PATHOS SERVERDA 30K NPLI 80LVL %85EXP DE HUMAN WARYORA İRON NECK+0 VERECEM NASIL SİZCE
Guzel ama chari adam geri alirsa verdigin in bosa gider. Ring le almaya bak.
RİNG NEDİR BİLMİYORUM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ÇARI YÜZYÜZE ALICAĞIM YANİ ŞİFRE MAİL VE GİZLİ SORUSUNU DEĞŞTİRECEM AYRICA BUGUN AKŞAMADA ALDIĞIM ÇARA GOLD ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİN
inin ytl değeri 150-200 arası die biliorm eğer öyleyse aşırı fazla veriosun 80 asasları 40tan satamıor millet char fiyatları eskisi gibi uçuk şekilde deil hadi +7quesi falan warsa belki 80-90 eder oda %85 die daha fazla verilmez
BAŞKAN PATHOSDA ŞUAN İN 25 GB DEN SATILIYOR GB FİATI BUGUN 5TL YANİ 125 E GELMİŞ OLUYOR OYUNDA 1 HAFTADIR ARAŞITIRIYORUM 150 TL DEN AŞAĞI BIRAKAN YOK ASIL KAFAMA TAKILAN ÇARI ALDIĞIMDA GİZLİ SORUSUNU DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM GOLD ALMAYI DÜŞÜNYORDUM ONLA MÜMKÜN DEĞİLMİŞ PLAT.LAZIMMIŞ ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ RİNG OLAYINI ARAŞTIRDIM ODA MANTIKLI BAKALIM FORUMDA ÇAR ALAN ARKADAŞLARDAN YARDIMCI OLMALARINI BKELİYORUM FİKİR OLARAK
quote:
Orijinalden alıntı: rafuell58
BAŞKAN PATHOSDA ŞUAN İN 25 GB DEN SATILIYOR GB FİATI BUGUN 5TL YANİ 125 E GELMİŞ OLUYOR OYUNDA 1 HAFTADIR ARAŞITIRIYORUM 150 TL DEN AŞAĞI BIRAKAN YOK ASIL KAFAMA TAKILAN ÇARI ALDIĞIMDA GİZLİ SORUSUNU DEĞİŞTİRMEK İSTEMEM GOLD ALMAYI DÜŞÜNYORDUM ONLA MÜMKÜN DEĞİLMİŞ PLAT.LAZIMMIŞ ARKADAŞIN BAHSETTİĞİ RİNG OLAYINI ARAŞTIRDIM ODA MANTIKLI BAKALIM FORUMDA ÇAR ALAN ARKADAŞLARDAN YARDIMCI OLMALARINI BKELİYORUM FİKİR OLARAK
ringin fiyatıda 60lira civarı bilgin olsun senin yerinde olsam 1 aylık hf 1 aylık exp pre alırım ver yansın sonra
YA ÇARDA RAPTOR 9 SHELL 8 SET FİLAN VAR BANLANIR FİLAN EMEĞİME YAZIK AKLIMA GİRME
quote:
Orijinalden alıntı: rafuell58
YA ÇARDA RAPTOR 9 SHELL 8 SET FİLAN VAR BANLANIR FİLAN EMEĞİME YAZIK AKLIMA GİRME
Sana +8shel set 9raptorla exp kas diyenmi war? git 7chitin set al bi murky bi mp rec bırak slota git
mp rec den kastın mp recovery verne bir silahmı alayım yoksa sc si filan mı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme