Şimdi Ara

PATHOS ARDREAM IN EN İYİ ASSAS KULLANAN LARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır askerdeyim ben burda iken hp potu ile adam keserdik. şimdi minor combo şart olmuş. benim adamım mrtuarek. itemleri çok sağlam bilen bilir. adam görew takılarıyla beni çıplak tek bıçak kesti. bunu yapan da teknomC. artık anladım ki itemden çok minor combo önemliymiş. sizinde bildiğiniz pathos arderamda ii minor combo yapan war mı???? kahrolsun minor combo yaşasın hp pot

• aynen yaa kahrolsun mınor combo yasasın hp pot
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

aynen yaa kahrolsun mınor combo yasasın hp pot
    4ever HP pot

ya bütün charlara minor verilsin ya kaldırılsın
  • bence itemlerim çok iyi demişsin çok iyiden kastın ne itemlerin çok iyi olursa dediğin gibi iyi itemden kastını bilmiorum ama itemlerilm çok iyi dediğim zaman beni görev takılarıyla ve çıkpal kesicek adam tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

bence itemlerim çok iyi demişsin çok iyiden kastın ne itemlerin çok iyi olursa dediğin gibi iyi itemden kastını bilmiorum ama itemlerilm çok iyi dediğim zaman beni görev takılarıyla ve çıkpal kesicek adam tanımam
    4ever MİNÖR COMBO

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

bence itemlerim çok iyi demişsin çok iyiden kastın ne itemlerin çok iyi olursa dediğin gibi iyi itemden kastını bilmiorum ama itemlerilm çok iyi dediğim zaman beni görev takılarıyla ve çıkpal kesicek adam tanımam
    su an icin cok ii deil cunku yılbası bug ımı ne olmus bn askerde iken millet cosmus bn gitmeden once +8 dual cleaver +7 chitin set +7 dd kafalık dual +1 kekuri ring +1 pp kupeler ve belt dex 9 yapmıstım
    o zaman g1 clan baskanıydım bilen bilir ÇILGIN EFELER o zamnlar vs de alabilen pek adam yoqtu simdi hp potuyla vs de aldıgım pek adam yoq

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter5

su an icin cok ii deil cunku yılbası bug ımı ne olmus bn askerde iken millet cosmus bn gitmeden once +8 dual cleaver +7 chitin set +7 dd kafalık dual +1 kekuri ring +1 pp kupeler ve belt dex 9 yapmıstım
    o zaman g1 clan baskanıydım bilen bilir ÇILGIN EFELER o zamnlar vs de alabilen pek adam yoqtu simdi hp potuyla vs de aldıgım pek adam yoq

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hunter5

takıların süpermiş sadece gerisi normal

• np kasmak istiyosan hp pot
    zevk almak istiyosan mana pot
  • quote:

Orijinalden alıntı: øsan

np kasmak istiyosan hp pot
    zevk almak istiyosan mana pot
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter5

up

Alıntıları Göster
    lem sadıc naber (mrtuarek) ben rizt sen burtalara girermiydin yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: riztwo

Alıntıları Göster
    imzamı düzelttim :D
  • quote:

imzamı düzelttim :D

Alıntıları Göster
    eskiden bendim
    BursaLe
  • quote:

Orijinalden alıntı: BursaLe

eskiden bendim
    BursaLe

Alıntıları Göster
    bende pot kullanıodum 10 k np kasmıştımda sattım charı
    çünkü pot kaçmıo ama minor kaçıo

• quote:

Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde

bende pot kullanıodum 10 k np kasmıştımda sattım charı
    çünkü pot kaçmıo ama minor kaçıo

Alıntıları Göster
    kncar nie yazdın yaf askerlik bu unutturmus sana oynamayı halıyle ama alısıcaksın merak etme snin pathosun ilk zamanlarındaki şanın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: C,A

kncar nie yazdın yaf askerlik bu unutturmus sana oynamayı halıyle ama alısıcaksın merak etme snin pathosun ilk zamanlarındaki şanın yeter

Alıntıları Göster
    Sağlam minorcu demişsin ben kendime güveniyorum qontak isimli bi char var bilen bilir human pathosta arkadaş tatilde bana şifreyi verdi istediğinde gir oyna diye bende giriyorum arada görev takıları +7 chitin set +7 dual shard itemleri ama charda +7 dd bile yok çok rahat 3 vs 1 yapabiliyorum içlerinden birisi ölünce zaten tak topuk diğerleri.Büyük ihtimal bi ardream videosu çekeceğim item her şey değildir diyetabii bu kural ardreamda geçerli czde item her şeydir ne de olsa geçmişin 60olmakSHARDıyız :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 12 Temmuz 2007; 8:40:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

Sağlam minorcu demişsin ben kendime güveniyorum qontak isimli bi char var bilen bilir human pathosta arkadaş tatilde bana şifreyi verdi istediğinde gir oyna diye bende giriyorum arada görev takıları +7 chitin set +7 dual shard itemleri ama charda +7 dd bile yok çok rahat 3 vs 1 yapabiliyorum içlerinden birisi ölünce zaten tak topuk diğerleri.Büyük ihtimal bi ardream videosu çekeceğim item her şey değildir diyetabii bu kural ardreamda geçerli czde item her şeydir ne de olsa geçmişin 60olmakSHARDıyız :P

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Sağlam minorcu demişsin ben kendime güveniyorum qontak isimli bi char var bilen bilir human pathosta arkadaş tatilde bana şifreyi verdi istediğinde gir oyna diye bende giriyorum arada görev takıları +7 chitin set +7 dual shard +7 dd bile yok ama çok rahat 3 vs 1 yapabiliyorum içlerinden birisi ölünce zaten tak topuk diğerleri.Büyük ihtimal bi ardream videosu çekeceğim item her şey değildir diye

Allahtan item herşey değilDual +7 shard patosda pek kimsede yok saylı kişilerde.Ondan item herşey değildir dem bence.İtem herşey değildir dersen dual +7 cleaver +7 fp set olsunda anlayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuriAlço_Jr

quote:

Sağlam minorcu demişsin ben kendime güveniyorum qontak isimli bi char var bilen bilir human pathosta arkadaş tatilde bana şifreyi verdi istediğinde gir oyna diye bende giriyorum arada görev takıları +7 chitin set +7 dual shard +7 dd bile yok ama çok rahat 3 vs 1 yapabiliyorum içlerinden birisi ölünce zaten tak topuk diğerleri.Büyük ihtimal bi ardream videosu çekeceğim item her şey değildir diye

Allahtan item herşey değilDual +7 shard patosda pek kimsede yok saylı kişilerde.Ondan item herşey değildir dem bence.İtem herşey değildir dersen dual +7 cleaver +7 fp set olsunda anlayalım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

Benim için fark etmez +7 dual cleaver ilede çıkarım ardreama ama karşıdakini öldüremem ama ölmemdezaten pot basan bir asas varsa o bana ölmeye mahkumdur bu kadarda net söyleyebilirim bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

quote:

Orjinalden alıntı: YardımaGeldim

quote:

Benim için fark etmez +7 dual cleaver ilede çıkarım ardreama ama karşıdakini öldüremem ama ölmemdezaten pot basan bir asas varsa o bana ölmeye mahkumdur bu kadarda net söyleyebilirim bunu.

Alıntıları Göster
    pathosun kralı llaztbull 4ever minor combo

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

pathosun kralı llaztbull 4ever minor combo

Alıntıları Göster
    YA Aslında hem minör komboyu bilcen hemde item olcak mesela benim chyperde carım wardı adream char 9 cleaver 8 shard fp 8 set takılar pp falan minör komboyuda cok iyi biliyorum beni chyper adreamda kimse alamıyordu vs de ama soyuldum

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: riztwo

ne yapalım be sadıç cuma akşamı gidiyorum oyunun tadı tuzu kalmadıı. forumlarda zaman öldürüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.