Şimdi Ara

PATO TOTEM KONUSU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
7.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ben bu adamı 20 yıldır tanıyorum adam daha 24 yaşında mı
  • Bu adam dünyanın en iyi santraforu olacak adamdı. Yedi bitirdi kendini. Yeteneği ve fiziği çok çok iyi oyuncu zamanında Avrupanın en iyi genç oyuncusuydu. 20-21-22 yaşlarında çok iyiydi. Ama bozdu baya kendini, en iyi olacakken unutturdu resmen. Umarım bize gelir ve patlama yaşar çünkü büyük bir potansiyeli var 25 yaşında olması dolayısıyla.
  • Bence bu iş oldu..
  • Siyahi güçlü bir adam almayacaksak tam aradığımız forvet
  • Pato'nun gelmesi hiç bu kadar banko olmamıştı... Gelince , alıntılarsınız.
  • Gelirse gerçekten büyük transfer olur.
  • Galatasaray 'ın yapacağı tek yabancı transferi Pazartesi transfer sezonunun bitimine 1 saat kala bedava Almeida'dır.. ne Song ne Balanta ne de Pato... hepsi hikaye... yumurta göte dayanmış bu saatten sonra anca Almeida gibi lisansı elinde gezen çürük yumurtaları bulursun..
  • Gelir mi gelir ve gelirse melonun yaptığı gibi sembol isimlerden olabilir bence
  •  PATO TOTEM KONUSU

Geldimi lan, ben bakmıyorum
  • Eskiden çok sakatlanırdı. Baktım az önce en son 22 Kasım 2012 de sakatlanmış yani 2 yıl olmuş nerdeyse. Fakat geçen sene yine sadece 17 maç yapmış ligde ve 5 gol 1 asistle oynamış. Pato eski Pato değil. Milli takımada çağrılmadı bu yüzden. Fakat Sneijder gibi ritmini bizde bulursa işte o zaman şu videoyu koymak istiyorum:

• Pato yakın
  • Pato gelecek beyler kafanizi yormayin. Geldiği zaman benimle alay edenlerle görüşecem forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

Toteme destek!!! Hala istiyorum.

500 liralık alışveriş geçerli mi hala
  • pato gelirse geçen ay hbden aldığım 1tllik gs anahtarlığının arkasına keçeli kalemle pato yazıcam
  • Konuyu yine üstlerde görünce geldi sandım.
  • 3 dk.
    Pato'da son durum: Anlasma coktan tamam zaten, ödeme/satin alma opsiyonunda son detaylar görüsüyor..++
  • Bu Brezilya ligini hiç anlamadım. Geçen sezon 3-5 oyuncuya da baktımda en çok oynayan 15 maç oynamış Pato 17 maç yapmış. Ondan önceki sezon 28 maç artık sakatlıkları atlatmış gibi görünüyor. Bence çok faydalı olur en azından bu kumarı oynamaya değer.
  • Gel artık insafsız. Gel vicdansız. Gel sambacım. Gel kıvırcığım.
  • Ölüsü buraktanda umuttanda iyidir inşallah inşallah

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.