Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
94.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun MMORPG değil söyleyim. Bir çok kişi mmorpg olarak bekliyor sanırım.
  • Abi allah rızası için bi beta key istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Yeni arabirim görseli, çok detaylı bir arabirim olmuş. :
     Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)

İnanılmaz detay... Bu oyunun geleceği çok ama çok açık. Blizzard, wow'un izinden Diablo 3'ü çıkartmaya daha uğraşsın, milleti ilim ilim inletsin
    Böyle hakeden oyun yapımcıları varken, hiiiç arkama bakmam.

• Son videolardan, oyunun mekaniğini ve ilk etkilenimlerini gözler önüne seren bir oyun içi vidyosu. 720p seyredin.

http://www.youtube.com/watch?v=-9ooR47oHOE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Eylül 2011; 13:16:09 >
  • Oyunun sitesindeki ekran görüntüleri sanat eseri gibi, birkaç tane de video izledim, inanılmaz derecede hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

İnanılmaz detay... Bu oyunun geleceği çok ama çok açık. Blizzard, wow'un izinden Diablo 3'ü çıkartmaya daha uğraşsın, milleti ilim ilim inletsin

VİDEO'DA 5:16 O SKİLL AĞACI NEDİR...

• reserved

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

reserved

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

reserved

Mobilden girdiğim için konuyu daha sonra kaybetmeyeyim diye yazdım öyle =)
  • Forumun kendi favorilerim kısmı var arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

quote:

o skill agaci beni biraz korkutuyor acıkcasi. Değişik bisey yapalım diye dengesiz dengesiz koymuşlar gibi duruyor ama daha betaya giremediğmizi için normalde nasıldır bilmiyorum.

• Oyun çok iyi görünüyor. Çıkış tarihi belli mi ?
  • quote:

quote:

quote:

o görünümü çok daha sade hale getireceklerdir, oyunun temel hali gibi. Oyun closed beta'da olduğu için, sadece şuan için bir arada gözükmesi için tek ekrana sığdırmışlar.

Bir de beta key'e sahip arkadaşlar oyun hakkında iyi yönlerini/eksik yönlerini biraz bahsederse iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 19 Eylül 2011; 11:27:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o görünümü çok daha sade hale getireceklerdir, oyunun temel hali gibi. Oyun closed beta'da olduğu için, sadece şuan için bir arada gözükmesi için tek ekrana sığdırmışlar.

Bir de beta key'e sahip arkadaşlar oyun hakkında iyi yönlerini/eksik yönlerini biraz bahsederse iyi olacaktır.

videodan anladığım kadarıyla skillere puan vermek yerine bir üst seviyedekini açıyoruz böylece skil farklı yeteneklere sahip oluyor mesela skilin ilk halinde atak +3 veriyor 2.halindede %3 hız veriyor diyelim böyle böyle skilleri gücünü artıracaz daha iyi ve eğlenceli bir sistem olmuş epey bir combinasyon yapabileceğiz ama şunu merak ediyorum acaba bir üst seviyesine puan verdiğimiz zaman alttakinin gücü kayboluyormu yoksa 2 sinin gücleri berabermi oluyor beta keyi almadan anlayamıyacağım galiba

• Closed Beta keyim geldi.Oyunu indiriyorum.Bakalım nasılmış, burada paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Closed Beta keyim geldi.Oyunu indiriyorum.Bakalım nasılmış, burada paylaşacağım.

Merakla bekliyorum
  • Bir elemanın kapalı betada aldığı skill ağacı ss'i;
    http://i63.photobucket.com/albums/h146/Orcao/PoESkillTree.jpg

Karmaşık bir hali var şuan ve tek seferde hepsini görmek iyi olmamış pek, ama bunu toparlayacaklar bir şekil.

Bir de pasif skiller olacakmış.
    Forumunda "Suggestions" bölümünde birsürü fanın aklına gelen fikirleri tartışılıyor ve öneri olarak sunuluyor. Katılmak isterseniz buyrun:http://www.pathofexile.com/forum

Tamamen old skool rpg mantığına sahip çıkılarak gelişmeler yapılıyor olması old skool fanatiklerin rüyalarını gerçekleştirecek gibi görünüyor.

• bende ağustos'ta üye oldum çıkmadı hala :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: abstract-a

bende ağustos'ta üye oldum çıkmadı hala :(

şans işi bende 2 3 gün önce üye oldum , adamın birine üye olduğu gün key çıktı ona iyi şans bize kötü şans napalım
  • bakalım çıkarsa oynarım :) ama diablo 3 beta çıkarsa bakmam yüzüne hıh.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.