BEYLE UST KNU KALDIRILMIS SANIRIM BURADAN SÖYLÜYORUM ACİL PATHOS OYUN PARASIYLA DA +8 WİZARD STAFF SATIYORUM İLGİLENENLER CEWAP YAZSIN YADA MSN YE EKLESİN st3ganos@hotmail.com
kendin bas
quote:
Orjinalden alıntı: raggaemesut
kendin bas
doğru al bi sürü bas olsun
kardesim ilgilenenler için açtık bu tropic i post kasanlar için deil
UP!!
İSTEYEN YOK MU BEYLER FİYAT 20M
daha dün 16m satıyodu adam
YA GEYİK YAPMAYIN GEYİK İÇİN AÇMADIK BU TROPİC İ
quote:
Orjinalden alıntı: okuspokus1
daha dün 16m satıyodu adam
arkadaşım, forumun içine etme.
git moradonda flood yap, forumu boşa şişirme...
yaha olum wizard staff=20m 20m lik şey için topic açılırmı tamam bende maneste +7elixie-wp-ep satıorum isteyetn varsa elixie=800m wp=10gb ep=12gb isteyen pm den sölesin oldumu
ben mi bosuna şişiriyorum üst konuyu kaldırmışsınız adamlar gelip geyik yapıyo biz kotu oluyoruz yuh be
up!!
3 ve 5 dakikada up yapmanın anlamı nedir ??? up lamak çok aşağılara düşen konuları yukarıya getirmektir 3 dakika geçtikten sonra post atmak değildir!!!
quote:
Orjinalden alıntı: St3GaNoS
ben mi bosuna şişiriyorum üst konuyu kaldırmışsınız adamlar gelip geyik yapıyo biz kotu oluyoruz yuh be
HAKLI ADAMANIN ÜSTÜNE GİTMEYİN
quote:
Orjinalden alıntı: raggaemesut
yaha olum wizard staff=20m 20m lik şey için topic açılırmı tamam bende maneste +7elixie-wp-ep satıorum isteyetn varsa elixie=800m wp=10gb ep=12gb isteyen pm den sölesin oldumu
Haklısın.
20mluk itemi niye burda satmaya çalışıyosun ki???
isteyen yok mu beyler?
quote:
Orjinalden alıntı: St3GaNoS
isteyen yok mu beyler?
bak hocam, bu forumdan kaç kişi phatosta oynuyo sence ? 100 diyelim, kaç tanesi mage sence ? 20 yi geçmez. hadi snn hatrın için 30 olsn. kaç tanesinin elindeki stafa ihtiyacı var sence ? 1 bilemedin 2
bu 1-2 kişiden kaç tanesi şuanda forumda sence ?
en güzeli, git moradona, copy pasteyle yap floodunu sat stafını...
kendinide bizide boşa uğraştırma.
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
arkadaşım, forumun içine etme.
git moradonda flood yap, forumu boşa şişirme...
flood???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme