel olarak keyifliler. daha act 1 sonu boss'a yeni geldim ama şuan kapışmak için hazır değilim. level kasmam lazım |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (285. sayfa)

-
-
Valla bende monk aldım lvl18 henüz ama öyle boss falan takılmadım. sadece bu aralar delirtici bir ping var sunucularda lag yapıyor act 1 son boss da oyun donmasa onuda kesecektim tekte. bir o boss a öyle yenildim ama sonrasında ciğerini söktüm.eylenceli monk.
-
ACT 2 boss'u geçemiyorum yardım edecek var mı ?
-
yeni char açip 3 saatte geldigim noktaya 2 gündür gelmemiştim. Hiç düşmeyen kahrevengi itemler düştü 4-5 lvl uncat gemsler düştü gerçekten çok ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun niye hep karanlık? Daha eğlenceli bir ortam olur sanmıştım.
-
Diablo IV'un yanında, dediğiniz gibi, renk paleti biraz sönük kalıyor ama bence bu, oyunu daha ileri yaştaki oyuncular için cazip kılıyor hocam.
-
Neversink ufak bi filter yayinladi az once, herhangi bi lootu gostermemezlik yapmiyor. Daha cok onemli itemlari gosterisli yapiyor bir de ses ekliyor. En azindan kacirmiyorsunuz droplari, bazen ben currency kaciriyordum korlugume.
github
Release v0.1.1 - now with sockets · NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilterhttps://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter/releases/tag/0.1.1
Bu da filtreyi yuklemek icin kisa rehber:github
NeverSink-PoE2litefilter/README.md at main · NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilterhttps://github.com/NeverSinkDev/NeverSink-PoE2litefilter/blob/main/README.md
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ön sipariş ile gelen 600 points nereye geliyor? k'ya bastığımda sıfır gözüküyor da.
-
Oyunun kendi sitesinde profil oluşturup Steam hesabınızla bağlamanız lazım hocam.
-
Kurda son elektrik çarpıp ölmese monitörü kırıyordum
Hiç beğenmedim boss'u. Bazen zıplıyor, dodgelayamıyorsunuz, gelip üstünüze oturuyor. Dördüncü ya da beşinci denemede geçebildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 9 Aralık 2024; 1:47:24 > -
-
Biz de arkadaşla aynı şeyi düşündük, yıllardır Diablonun yapması gereken oyunu yapmışlar.
Ortam daha karanlık, oyun yavaş ve zor. Fıt fıt koşup, evasion atıp ne olduğunu anlamadan boss kesiyorduk Diabloda. Ben POE 1 oynamamıştım bunu çok beğendim, ileride geliştikçe yenilikler geldikçe daha da gzüel olur diye düşünüyorum.
WoW da aynı şekilde oldu Blizzard tarafında, oyunu kolaylaştırdılar world PVP yi bitirdiler, dünya kadar mount, pet vb eklediler ama oyun WotLK zamanına kadar olan paketler kadar kesinlikle zevk vermiyor.
-
-
Ben de diabloda fit fit koşup evasion atip 120 dkda 60 lvl 5dkda moba dan build kurmaya alişmisim demekki 2 gündür poe acaip baymıştı oyun hantalliga alisamamistim şimdi 1 kez daha şans vereyim dedim.mercenary ile 15. levelde akmaya başladi daha oturakliymiş adim adim gidince zevk aliyosun poe 1 oynamistim yillar önce şuan hatirladim mantigi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 9 Aralık 2024; 9:37:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercenary en iyi karakter bence. Bende onunla başladım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler, tam levelling silahı. :)
-
Akşam olmak bilmez şimdi. Tam işsiz güçsüz adam oyunu ya çok değil beş sene önceki ben olsaydı şuan ki sistemle.
-
Haritalar eventlerle doldurmak üzere büyük tasarlanmış belli. Henüz event olarak boş tam sürüme doğru dolduracaklardır. Diablonun 1 dk da biten dungeonlarındansa büyük ve dolu dungeon tercih ederim şahsen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
45 dolarlık pakette mercenary sınıfının taktığı crossbow için skin var mı?
birde ben 26 dolarlık paketi aldım, 45 dolarlık pakete nasıl yükseltebilirim? iade edip yeniden mi almam gerek?
-
Merhaba hocam, bu oyunda da diablodaki gibi sezonlar olacak mı? Olacaksa her sezon sıfırdan karakter mi kasmamız gerekecek?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X