Şimdi Ara

Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.511
Cevap
12
Favori
94.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sacred'ın yapımcıları ile bir alakası var mı? Çok benzettim.
  • Konu takip
  • Ne zaman başlayacak oyun ve beta key nerden alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentButDeadly

Ne zaman başlayacak oyun ve beta key nerden alıcaz?

sitesine baktın mı ?http://www.pathofexile.com/ Sağ yukarda Activate Beta Key hesabı yazan yerden üye oluyorsun önce....
    quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Sacred'ın yapımcıları ile bir alakası var mı? Çok benzettim.

hayır yok.

Kesin bir tarih yok lakin hep uzuyor. Tarih olarak en erken 2012'nin ikinci yarısı tahmin ediyorum.

• 2011 başında çıkacak deniyordu 2012 sonuna kalırsa diablo altında ezilebilir, güzele benziyor oyun yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

2011 başında çıkacak deniyordu 2012 sonuna kalırsa diablo altında ezilebilir, güzele benziyor oyun yazık olur.

Oyunun tamaiyle bedava olacak, sırf bu bile Diablo 3 ten bir adım önce başlamasına yeter.
    Ayrıca oyun daha kasvetli ve detaylı göründüğünden(sadece görünen kısım) bir kısım "ne yaparsa yapsın Diablo 3'ü beğenmeyenler" bu oyuna yönelicektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

2011 başında çıkacak deniyordu 2012 sonuna kalırsa diablo altında ezilebilir, güzele benziyor oyun yazık olur.

Oyunun tamaiyle bedava olacak, sırf bu bile Diablo 3 ten bir adım önce başlamasına yeter.
    Ayrıca oyun daha kasvetli ve detaylı göründüğünden(sadece görünen kısım) bir kısım "ne yaparsa yapsın Diablo 3'ü beğenmeyenler" bu oyuna yönelicektir.

valla oyunu çok beğendim ben amma velakin şu beta key işi heyecandan öldürecek beni her gün bakıyorum 1 posta gelmiş tamam şimdi kesin key geldi diyorum ama reklam mesajı çıkıyor off off

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Bedava mı olacak?
    Anlamadım şimdi, bazı online oyunlardaki gibi bir oyunun kısmı ücretsiz bir kısmı ücretli mi olacak (LOTR Online gibi, parasını veren tüm oyunu oynar daha iyi itemleri olur), yoksa tamemen ücretsiz mi olacak?

• Oyunu biraz oynama fırsatım oldu.

Grafikleri ve ses efekleri harika.Templar,maraduer,ranger,duelist,witch seçilebilen karakterler.Witch ve duelistle oynama fırsatım oldu.
    Skillerin hepsi pasif, aktif skiller silahlara ve zırhlara taktığımız gemlerle geliyor.3 renk gem var kırmızı,mavi ve yeşil.Ayrıca gemlerde otomatik olarak silahlarla lvl atlıyor özellikleri yükseliyor.Gördüğüm kadarıyla gem çeşitliliği de gayet fazla.
    Şu anda npclere bişey satılmıyor, aktif değil.Ticaret düşen scroll ve taşlarla yapılıyor.
    Fazla oynayamadım biraz daha fazla zaman ayıracağım oyuna.
  • Bedava olup itemlerin parayla satılması facia olur, parayla satsınlar herkes eşit olsun iyi oynayan belli olsun parası bol olan değil. Ticari şeytanlıklarla oyuncuları yolma taktiklerine uyuzum.
  • Valla adamlar para ile sadece görüntü eşyası satın alınabileceğini söyluyorlar, piyasadaki diğer Free to playler gibi parayı basan düdüğü çalar olmayacakmış.
    Bilmiyorum gerçi onların yalancısıyım ama adamlar parayla ilgili bir derdimiz yok diyorlar kendi sitelerinde.
    Donation bile yok sitede.
  • Diablo forumlarında birisi bu oyun için "more like Diablo than Diablo 3" gibisinden bir yorumda bulunmuş. Bugün biraz inceledim videoları vs., gayet başarılı görünüyor. Hele ki külliyen beleş olursa Diablo 3'den daha fazla oyuncu sayısına sahip olması süpriz sayılmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Diablo forumlarında birisi bu oyun için "more like Diablo than Diablo 3" gibisinden bir yorumda bulunmuş. Bugün biraz inceledim videoları vs., gayet başarılı görünüyor. Hele ki külliyen beleş olursa Diablo 3'den daha fazla oyuncu sayısına sahip olması süpriz sayılmamalı.

Aynen öyle zaten. Diablo'yu Diablo yapan en iyi özellikler bu oyunda. Çıkacak Diablo 3 de WoW'a kuzen geliyor, bu kadar basit ve öz. Ama bunu beton kafa, Diablo'cuyum ben diyenlere anlatmak imkansız, onları ağzından emziği alınmış bebeklere benzetiyorum. Böylesi potansiyele sahip bir oyun ve arkasında "gerçek" Diablo ruhunu barındıran ve ödün vermeden yolunda ilerleyen üstüne üstlük tamamiyle ücretsiz bir oyun varken... Diyecek birşey yok

Kendileri bilir, ben sadece haberini veririm, ilgisini çeken gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoBaFeTT

quote:

Diablo forumlarında birisi bu oyun için "more like Diablo than Diablo 3" gibisinden bir yorumda bulunmuş. Bugün biraz inceledim videoları vs., gayet başarılı görünüyor. Hele ki külliyen beleş olursa Diablo 3'den daha fazla oyuncu sayısına sahip olması süpriz sayılmamalı.

Aynen öyle zaten. Diablo'yu Diablo yapan en iyi özellikler bu oyunda. Çıkacak Diablo 3 de WoW'a kuzen geliyor, bu kadar basit ve öz. Ama bunu beton kafa, Diablo'cuyum ben diyenlere anlatmak imkansız, onları ağzından emziği alınmış bebeklere benzetiyorum. Böylesi potansiyele sahip bir oyun ve arkasında "gerçek" Diablo ruhunu barındıran ve ödün vermeden yolunda ilerleyen üstüne üstlük tamamiyle ücretsiz bir oyun varken... Diyecek birşey yok

haklısın hocam heleki benim gibi diablo 3 ü kaldırmayacak eski bilgisayarlara sahip kullanıcılar için çok güzel bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

quote:

haklısın hocam heleki benim gibi diablo 3 ü kaldırmayacak eski bilgisayarlara sahip kullanıcılar için çok güzel bir oyun

İmzamdaki sistemle 40-45 fps arası gidip geliyor.Diablo 3'ten fazla performans vadettiğini söylemek biraz zor.

• quote:

Bedava olup itemlerin parayla satılması facia olur, parayla satsınlar herkes eşit olsun iyi oynayan belli olsun parası bol olan değil. Ticari şeytanlıklarla oyuncuları yolma taktiklerine uyuzum.

Diablo 3 hem kutulu satılacak hem de itemlar Blizzard tarafından da parayla satışı sağlanacak.
    POE de ise sadece görsel itemlar satışta olacak. Oyunu yıllarca bedava eksiklik hissetmeden oynayabileceğiz.

Betaya bugün katıldım, indirme bitince oyuna girip buraya bolca detay koyarım yasak değilse beta özelliklerin paylaşımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 22 Eylül 2011; 16:06:55 >
  • Hocam beta davetiyesi nasıl geliyor? E-mail mi geliyor key ile birlikte yoksa oyunun sitesine login olup kontrol mu ediyoruz?
  • quote:

Hocam beta davetiyesi nasıl geliyor? E-mail mi geliyor key ile birlikte yoksa oyunun sitesine login olup kontrol mu ediyoruz?

Eskiden rasgele geliyordu, şimdi hem rasgele hem de davetiye usulü. Bu yüzden davetiye alanlar da davetiye aldıklarından bir grupta birine gelse bile diğerlerine de yayılabiliyor. Ama davetiye almak için de biiraz oyunda olmak gerekiyor, belli bir seviyeye kadar oynamak gerekiyor.

Bu arada beta kullanıcılarının ekran görüntüsü, video paylaşımı ve beta işleyişi ile özelliklerinden bahsetmesi yasakmış . O yüzden sadece üstü kapalı anlatımlar şeklinde bilgilendirme yapabiliyoruz. Gerçi izin istenirse paylaşımlar yapabiliriz. Ben biraz ilerleyince firmanın kurucularından izin alıp burada paylaşıma geçmeyi düşünüyorum. Malum donanımhaber sitemizin kullanıcı sayıcı çok fazla. Etkisi olumlu olacaktır diye düşünüyorum.

•  Path of Exile (Ücretsiz Online aRPG - Diablo Killer :) (Açık Beta açılmıştır!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: dewilswale

quote:

quote:

İmzamdaki sistemle 40-45 fps arası gidip geliyor.Diablo 3'ten fazla performans vadettiğini söylemek biraz zor.

o sistemle o kadar alıyorsun benim şansım epey düşük bunda birazda online platformu olduğunun payı var neyse beta gelsin deneyecem

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.