Evet arkadaşlar 188 tane ss ayıkladım 400 ü bulan ss fazlalıgı arasından Çok güzel anılarımız çok güzel dostluklarımız çok güzel muhabbetlerimiz kısacası çok güzel zamanımız geçti Kırgınlıklar oldu küskünlükler oldu Ardream clanı olarak basladık ardreamda sıfırdan gelip kolluk yaktık base kastık baseyi inlettik 70 + kastık cz de iyi pk lar attık iyi np kastık Csw yi (şans da olsa) aldık Gidene kal demedik geleni de ölçüp tartarak aldık Bir kaç parazit dışında da iyi dostuklar kurduğumuzu düşünüyorum
En sonunda baktık ki Oyun oyun olmaktan cıkmış Iş çığırından cıkmıs oyundan zevk almamaya baslamısız Clanı süründüre süründüre patlama noktasına getireceğimize Kolluğu yanarken!! patlattık Böylesinin bize yakışacağını düşündük
Her neyse clanı patlattık Charı satıyorduk itemlerin kilidi de açıktı Ve 3 gün önce itemler de gitti
Artık sadece char var Orson adıyla 360 k np siyle ve +7 quest shield ile Bilmem almak isteyen için bir ifade eder mi bu nick
Ayrıca Polemik yaratmak isteyen yorumunu kendine saklasın Bu ss ler seçilip konuldu Polemik yaratmak istesem daha güzellerini yaratıcak SS ler de var :D
4fc efsaneydi pathosda. ardreamda oynarken sizin clanca pklarınız herzaman görürdük.orsonun healleriyle aradan bizde ht ye girerdik
basligin yanina kotalilar girmesin yaz yoksa cok küfür yersin
quote:
Orijinalden alıntı: XPHOS
basligin yanina kotalilar girmesin yaz yoksa cok küfür yersin
Zevkle baktım hepsine biz böyle şanslı değiliz şimdikiler item soruyor np soruyor koxperlar yüzünden kasmaiyoruz o yüzden aradığımız o sıcaklığı arkdaşlıığ bulmaıyoruz bi bulsak