Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
94.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh lan herifler deli oyun yapmışlar. şu andan itibaren diablo 3 felan beklemiyorum desem yeridir
  • Key gelsede deneyebilsek ya.
  • Abi key gelmedi yav.
  • Suana kadar dağıtılan keylerin nerdeyse yarısı siteye girmeyen adamlara gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorzhul -- 11 Ağustos 2011; 20:09:30 >
  • Ben de yeni kayıt oldum bana gelmez herhalde gerçi belli olmuyor ama..
  • Posta hesabına mı geliyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anorzhul

Suana kadar dağıtılan keylerin nerdeyse yarısı siteye girmeyen adamlara gitti
    Ulan amma üye varmış bi key çıkmadı.
  • çok diablo havası aldım hele hele 1.10sn civarından sonra
  • Kayıt oldum, bakalım gelecekmi key.
  • Arkadaslar oyunu çok kısa bir süre deneme imkanım oldu şu kadarını diyeyim Diablo 3 falan hikaye bu oyunun yanında. (Bu yorumumu D3 ün son beta videosuna yani broll videosuna bakarak yapıyorum o video inanılmaz berbat nedense D3 geriye gitmiş ilerleyeceğine) Bir kere bu oyunun grafikleri Diablo 3 ten en az 10 kat daha iyi ve daha gerçekçi. Şiddet öğeleri karanlık atmosfer falan muhteşem. Oynanabilirlik ise inanılmaz zevkliydi tek eleştiri oyunun biraz yavaş olmasıydı ama yapımcılar bu konuya da el atmış mesela şu kısa videoda oyunun fast pace olduğu görülebilir (tabi biraz karakterin de etkisi var): Vuruş hissi falan da harika

http://www.youtube.com/watch?v=TtAHV09vRNo

• quote:

Orijinalden alıntı: trident02

Arkadaslar oyunu çok kısa bir süre deneme imkanım oldu şu kadarını diyeyim Diablo 3 falan hikaye bu oyunun yanında. (Bu yorumumu D3 ün son beta videosuna yani broll videosuna bakarak yapıyorum o video inanılmaz berbat nedense D3 geriye gitmiş ilerleyeceğine) Bir kere bu oyunun grafikleri Diablo 3 ten en az 10 kat daha iyi ve daha gerçekçi. Şiddet öğeleri karanlık atmosfer falan muhteşem. Oynanabilirlik ise inanılmaz zevkliydi tek eleştiri oyunun biraz yavaş olmasıydı ama yapımcılar bu konuya da el atmış mesela şu kısa videoda oyunun fast pace olduğu görülebilir (tabi biraz karakterin de etkisi var): Vuruş hissi falan da harika

http://www.youtube.com/watch?v=TtAHV09vRNo

Key geldi mi yani sana?

• Hım sessiz sedasız gelen, güzel grafikli, süper atmosferli ,bedava bir hack&slash mi?

http://www.youtube.com/watch?v=WmSCq0juiQs

Hemen betaya başvurula
  • Yeni arabirim görseli, çok detaylı bir arabirim olmuş. :
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 19 Ağustos 2011; 13:50:43 >
  • 9 gündür gelmedi key.Hadi randomu geçtim veteranda gelsin bari diye foruma mesaj attım yinede gelen giden yok.
  • Valla oynayanlar beğeniyor
  • çıktımı bu oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

çıktımı bu oyun?

Çıkmadı fakat beta keyleri 10 Ağustos'ta dağıtılmaya başladı.Banada 3-4 gün önce geldi.Sağlam oyun diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

quote:

çıktımı bu oyun?

Çıkmadı fakat beta keyleri 10 Ağustos'ta dağıtılmaya başladı.Banada 3-4 gün önce geldi.Sağlam oyun diyebilirim.

Friend invite gelirse sana isterim

ağzımın suyu akti oyuna göz hakkım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLe

quote:

çıktımı bu oyun?

Yukarıdaki linkten izledim de videolarını dediğin gibi sağlam bir oyun olmuş gibi. Acelem yok x) önümüzdeki aylarda da çıkabilir.
    Bu tarz oyunların çıkması bizim gibi action-rpg severlerin kalbini göğüs kafesinin içinde takla attırıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.